Workshop Nyföddfotografering i Linköping

I mars kommer jag att hålla i en workshop i nyföddfotografering. Anmälningarna börjar trilla in och det ska bli så roligt att träffa fler fotografer från runtom i Sverige som har samma kärlek för nyföddfotografering som jag har. Idag tar jag hand om förtursbokningarna och imorgon släpper jag eventuella lediga platser för övriga intresserade. ♥♥♥
 
 
Anmäl intresse på info@lailavillebeck.com.
Välkommen! 

Minisession Nyfödd

Idag har jag packat upp min nya ljussättning för nyföddfotograferingar. Det ska bli jättekul att börja experimentera med lamporna och jag behöver få in några modeller för att få till det där perfekta ljuset. Därför söker jag nu nyföddmodeller som är 4-10 dagar någon gång under veckorna 43-45 (2014).
 
Kanske är du just nu höggravid och har BF så här i slutet av oktober? Hör av dig i så fall via mail till info@lailavillebeck.com 
 
Jag bjuder på en kortare variant av nyföddfotografering samt erbjuder 20% rabatt på bildbeställningen.
 
Begränsat antal platser och första platsen är redan bokad! :)
 
 

Julkortsfotografering 2014

Nu närmar sig årets julkortsfotografering!
 
Datumet är söndagen den 2 november 2014 med start kl 10.
 
I julkortsfotograferingen får du:
- 10 minuters fotografering på valfri bakgrund
- 20 st vikta julkort i storlek 10x15 cm med en bild från fotograferingen (fotografen väljer ut bästa bilden)
- 20 st kuvert till korten
- valfri text inuti korten
 
Pris: 850 kr
Extra kort: 15 kr/st
Betalningen sker i samband med bokning. Återbetalas ej, men skulle ni bli sjuka finns möjlighet att boka om tiden till någon av mina ordinarie studiotider.
 
De bakgrunder som går att välja mellan i år är Mörk träbakgrund (alt 1) där vi använder mörk rekvisita för ett mysigt och varmt intryck, eller Ljus bakgrund (alt 2) där vi har ljus fäll och ev ljus rekvisita. Rekvisitan anpassas efter ålder på barnen samt hur många det är som fotograferas. Bakgrunden väljer ni på plats.
 
 
 
Vid bokning anger du:
1. Vem eller vilka det är som ska fotograferas. Namn och ålder på barnen.
2. Fullständig adress
3. Texten du vill ha skriven inuti kortet (t ex "God Jul och Gott Nytt År önskar familjen Andersson")
4. Hur många julkort du önskar. 
 
Välkommen med din bokning på info@lailavillebeck.com
 

TÄVLING på facebook!

Just nu håller jag en tävling på min facebooksida där det finns möjlighet att vinna en fotografering värd 1200 kr! Gå in på facebook och följ reglerna där för din chans att vinna! 
 

Bröllopsförberedelser

 
Det ligger flera bröllopsbeställningar i redigeringskö och nu har turen kommit till Sofias och Patricks beställning. Nu sitter jag och redigerar bilderna från brudens och brudtärnans förberedelser på Studio Hairart i Mjölby. Perfekt ställe att fota på måste jag säga :) Stort, ljust och vackert med många speglar. 

CANCER och starka porträtt

Cancer. Ett starkt ord. Ett skrämmande ord. Ett ord som jag tycker fortfarande är förknippad med en smula tabu. Är det inte så?
 
Nu är det oktober och rosa bandet-månaden. 20 kvinnor insjuknar varje dag i bröstcancer. Vi alla känner eller känner åtminstone till någon som har eller har haft bröstcancer. Min mamma drabbades för 10 år sedan och lyckligtvis klarade hon sig. Hon bekämpade cancern och är idag friskförklarad. Hennes väninna gick det inte lika bra för.
 
Rosa bandet-kampanjen syftar till att bekämpa cancer, att finansiera forskning och att sprida kunskap om bröstcancer.
 
Jag har länge velat porträttera kvinnor som drabbats av bröstcancer. Skapa starka porträtt som visar att en kvinna kan vara feminin och vacker även om ett bröst är bortopererat eller om håret fallit av under behandlingen. Men jag har aldrig vågat ställa frågan. Hur frågar man om en sådan sak liksom??? Men nu gör jag det i alla fall. Det värsta som kan hända är att ni tycker att jag är konstig och att ingenting blir av mina idéer. Det bästa som kan hända är att jag faktiskt kan hjälpa en kvinna att känna sig speciell och vacker, att kanske samtidigt få berätta sin historia och dela sina erfarenheter, och samtidigt uppmärksamma omvärlden ytterligare och påminna om att cancerforskningen behöver stöd för att gå framåt.
 
Så jag slänger ur mig frågan - Är det någon därute som vill komma till mig i studion och porträtteras? Det jag söker är kvinnor som:
 
1. Fått ett, eller båda, brösten bortopererade. Gärna en kvinna med familj. En man och två barn. En kvinna som har mod och styrka att visa sitt ärr.
 
2. Genomgår behandling och har förlorat sitt hår och känner sig stark nog att visa att kvinnlig skönhet inte sitter i håret.
 
Om det är någon som känner sig träffad och som vill veta mer om fotograferingen, hör av er till mig på mail till: info@lailavillebeck.com
 
Tack!

Albumuppslag från vigsel i Landeryd kyrka, Linköping

I början av juli hade jag äran att vara bröllopsfotograf vid ett bröllop i Landeryds kyrka i Linköping. Jag har fått in hela brudparets beställning och sitter nu och tar hand om beställning av bilder och bröllopsalbum. Den här vigseln var så otroligt speciell med många nära och kära inblandade. Bland annat var brudgummens mor präst och höll i vigseln. Dottern var tärna, brudens bror förde in bruden i kyrkan, brudgummen fällde en och annan tår, brudgummens far sjöng vackert i kyrkan, och ett ljus tändes för brudens far som inte längre finns i livet. 
Det var helt fantastiskt för mig som fotograf att kunna fånga alla dessa speciella ögonblick under vigseln och jag och här ser brudparets albumuppslag från vigseln ut:
 

Nyföddfotografering i Sollebrunn!

För en vecka sedan var jag och hälsade på min syster i Sollebrunn, en liten by mellan Trollhättan och Alingsås. Hon har blivit mamma för första gången och självklart ville jag föreviga det med några bilder.
Lilla Luna var väl inte så värst sugen på att sova under tiden jag var där. Hon ville ju veta vad moster gjorde, men vi fick några riktigt fina bilder och här är några av dem:
 
 
Jag blev välkomnad fint med ett gnägg av de här två herrarna som har sin hage alldeles intill huset. Hur mysigt som helst! :)
 
 

Barnmorska Åsa Österberg

 
I måndags var jag hos barnmorska Åsa Österberg och fotade lite i hennes nya mottagningsrum på Linnégatan. Åsa har förutom vattengympa för gravida och förlossningsförberedande samtal, även taktil massage. Jag tycker hennes massagebord är så sött med ett hål för den gravida magen och små kuddar man kan ta bort om man har ömmande bröst under graviditeten :)
Hela rummet går i gråa toner och jag bara älskar bilderna på elefanter som hon satt upp på sina väggar ♥
Är du gravid så gå in på Åsas hemsida och kika! Själv har jag gått på hennes vattengympa för gravida och det var så fantastiskt att få bli peppad och få rätt tänk inför förlossningen. ♥♥♥

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se