Benjamin, 5 dagar - Nyföddfotografering, Linköping

 
Idag har jag haft besök av de här två sötnosarna i studion. Cidra fotade jag förra året, när hon var ett år. Nu har hon blivit storasyster till Benjamin som är 5 dagar idag. Fantastiskt söta barn båda två! 
Jag måste erkänna att jag tycker att det är jättesvårt att fota tvååringar ihop med ett nyfött litet syskon. När man är 2 år har man sin egen vilja och man förstår inte alltid att man ska vara försiktig med små nyfödda. Men jag tycker att syskonbilderna blev jättebra idag. Jag hann med några klick på ett par olika uppsättningar, så jag tror minsann att mamma och pappa får svårt att välja vilka bilder de ska beställa ;)
 
Om du söker nyföddfotograf i Linköping/Norrköping, så kika gärna in på min hemsida, www.lailavillebeck.com och läs mer om mig och mina nyföddfotograferingar. Är du gravid och vill boka in en nyföddfotografering hos mig, så mailar du till info@lailavillebeck.com. Varmt välkommen!

Charlie och hans familj - Nyföddfotograf i Linköping

 
Jag hade en så mysig familj hos mig i studion igår. Det var Charlie, 5 dagar, som var inne för sin nyföddfotografering. Med sig hade han mamma, pappa och storasyster Natalie. Charlie skötte sig exemplariskt och vi hann med både familjebilder, syskonbild och enskilda bilder. 
Det bästa med att göra nyföddfotograferingarna i studion nu är att jag har bättre möjligheter för bra familjebilder. Jag har beställt in fler bakgrunder i olika toner för att kunna variera beroende på vad det är för familj som kommer in och vad de föredrar. Jag försöker hålla allt i neutrala, jordnära toner som sand, brunt, creme och grått. Under sommaren kommer jag att ägna lite tid åt att strukturera upp allt och att förbättra sådant som kan förbättras när det gäller både nyföddfoto och babyfoto. 
Ser fram emot hösten med glädje! :)

Nyföddfotografering: Meija, 6 dagar

 
ÄLSKAR den här bilden på lilla Meija tillsammans med mamma och pappa! :) Tänk så små de är när de kommer till världen de där små.

Gravid med BF i juni 2014?

 
Det är med stor glädje jag tittar i min kalender och ser att jag nu i slutet av maj har 4 st bebisar som är beräknade och inbokade för nyföddfotografering. I början av juni har jag ytterligare 4 nyfödda att fotografera. Det finns verkligen inget bättre än att fånga de där små ansiktena, läpparna, tårna och fingrarna på bild. Att vara nyföddfotograf är verkligen speciellt! Det är bara de allra första dagarna i livet som de är så där riktig små. Tiden går ruskigt fort och ett tu tre så börjar den där lille skrutten på dagis innan man ens har hunnit förstå vad som hände :)
Jag har möjlighet att ta ytterligare en nyföddfotografering i juni, så om du är gravid med BF i juni och är intresserad av en nyföddfotografering, kika på min hemsida för mer info: www.lailavillebeck.com  
Bokning sker via mail på info@lailavillebeck.com 
Varmt välkommen!
 

Första lektionen!

 
I söndags satt jag på hästryggen igen efter 10 års uppehåll. Jag tog ridborgarmärket på Valla ponnyklubb där mina grabbar rider. Jag fick mersmak och nu innan sommaren ska jag rida med i en ridgrupp på Valla för att känna efter om det är något för mig :)
Idag är första lektionen. Lyckligtvis ska vi rida ut, så jag kan känna på lite med balans samt hitta start- och stoppknapparna på hästen ;)
Lite småpirrigt, men himla roligt. Hugos och Olivers ridlärare Emma är vikarie på min lektion idag.

Inför bröllopet

Häromdagen hade jag konsultation med det här härliga paret. De ska gifta sig i Landeryds kyrka och efter att hört dem berätta om sina önskemål och planer kring vigseln blev jag alldeles till mig. Sååå personligt. Deras dag kommer att fyllas av värme, närhet och kärlek med familjen involverad i vigsel och solosång i kyrkan. En sak är säker, jag kommer INTE att kunna hålla tillbaka tårarna den här gången (det gör jag iofs aldrig - hehe). 
 
 

Selma på Valla ponnyklubb

Ur bildarkivet:
Jag satt och bläddrade igenom mina gamla bröllopsbilder och hittade de här på fina hästen Selma från Valla ponnyklubb. Selma hade det ärofyllda uppdraget att köra brudparet Emma och Markus från deras vigsel i Gamla Linköping ner till Valla. Satt och log lite när jag såg de här bilderna och kunde inte låta bli att lägga upp dem. Min Hugo rider lektion på Valla ponnyklubb och när de har teori nästa gång ska de få åka vagn med Selma :D
 
Kanske ett bra tips till er som gifter er i sommar eller nästa sommar? Varför inte åka häst och vagn från vigseln? Jag vet att Selma gärna tar bröllopskörningar och något mer romantiskt kan jag inte tänka mig ♥
 
 
 
 
 

Nyföddfotografering i Norrköping idag!


Idag blir det en tur till Norrköping för nyföddfotografering av en liten kille på 6 dagar. Ska bli så roligt! Maj är full av nyföddfotograferingar och jag känner mig helt euforisk över att få träffa alla dessa små liv. De flesta bokade nyfödda har varit pojkar den senaste tiden. Konstigt det där! :) Har i alla fall fått hem lite söta hårband till flickor som jag är ivrig att få prova. Inväntar även lite nya mössor och byxor till både nyfödda pojkar och flickor.
Hoppas att ni får en fin dag!

En bild om dagen - 27-28 april 2014


Två bilder tagna med ca 12 timmar emellan, på hotellrummet på Färöarna. Den första på kvällen den 27 april, med en tand som var så lös att den pekade framåt :) Den andra på morgonen efter då tanden trillat ut ♥
Älskade, stora pojke!

Nyföddfoto: Edwin, 6 dagar

 
Underbart söte lille Edwin, bara 6 dagar gammal.
 
Under maj har jag många nyföddfotograferingar inbokade och jag ser så mycket fram emot varenda en av dem! Igår föddes den första lilla killen som var beräknad till maj månad ♥ Love my job!
 

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se