BF 2013?

Snart är 2012 till ända. Det har varit ett fantastiskt år! Jag har mött så många härliga små nya personer och deras föräldrar ♥ Redan nu vet jag att 2013 kommer att börja med en alldeles speciell nyföddfotografering som jag hoppas kunna berätta mer om inom kort.
 
Ni som är gravida med BF i janurai, februari eller mars 2013 och som är intresserade av nyföddfotografering: det är hög tid att boka in er tid hos mig nu. Jag kan ta emot ytterligare någon enstaka nyfödd i januari och ett par i februari. I mars finns det än så länge flera platser lediga.
 
Mer info om mina nyföddfotograferingar hittar du på www.lailavillebeck.com

Välkomna med er bokning! Jag ser fram emot att få träffa just din familj!
 
 
Klicka på bilderna för att se dem större:
 
 
 
 

En bröllopsfotografering ska vara rolig!

Ett bröllop är något man planerer i flera månader, ofta ett helt år i förväg. Steg för steg bygger man upp sin dag, vilka gäster ska närvara, i vilken kyrka ska vigseln hållas, ska vigseln vara utomhus, var ska festen hållas, vilken fotograf ska ta bröllopsbilderna, hur ska inbjudningarna se ut, vem ska vara toastmaster, vilken frisyr ska bruden ha, hur ska klänningen se ut, sminket...??? Besluten är många men allteftersom faller allt på plats och helt plötsligt står man där, vid en av de största, vackraste, mest känslosamma dagarna i sitt liv. Och vad som än händer så är varje del av dagen en upplevelse.
 
Som bröllopsfotograf har jag ett stort ansvar att se till att bröllopsfotograferingen inte bara resulterar i vackra porträtt, utan att det också blir en minnesvärd upplevelse under dagen. Det ska vara roligt att fotograferas! :) Och när brudföljet slappnar av så blir det naturlig roligt. Som när jag ställde in kameran för att få rätt ljusinsläpp vid motljus under Emmas och Jonas bröllop; bruden förvandlar sin vackra brudbukett till en "pikadoll". Hur kul som helst! :D
 

Ovanligt!

Imorse fick både jag och J vakna av väckarklockan! Båda barnen sov fortfarande kl 06 och det hör verkligen till ovanligheterna. Oftast är de uppe och väsnas kring kl 05, ibland tidigare ♥♥♥
Hugo vaknade ca 06.30 och sedan fick jag gå och väcka Oliver till liv. Såååå mysigt att se honom ligga där och sova lugnt och tryggt! Jag ville helst bara krypa ner i hans säng och lyssna på hans fina små andetag. Men att få ett nyvaket leende när han till slut vaknade av mina tilltalt och klappar på ryggen var lika fint det! ♥♥♥
 

Liten blir stor!

 
Goa lille Ruben vid 3, 6 och 9 månader! Det ska bli så kul att träffa honom som ettåring i januari!!! ♥

Underbar brudbukett i höstfärger!

 
Att gifta sig på hösten har sina fördelar. En av dem är alla vackra färger som finns i naturen och som kan ge alldeles fantaskiska och annorlunda bröllopsporträtt. De här härliga färgerna kan man med fördel också plocka in i brudbuketten, precis som Emma och Jonas gjorde!
 
fotograf - Linköping - Norrköping - bröllopsfotograf - brudbukett - Lillkyrka kyrka - bröllop - bröllopsfotografering - vigsel - bröllopsporträtt

Självporträtt

 
Under mitt första år som företagare har jag jobbat väldigt mycket. Ofta 70 timmar per vecka. På grund av dessa långa arbetsdagar har jag fått uppoffra mycket. Förutom arbete har jag lagt den tid som funnits kvar på mina älskade barn. Sedan har jag inte haft någon tid kvar till mig själv. Alldeles för lite träning, alldeles för dålig mat, alldeles för lite tid med vänner. Jag har inte varit på bio en enda gång - jag har inte hunnit! Ja, ni förstår... Det här är inte ett gnällinlägg, bara sanningen.
 
Nästa år hoppas jag på att kunna dra ner på arbetstiden rejält och satsa mer på mig själv och på vårt hem. Utan att det påverkar den service jag vill kunna erbjuda mina fina kunder. Jag har några lösningar och nu hoppas jag på att det håller.
 
Jag hoppas också att mitt nya upplägg innebär att jag får tid och möjlighet att bli en bättre bloggerska under nästa år! ♥
 
♥♥♥ Självporträttet i det här inlägget får symbolisera att 2013 är mitt år! ♥♥♥

♥ Emma och Jonas, 15 september 2012 ♥

Bröllopsbeställningarna från mina sista bröllop i somras trillar in och nu är det Emma och Jonas bilder som ska redigeras! Håller just nu på att ladda över de bilder som beställdes och under tiden de laddar, så passade jag på att snabbredigera en av mina personliga favoriter från dagen! Fler bilder kommer, var så säkra ;)
 
 
fotograf - Linköping - Norrköping - bröllopsfotograf - bröllop - Idingstad säteri - Lillkyrka kyrka - bröllopsporträtt - bröllopsfotografering - brudpar

Bröllop - Sörstad herrgård och Kaga kyrka

Idag har jag kunnat färdigställa bilder från ett bröllop som jag fotade i Sörstad herrgård, med vigsel i Kaga kyrka. Så nu ska alla bilder sparas på skiva och skickas iväg till de båda makarna :)
 
Kika gärna in på min bröllopssida på www.lailavillebeck.com
Välkommen!
 
 
fotograf - Linköping - Norrköping - bröllopsfotograf - bröllop - Sörstad herrgård - Kaga kyrka - bröllopsporträtt - bröllopsfotografering - brudpar - vigsel

Bröllop i St Anna skärgård!

Pernilla och Patrik gifte sig i St Annas skärgård en vacker dag i september. Vigseln stod i Capella Ecumenica och bröllopsfesten hölls på charmiga Kanalmagasinet i Mem.
 
(Det här var första gången jag var i Mem i hela mitt liv, men lustigt nog fick jag anledning att återvända 20 dagar senare då jag hade äran att fota en liten nyfödd tjej där. Lustigt sammanträffande! Jag hoppas på fler besök dit, då jag tycker att det är supervackert!!!)
 
Jag har visat en bild tidigare från Pernilla och Patriks dag, och här kommer några till:
 
 
fotograf - Linköping - Norrköping - bröllop - bröllopsfotograf - brudpar - vigsel - Capella Ecumenica - St Annas skärgård - Mem - Kanalmagasinet

Nyfödd i Stockholm

I slutet av november åkte jag till Stockholm för att fota en liten nyfödd pojke. Det var när första snön hade fallit och jag satt och njöt av att se snötäckta stockholmstak emellan tagningarna :) När man fotar nyfödd blir det alltid ett par amningspauser och blöjbyten (fast utan blöja...???) och då är det väldigt mysigt att ha något fint att titta på utanför fönstret :) Fast det allra finaste var såklart modellen för dagen: Alve!
 

Bröllopsyra

Mitt i allt snöfall sitter jag nu och redigerar bilder från sommarens bröllop. Först ut är några bilder från Sofia och Rikards sagolika bröllop i Ljungs kyrka. Bröllopsfesten hölls på Ljungs slott och det var också där vi tog bröllopsporträtten.
 
Brudgummen väntar på att bruden ska dyka upp.... :)
 
 
fotograf - Linköping - Norrköping - bröllopsfotograf - bröllop - Ljungs kyrka - Ljungs slott - vigsel - brudgum - bröllopsporträtt

Vinnarnas iPhone-skal!

Nu är skalen beställda till de som vann tävlingen som jag hade tillsammans med caseapp! Väntar med spänning på att de ska dimpa ner i brevlådan här hemma så att jag kan ge dem vidare till sina rätta ägare ♥
Missa inte chansen att beställa ditt eget iPhone-skal med 33% rabatt! (Se inlägget nedan.)
 
(Bilderna är klickbara.)
 
 

Personligt iPhone-skal för endast 199 kr!

 
33% RABATT!!!!
Extra erbjudande så här i juletid! Ni som har gjort en fotografering hos mig tidigare kan nu beställa ett iPhone-skal till specialpris och få det innan jul! Beställ senast kl 20.00 den 5 dec 2012 så betalar ni endast 199 kr (ord pris 299 kr).
 
För att beställa: Maila på info@lailavillebeck.com, tala om vilken bild du vill ha på skalet samt om det är en iPhone4 eller iPhone5 som skalet ska passa. Betalning sker via faktura.
 
Den perfekta julklappen till dig själv eller till någon du tycker om! ♥ Det går självklart att beställa fler skal till samma pris, ingen begränsning!
 
Välkomna med er beställning!

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se