En bild om dagen - 25 juni 2012

Igår när jag kom hem möttes jag av en överlycklig liten 2-åring. Han sprang ut till mig i hallen och gav mig en stor kram ♥ Jag såg att han hade tuschpennestreck på näsan och frågade: "Har ni målat på dagis idag Oliver?" Då blev han ännu mer till sig, drog upp tröjan och sa stolt "Titta!!!"

Inför bröllopssäsongen 2013

Hittills har jag hållt låg profil vad gäller bröllopsfotografering. Men inför bröllopssäsongen 2013 kommer jag att marknadsföra mig som bröllopsfotograf. Huvudinriktningen är fortfarande mot gravid, nyfödd, baby och 1 år, men under maj-sept kommer jag även att ta ett begränsat antal bröllopsuppdrag (det lutar åt 2 bröllop per månad).
 
Ett av mina drömställen där jag skulle vilja fota bröllopsporträtt är Alvastra klosterruin. Det skulle definitivt bli fina bilder där! Och gärna kring midsommar då växtligheten är så härlig :)

♥ Karin och Jonas ♥ 16 juni 2012I lördags hade jag äran att föreviga Karin och Jonas på deras bröllopsdag. De var så fina! Karin hade gjort alla buketter och blomsterdekorationer själv och det var hur fint som helst! De här bilderna får fungera som sneak peak från bröllopet. ♥

Nyföddfotografering ♥ Felix, 9 dagarSupersöte Felix bor i Stockholm och jag var hemma hos honom för ett par veckor sedan för att ta hans nyföddporträtt. Hur söt som helst var han! Hans pappa har spelat mycket tennis och kommer från en tennisfamilj, så det var vi ju bara tvungna att göra något roligt av ♥♥♥

En bild om dagen - 16 juni 2012

Vi är inte bortskämda med barn som somnar spontant, så när man möts av syner som detta blir mitt mammahjärta lite extra varmt ;)Oliver vaknade med feber kl 03.30 inatt och gnällde i ungefär en timme innan jag gav upp och lämnade över honom till Jeroen så att jag fick sova lite inför dagens bröllopsuppdrag. Fem timmar senare orkade lille minimannen inte vara vaken längre utan somnade i den här ställningen. Pappa somnade också ;)

Det såg dock inte så bekvämt ut:.... så jag använde mina poserings-skills jag fått under mina nyföddfotograferingar och gjorde det lite mer bekvämt för sjuklingen:Nu hoppas jag att febern försvinner under natten, för tid för VAB finns inte nästa vecka :/

Puss på dig Oliver-skrutten!

En nyföddfotografs dröm ♥

Lite av en dröm som nyföddfotograf är att under fotograferingen ha en nyfödd som sover lugnt och ett storasyskon som är såpass gammalt att han eller hon förstår att man ska vara försiktig kring bebisen och som också kan följa instruktioner :) Den här drömmen blev sann för mig i mars när jag fotade lille Alfons tillsammans med sin storasyster Ellinor. Hur söta är de inte!?!?! Och visst ser man hur stolt Ellinor är över sin lillebror!?!?!


Härlig dag i studion!

Idag har det varit en härlig blandning av åldrar i studion. Från gravid upp till 5 år :) Mina tider i augusti och september börjar bokas upp - det känns jättekul! Gissa om jag börjar drömma om en egen studio nu när allt rullar på så bra! Åh, vad jag kommer njuta den dagen jag kan slå upp portarna till min drömstudio ♥♥♥

Först ut i studion idag var tvillingarna S och L som hunnit bli 6 månader. Första gången jag träffade dem var de alldeles nykläckta och var så här fina:
Lägesrapport

Åh, igår hade jag en jättemysig dag i Stockholm med lille Felix och hans föräldrar. Någon sneak peak blir det tyvärr inte då jag inte litar på min låneskärm - att den visar rätt färger och kontraster. Jag har kalibrerat den, men den känns ändå inte hundra. Men STORT tack till E och J för att jag får låna den! Jag kan jobba undan allt annat, ladda upp bilder, svara på mail, fixa webgallerier osv osv.

Nya bildskärmen går iväg från leverantören idag har jag fått reda på. Hoppas att posten jobbar snabbt!

Idag har jag varit på Allergicentrum med Oliver för mjölkprovokation. Det gick bra och han verkade gilla mjölken, det lilla han fick. Det blev inga akuta reaktioner, men efter 4 timmar blev han supergasig och fyllde blöjan med något löst som luktade koskit... Får väl se hur hans mage reagerar fortsatt det kommande dygnet...

Imorgon firar jag nationaldagen genom att åka till Norrköping för en nyföddfotografering. :) Får se till att fira lite extra med familjen på kvällen sedan.


Siri, 1 år

Hmmmm, jag undrar varför jag gillar den här tjejen lite extra - kolla in de här två bilderna ;)
Om jag letar lite kan jag nog hitta fler bilder som är i princip likadana mellan dessa två små kryp (det är Oliver från hans ettårsfotografering på nedre bilden).

♥ Johanna och Anders ♥Johanna och Anders vigdes i Brunneby kyrka den 12 maj. Vilken tur vi hade med vädret! Ett par timmar innan vigseln öste regnet ner, liksom någon halvtimme innan. Vid riskastningen var det uppehåll, därefter började det droppa lite men när vi körde igång med porträttfotograferingen var det uppehåll. Allt var frid och fröjd och jag hann just sätta in kameraväskorna i bilen efter avslutad fotografering innan det vräkte ner på nytt :) Perfekt dag för bröllop med andra ord. Regn på bröllopsdagen betyder ju tur, så Johanna och Anders får både mycket lycka i sitt äktenskap OCH fina utomhusporträtt.

Alla tummar upp!

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se