Nyföddfotografering idag!

Nu ska jag snart åka iväg för att fota en liten nyfödd prinsessa! Ja, inte kunglig prinsessa, men ändå en prinsessa ♥ Jag har t o m tagit med mig den lilla tiaran eftersom flickan är född på min mammas 60-årsdag och dagen innan vår prinsessa Estelle :)


6-månadersfotografering EsterVisst har hon ett smittande leende lilla Ester!?!?! :) Jag blir sååå glad av att se bilder på henne!

Jag har haft en riktigt effektiv dag där jag redigerat bilder, bokat möten, planerat utställningen, fått ner nya idéer på papper osv osv. :) Det känns riktigt härligt!

Imorgon har jag en nyföddfotografering med en liten flicka som föddes på min mammas 60-årsdag! :)

Nyföddfotografering - utställningJag har haft ett härligt sportlov med några dagar på Västkusten tillsammans med min familj, mamma och min bror med hans familj. I helgen fotade jag mitt första bröllop för året och idag är jag tillbaka på kontoret igen för att jobba ikapp med alla bildbeställningar. Parallellt jobbar jag även med att färdigställa mina bilder till utställningen på Hunnebergsgatan 29 som pågår under vecka 10-12. På utställningen visar jag mina nyföddbilder och det kommer att bli så fint ♥ Hoppas att ni får möjlighet att få förbi och titta på bilderna. Jag ska försöka att vara där någon eftermiddag/kväll om ni vill komma in och se alla bilderna i galleriet och prata lite med mig :)

Isabelles 6-månadersfotograferingIkväll åker jag till Trollhättan och på onsdag blir det vidare färd mot Strömstad för lite spahotell :) Men först ville jag bjuda på den här supersöta bilden på Isabelle som med full koncentration undersökte ett pärlhalsband under sin 6-månadersfotografering. ♥

Studentporträtt, MandyMandy tog aldrig några porträtt när hon tog studenten så en sensommardag 2011 mötte jag upp henne i Trädgårdsföreningen för att hjälpa henne att få sina studentporträtt. Visst blev det fint!?!?! :)

Sötaste Olle, 6 månaderJag smälter totalt för sådana här bilder! Söta Olle sitter och leker med snörena till sin mössa. Fullt koncentrerad. ♥

Babyfotografering ♥ Max, 8 månader ♥Det här lilla charmtrollet har varit hos mig i studion. Det blev många fina bilder på en fin liten kille :)

NYFÖDDFOTOGRAFERING, BF MARS 2012

Jag tittade just igenom min almenacka och såg att det finns plats för ca 4 st nyföddfotograferingar under de första veckorna i mars. Så ni som är gravida med BF i mars och är intresserade av en nyföddfotografering är välkomna att anmäla ert intresse till mig så bokar jag in er i almenackan. Maila mig på info@lailavillebeck.com

Hjälp mig gärna att sprida detta till era gravida vänner och bekanta! :)

Mer info om mina nyföddfotograferingar finns på http://www.lailavillebeck.com/Information/Nyf%C3%B6dd

OBS! Missa inte att bebisen inte ska vara äldre än 4-10 dagar för att nyföddfotograferingen ska gå så smidigt som möjligt och ge de där riktigt härliga sovbilderna på er skatt. Därför behöver jag få er anmälan redan under graviditeten så att jag kan hålla en dag för en fotografering hos er.Gravidfotografering ♥ Vackra Helen ♥Idag har vackra Helen tagit sina gravidporträtt hos mig i studion. Några nyckelord som Helen nämnde när hon beskrev vilken typ av bilder hon ville ha var: ängel, romantiskt, gammeldags och Demi Moore. I den här bilden fick vi in alla dessa ord, inte sant!?!? ♥ Tack för en rolig fotografering!

MODELL FÖR EN DAG - GRAVIDA OCH MAMMOR

Jag och Elin Wiklund - beauty for you fortsätter att planera vårt projekt där vi vill göra det möjligt för gravida och nyblivna mammor att komma och vara modell för en dag i Linköping. Första datumet har vi satt till den 2 mars 2012!

Under din tid i studion så lägger Elin en fotosminkning och fixar håret enkelt. Efter detta fotograferas du och din mage eller bebis av mig. Lämplig rekvisita o dyl kommer att finnas på plats. Kläder och ev klädombyte tar du med dig själv.

Vår vision är att kunna erbjuda våra modeller en härlig upplevelse och att alla får känna sig speciella, omhändertagna och att allt sker helt utan stress. För att uppnå detta avsätter vi 2 timmar i studion för varje mamma. ♥♥♥

Priset för hela paketet är 1750 kr.

Bilder beställs separat enligt prislista på www.lailavillebeck.com

Bokning sker på mail: info@lailavillebeck.com

Varmt välkomna!
Wilton 6 månaderVilken härlig Alla hjärtans dag jag fick igår! :) Bland annat träffade jag Wilton som är 6 månader. Han gillar att smaka på sina tår ;)

Idag har jag en kontorsdag och ska redigera bilder och fixa lite småsaker. Känns bra att få komma ikapp lite med de sakerna.

Alla hjärtans dag!Ha en mysig Alla hjärtans dag! ♥♥♥

♥ Max, 13 dagar ♥Det här är söta Max, 13 dagar. Vi fick kämpa och vänta en hel del för att vi skulle få några sovbilder på honom, men det är inget konstigt med det. Bebisarna blir lättstörda i sömnen redan efter första veckan och jag brukar därför rekommendera familjerna att höra av sig för bokning redan under graviditeten så att jag kan hålla en dag för deras nyföddfotografering innan de hinner bli 10 dagar ♥

Idag ska jag träffa en liten tjej som är 5½ vecka :) Det blir en utmaning! ;)

NyföddfotograferingIdag har jag träffat den här lille killen. Han är 6 dagar idag och jag fick äran att fota honom på hans BF-dag då han bestämde sig för att komma lite tidigare än planerat :)

Den här veckan har vigts enbart åt nyföddfotograferingar. 4 st närmare bestämt. På söndag är det ytterligare en på G och så även på måndag. Efter det ser det ut att lugna sig med de allra minsta bebisarna och istället kommer jag fota en hel del i studion. ♥

♥ Emma, 5 dagar ♥Idag har jag träffat Emma, blott 5 dagar gammal. Vi blandade enkla, avskalade bilder med sådana här med mer amerikansk stil. Jag gillar båda stilarna så mycket! :) Och allt klär ju en skönhet! ♥

Den här veckan blir en riktig nyföddfotograferingsvecka! Mån, tis, tors och fre står det nyfödda i almenackan. Och kanske ytterligare en på måndag nästa vecka :) Jättekul att fler familjer har upptäckt nyföddfoto!

Nyföddfotografering - Loke 10 dagarI torsdags var jag nere i Ödeshög och fotade den här fina killen för hans nyföddporträtt :) Visst ser det mysigt ut där han ligger i den mjuka fällen!?!?!

Ni som är gravida och har BF i mars eller april 2012 har nu möjlighet att boka in er för en nyföddfotografering kring datumet då bebisen är beräknad. Läs mer om nyföddfotograferingen på min hemsida. Kontakta mig sedan på info@lailavillebeck.com för mer info och för bokning. Välkomna!

Babyfotografering ♥ Joline, 6 månader ♥Idag har jag träffat Joline igen för hennes 6-månadersfotografering. Jag blev så glad när jag såg att mamma Sandra hade plockat med sig en massa mjukisdjur eftersom jag velat prova den här bildién ett tag :) Och den fungerade ju hur bra som helst!

Kommer ni ihåg Jolines nyföddbilder? (Klicka för att se dem större!)


Söt som socker! Som ni ser gillar jag att använda rosa på Joline :D

BarnfotograferingIdag har det varit en härlig dag. Förmiddagen var lugn och jag passade på att simma. Klockan 13 var det dags att fota busungarna Selma (se ovan) och Thure. Ojojojoj, det var verkligen kaos i studion. Hahaha! Men fina bilder blev det! Min favorit är bilden på Selma med ballongen.

Imorgon är det dags för nyföddfotografering i Ödeshög. Det blir till att åka tidigt på morgonen :) Såklart att det en klass 2-varning är utfärdad för snöstorm. Sist jag var ute och åkte långt för en bebisfotografering var strax efter Lucia och då snöade det så mycket att jag tidvis inte såg särskilt mycket när jag körde på motorvägen. Läskigt!!!

BabyfotograferingDet här är supersöte och charmige Lucas som gjorde sin första fotografering hos mig innan jul. Visst är han fin i sin hatt!?!?!? :)

Missa inte att ni som har bebisar födda i okt-dec 2011 fortfarande har chansen att anmäla er till "Babyns första år" till 2011 års priser. Jag tar emot max 5 st bebisar till det här paketet per månad och först till kvarn är det som gäller. Välkomna att höra av er till mig vid intresse på mail: info@lailavillebeck.com

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se