Sista bröllopet!

Imorgon fotar jag mitt sista bröllop på åtminstone ett par år. Jag har tänkt att ta ett uppehåll från bröllop för att kunna lägga hela mitt hjärta och min själ i mitt arbete med nyfödd- och babyfotografering. Jag älskar att fota bröllop och har hunnit med att träffa och föreviga strax över 30 fina brudpar. Jag har hållt tillbaka tårarna under varenda vigsel, stor som liten. Jag har fått dela så mycket kärlek och personlighet. Jag har sett brudar, brudgummar, anhöriga fälla kärlekstårar. Allt med bröllop är så vackert och jag har njutit av varenda minut jag fått vara med och jag kommer att sakna mina bröllopsfotograferingar de kommande åren.
 
Mitt uppehåll beror på flera saker. Den viktigaste anledningen är att mina barn har kommit i en ålder då de har aktiviteter, kalas, avslutningar, uppvisningar osv på helgerna. Jag vill inte missa deras aktiviteter nu när de är så små. Jag vill finnas där för dem och dela deras upplevelser.
 
Jag känner också att jag inte klarar av att hantera den arbetsmängd som ett bröllop innebär, både före och efter bröllopsdagen, utan att min babyverksamhet påverkas. Bildbeställningar från mina babyfotograferingar sinkar bröllopsbeställningarna och vice versa, så jag är i ett läge där jag måste välja vad jag ska satsa på. Och med tanke på att jag har småbarn och vill hålla mig till att arbeta vardagar, dagtid, så är valet enkelt ändå. Även om jag älskar bröllopsfotograferingar så slår mitt hjärta ännu hårdare för nyföddfoto :)
 
Men vem vet, när barnen blir lite äldre och inte vill att en pinsam mamma ska hänga dem i hasorna på helgerna, då kanske jag tar några bröllopsuppdrag igen ♥
 
Och innan jag säger hej då till bröllopsfoto, så ska jag njuta för fulla muggar av bröllopet imorgon. Det kommer att bli något utöver det vanliga med 8 st brudtärnor :D Peppad till tusen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se