Ommöblering och investeringar

Jag är mitt uppe i att möblera om på mitt kontor. Hmmm.... Jag undrar vad det är som är på G? ;)
 

Dagens Corren!

Ni köper väl Corren idag? ;)
 

♥ Hillevi, 11 månader ♥

I veckan hade jag min uppsättning med Minisessioner för vårterminen och först ut var supersöta Hillevi. Hon förvånade mig både med att hon kunde gå stabilt, trots att hon bara är 11 månader, samt att hon klättrade upp i mitt knä och gav mig en kram innan vi började fotograferingen. Dessutom var hon en riktig stjärna på att bli fotad - vi var klara på 10 minuter och därefter körde vi ett gäng bonusbilder. Mamma och pappa kan vara stolta över sin tjej! :)
 
fotograf - Linköping - Norrköping - babyfotograf - babyfotografering - studio - minisession - studiofotografering - barnfotograf

♥ Nyföddfotografering: Alice, 6 dagar ♥

 
Idag sitter jag och redigerar bilder från Alices nyföddfotografering. Hon var 6 dagar vid fotograferingen vilket är en optimal ålder för just nyföddfotografering. Då får man posera bebisen på olika sätt utan att han eller hon vaknar särskilt lätt. Det här ger en större variation på bilderna än om man fotar nyfödda som är lite äldre. ♥♥♥
 
Ni som är gravida med BF 2013 är välkomna att boka in tid för nyföddfotografering! Tiderna i maj och juni börjar fyllas upp, så passa på innan jag är helt fullbokad! Mer info om mina nyföddfotograferingar finns på min hemsida: www.lailavillebeck.com
 
VÄLKOMMEN!
 
fotograf - Linköping - Norrköping - nyföddfotografering - nyföddfotograf - babyfotografering - barnfotograf - babyfotograf - BF 2013 - nyföddfotograf - gravid

VÄLKOMMEN PÅ MINISESSION

MINISESSIONER 27 MARS 2013
Välkomna på minisessioner ons 27 mars 2013!
Jag fotar era barn på någon av mina fina bakgrunder (se bilden).
Fotograferingen tar ca 15-20 min och kostar 600 kr. Bilder köps till separat (se prislistan på min hemsida www.lailavillebeck.com ).
 
Följande tider finns lediga:
Brun bakgrund:
kl 10.30
kl 11.00
kl 11.30
 
Boka genom att maila på info@lailavillebeck.com
Välkomna!
 

♥ Hugo fyller snart ett år ♥

Imorgon är det en heldag i studion. Jag ska hälsa 4 stycken 4-månaders bebisar välkomna till Babyns första år och även säga "hej då" till Hugo som fyller ett år och gör sin sista fotografering i fotopaketet. Hugo är en av de bebisar som jag följt sedan han bara var några dagar gammal ♥
 
Här har jag använt samma låda som rekvisita för att jämföra hur stor Hugo var som 7 månader jämfört med när han var nyfödd. Plockar nog med mig samma låda imorgon så får vi se om det går att göra något kul med den igen :)
 

PÅSKERBJUDANDE!

Äntligen är allt klart med min nya leverantör av fotoböcker! De är riktigt snygga, går att få i flera olika färger och det går även att gravera in namn på framsidan av boken. För att fira detta ger jag nu er som tidigare gjort fotograferingar hos mig ett fint PÅSKERBJUDANDE: 10-25% RABATT PÅ FOTOBÖCKER, gäller beställningar som läggs senast den 31 mars 2013. Passa på! ♥♥♥
 

♥ Stella, nyföddfotografering och babyfotografering ♥

Sötaste Stella träffade jag första gången när hon bara var 6 dagar. En liten söt prinsessa :) Stella är också med i Babyns första år och jag har hunnit fota henne som 4 månader och 7 månader gammal. Inte jättelångt kvar till ettårsfotograferingen ♥ Tänk vad tiden går fort!!!
 
 
fotograf - Linköping - Norrköping - babyfotografering - Babyns första år - babyfoto - babyfotograf - barnfotograf

Video: Hourglass

 
Jag har börjat utforska det här med att filma. Mina första försökskaniner är som alltid mina egna små pojkar. Hope you like it! ♥♥♥

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se