MINISESSIONER 24 APRIL!

För er som vill ha något utöver det vanliga erbjuder jag den 24 april minisessioner i vintage-stil!

Jag är så förälskad i min nya cremefärgade bakgrund och jag har insett att min rekvisita passar fantastiskt bra ihop med den. Det här kommer att bli otroligt fina porträtt att hänga upp på väggen!

Pris: 700 kr

I priset ingår ca 30 min fotografering, lån av rekvisita och kläder om så önskas.

Rekommenderad ålder är 6-12 månader. Helst ska barnet kunna sitta för att få en bra variation på bilderna.

Det ingår även en bildvisning där ni kommer och tittar på bilderna tillsammans med mig och där ni även gör er bildbeställning.

Tipsa gärna i era föräldragrupper!

Bokning sker via mail: info@lailavillebeck.com

Varmt välkomna!


Nyföddfotografering i Mjölby


Bildverksta'n är i full gång! Nu sitter jag med bilderna från en liten herre i Mjölby som jag fotade som nyfödd. :) Jag älskar att vara nyföddfotograf och att få chansen att träffa så många härliga nyfödda bebisar. ♥

♥ Emmas första år! ♥

Lilla söta Emma kommer alltid att vara speciell för mig! Första gången vi träffades var hon 4 månader och ville inte alls vara med. Hon grät och grät och visade tydligt att hon tyckte att det var otäckt hos fotografen. Så vi beslutade att vänta till fröken var 6 månader.
Vid 6 månader var det en nyvaken och chockad liten tjej som gick med på att vara med på några enstaka bilder :)
Emma var med i Babyns första år och vi tog även bilder vid 9 månader och 12 månader. Då gick det mycket bättre efter lite lek med bollar och med nallen tryggt inom räckhåll. Vid ettårsfotograferingen kostade Emma på sig att spexa lite när hon satt i docksängen och det var sååå roligt att se! :D
Gullunge! ♥
 
 

♥ Azalees första år! ♥

Det är så härligt att kunna se tillbaka på alla bilder jag tagit på de små under deras första år! Här kommer en bildbomb från Azalees fotograferingar:
 
fotograf - Linköping - Norrköping - Babyns första år - babyfotografering - barnfotograf - ettårsfotografering

Redigeringsdag!

Idag har jag redigeringsdag och just nu sitter jag och redigerar bilder från söta Azalees 7-månaders och 12-månadersfotografering.
 
Har suttit i två timmar och redigerat nu och börjar känna mig lite snurrig i huvudet. Ni vet hur det blir av långa pass framför datorn. Så nu ska jag traska iväg till posten med ett paket. Det är en bildbeställning som ska fraktas upp till Luleå :)
 
Blir skönt med lite frisk luft! :)
 

♥ Lykke, 7 dagar ♥

Lykke träffade jag för en nyföddfotografering när hon var 7 dagar. Så gullig! :)
 
 

♥ Nyföddfotografering: Olivia, 6 dagar ♥

Lilla, härliga Olivia träffade jag hemma hos familjen i Norrköping när hon bara var 6 dagar för en nyföddfotografering. Hon fyrade av riktigt härliga leenden under fotograferingen :) En fantastiskt söt tjej! Att vara fotograf är ganska underbart! :)
 
 

♥ Cidra, 1 år ♥

Idag har jag suttit och redigerat de sista bilderna från Cidras ettårsfotografering som ska in i hennes lilla album :) Hon är så himla söt, så det har varit ett rent nöje att jobba med bilderna. Nu är allt beställt från leverantören och jag ser fram emot att se det färdiga resultatet :)
 
 
 

En bild om dagen - 9 mars 2014


Grabbarna har fått nya cyklar i veckan och cyklar stolt omkring i området. Oliver har balansen, men det där med att titta rakt fram när man cyklar och att bromsa får han träna på innan vi vågar oss ut på några längre utflykter ♥
 
För två år sedan var det Hugo som lärde sig cykla på en riktig cykel och då såg det ut såhär:
 

♥ Felix, nyföddfotografering ♥

Nu har Felix bilder gått iväg för produktion! Här är några av favoriterna:
 

fotograf - Linköping - Norrköping - nyföddfotografering - newborn photography - nyföddfotograf

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se