Nyföddfotografering 2015!

Vilken härlig vår jag har haft med en massa underbara nyfödda som kommit till min studio för sin nyföddfotografering! Flera barn som jag fotade som nyfödda för 2-3 år sedan kommer nu tillbaka med sina småsyskon och det är så otroligt skoj att se hur barnen växer och utvecklas! ♥
 
Nu har jag haft en vecka utan nyföddfotograferingar och jag har redan abstinens. Men nästa vecka har jag nöjet att fota de allra minsta igen. Det är verkligen världens bästa jobb jag har! Kolla bara på de här bilderna - det värmer hjärtat så när bebisarna fyrar av sina små leenden i sömnen ♥♥♥
 
Är du gravid med BF hösten 2015 så är det dags att göra en intressebokning för nyföddfotografering hos mig i Linköping! Nyfiken på vad en nyföddfotografering innebär? Det finns mer info på min hemsida.
Varmt välkommen!
 
 

♥ Olivia ♥

Jag är så glad över att få chansen att träffa och fota de barn jag fotat som nyfödda igen när de blir äldre. Det här är supersöta Olivia som jag fotade som nyfödd för snart 3 år sedan. 
 
 

Utökad service hos Fotograf Laila Villebeck!

Sedan 1½ år tillbaka har jag erbjudit bildvisningar i studion till de familjer som önskat komma och se sina bilder i stort format på projektorduk. Bildvisningarna har många fördelar jämfört med webgallerier och har varit mycket uppskattade.
 
Under bildvisningen tittar vi igenom bilderna tillsammans, ni kan se detaljer i full upplösning, jämföra liknande bilder bredvid varandra och se hur bilderna passar ihop i t ex en fin touchgrupp - direkt på plats. Jag guidar er och lämnar synpunkter när ni önskar och kan svara på frågor ni har kring bilderna. Ibland kan det handla om enkla saker som: "Kan du redigera bort det där hårstrået", "Hur ser den här bilden ut i svartvitt?", "Hur skulle de här 4 bilderna se ut tillsammans på väggen?", "Vilken storlek är snygg att ha på väggen?" eller "Går det att få den här bilden i kvadratiskt format och hur ser det ut?". Frågor som är lätta att besvara för mig, men inte så smidiga att ställa över mail utifrån ett webgalleri.
 
Eftersom bildvisningarna har varit så populära har jag nu bestämt mig för att låta en bildvisning ingå i alla fotograferingar istället för ett webgalleri. Den här övergången kommer att ske under augusti 2015.
 
Det här kommer också att innebära att jag får ett bättre arbetsflöde och att jag kan vara snabbare på att leverera de bilder ni beställer.
 
Som en förberedelse kommer jag att plocka bort de webgallerier som ligger uppe nu. Jag vet att det är många som inte hunnit göra sina bildbeställningar ännu och jag ger er därför lite extra tid. De fotograferingar som är gjorda fram t o m den 28 feb 2015 kommer att ligga uppe till den 15 maj 2015. Då plockas gallerierna bort. Så se till att beställa era bilder nu. Vill ni hellre komma på bildvisning är det bra att boka tid redan nu för att få en tid innan sommaren.
 
Ni som har ett barn som är under pågående Babyns första år kommer också att få era tidigare gallerier bortplockade, men jag kommer att lägga upp bilderna igen i ettårsgalleriet som sedan ligger uppe i 2 månader efter fotograferingen (om ni inte önskar att komma på bildvisning istället :) ).
 
Ytterligare en rensning av gallerier kommer att ske i slutet på juni då alla vårens gallerier plockas bort. Regeln är att ni har 2 månader på er att beställa era bilder, vilket är generöst med tid :)
 
Jag ser fram emot att erbjuda denna extra tjänst och service och jag är övertygad om att ni kommer att bli nöjda med den också.
 
Välkommen med era bildbeställningar och ev frågor via mail på info@lailavillebeck.com 
 
PS Ni som vill ha era bilder innan sommaren bör lägga er beställning senast den 5 maj. DS

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se