VINNARE I iPHONE-SKALTAVLINGEN

 
STORT grattis säger jag till vinnarna av varsitt iphoneskal från caseapp:
 
1 st vinnare på bloggen: Petra Morgård
1 st vinnare på facebook: Erika Sommansson
1 st vinnare sammanslagning: Åsa Sundgren Köhl
 
Maila mig på info@lailavillebeck.com och meddela om det är iPhone4 eller iPhone5 som ni vill ha skal till, samt vilken bild ni önskar ha på skalet.
 
TILL ER SOM INTE VANN: Ni är på sätt och vis ändå vinnare, då ni har möjlighet att beställa ett iPhone-skal med en bild som jag tagit för endast 199 kr (ord pris 299 kr)! För att ta del av detta erbjudande måste skalet beställas senast den 5 december 2012 kl 20.00. Beställ via mail på: info@lailavillebeck.com Betalningen sker genom faktura.
 
 

En ängel

Jag har träffat Ellinor två gånger. En gång fotade jag henne tillsammans med sin nyfödde lillebror Alfons. Det var så härligt att se hur mycket om tyckte om honom! Ett halvår senare fotade jag Ellinor och Alfons igen i studion och Ellinor hade ett par vingar med sig. Tyckte att det passade henne riktigt bra.
 
 
Ellinors mamma, Helen, är också en ängel ;)
 

SÄLJES - NIKON D80, KOMPLETT KIT I ORGINALKARTONG

SÅLD!
 
Idag lägger jag upp min gamla systemkamera, Nikon D80, till försäljning på Blocket, men jag tänkte även lägga upp den här om någon är intresserad. Följande ingår:
- Nikon D80 kamerahus
- AF-S DX Zoom-Nikkor 18-135 mm f/3,5-5,6G IF-ED
- Orginalkartong
- Motljusskydd
- Batteri och laddare
- Instruktionsmanual
- Alla orginalpapper
- Nikon-strap
- UV-filter till objektivet
samt alla nödvändiga sladdar som kom med i kittet vid inköpet.
 
(Inga minneskort ingår)
 
Perfekt julklapp till någon som är fotointresserad och som vill lära sig mer och vill växa med kameran.
 
Pris: 3000 kr
 
Hör av er på: info@lailavillebeck.com vid intresse!
 

♥ Esmeralda, 5 månader ♥

Esmeralda är en sådan där liten tjej som man smälter av när man träffar henne. Man vill liksom ta med henne hem efter fotograferingen. Men mamma och pappa ville behålla henne själva ;) Tur att de kommer tillbaka till studion snart igen!!! ♥♥♥
 
 
fotograf - Linköping - Norrköping - babyfotografering - babyfotograf - baby - bebis - 5 månader

TÄVLING!!! VINN iPHONE-SKAL!!!

 
Jag kan nu mycket glatt presentera min tävling där du som sedan tidigare gjort en fotografering hos mig, Fotograf Laila Villebeck, kan vinna ett iphoneskal från caseapp (värde 299 kr). Skalet designas och beställs av mig, men du som vinnare får givetvis vara med och bestämma vilken bild som ska pryda skalet.
 
Tävlingen hålls både här på min blogg och på min Facebooksida. Du kan öka dina chanser att vinna genom att delta på båda sidor. En vinnare kommer att dras på min facebooksida och en vinnare kommer att dras här på min blogg. Som BONUS slås sedan alla tävlanden från båda sidor ihop och en tredje vinnare dras! TOTALT LOTTAS 3 ST iPHONE-SKAL UT!!!
 
Tävlingen gäller både för iPhone4- och iPhone5-skal!
 
REGLER FÖR ATT TÄVLA PÅ MIN BLOGG:
För att vara med och tävla på min blogg måste du:
* ha genomfört en fotografering hos Fotograf Laila Villebeck
* skriva en kommentar till detta inlägget där du skriver att du är med och tävlar samt länka till din egen blogg
* skriva ett inlägg på din blogg där du talar om att du är med och tävlar om ett iPhone-skal hos mig, samt länka hit till min blogg (http://lailavillebeck.blogg.se)

Tävlingen pågår till kl 20.00 den 30 november 2012. Vinnarna publiceras både på bloggen och på Facebook.
 
LYCKA TILL!!
 
PS Gå gärna in och gilla caseapp på deras Facebooksida! http://www.facebook.com/caseapp.net DS

Semester och tävling

Vartannat år är det släktträff i Holland för min sambos familj. Den här helgen är det dags igen. Vi åker en långhelg och jag får lite välbehövlig semester. Perfekt att kunna ladda batterierna för att sedan ha nya krafter att göra klart de sista bildbeställningarna inför julen!
 
Håll ögonen öppna i slutet av nästa vecka, för då kommer jag att hålla i en riktigt rolig och annorlunda tävling både här på bloggen och på Facebook. Den vill ni inte missa! :)

Redigering av bröllopsbilder!

Då var det dags att börja jobba igen! Redigering av bröllopsbilder står på schemat. Jag jobbar sent ikväll för att kunna ta en långlunch med friskvård imorgon ♥ Men att jobba sen kväll är ärligt talat inte så svårt när man har bilder från en så vacker dag i somras i Gamla Linköping att jobba med :)
 

Holland

På torsdag åker jag med familjen till Holland. Jeroens familj har släktträff och som traditionen bjuder så ska vi hyra några hus i en stugby där vi träffas, umgås, dricker och äter tillsammans :) I år bor vi i stugbyn på bilden ovan. Vi kommer att dela ett hus med Jeroens föräldrar och bror med flickvän.
 
Något jag dock inte riktigt förstår är varför de holländska stugbyarna alltid har grävda små "kanaler" mellan husen? Det är jättemysigt och fint, men inte så barnvänligt. Husens trädgård sluttar ner mot vattnet och det finns inget staket eller liknande som säkerhet för nyfikna barn. Så det blir till att punktmarkera Oliver när vi är ute och hålla ett öga på Hugo hela tiden ifall han skulle halka eller ramla ner i vattnet ;) Ingen av dem kan simma. Men i år kommer vi nog inte att vara ute så mycket eftersom det är höst, kallt och ruggigt. Vi får hålla oss till att undersöka parkeringens stenar när vi är ute och leker ;) Det är inte fy skam det heller.

Nostalgi och saknad

Jag var iväg en sväng för att köpa lunch och helt plötsligt blev jag alldeles nostalgisk och började tänka på alla härliga bebisar som jag träffat under året. Särskilt väl minns jag såklart de som varit med i Babyns första år, gjort nyföddfotografering (den tar ju några timmar) eller på något sätt återkommit för fotograferingar under året. Vi hinner prata så mycket under dessa timmar och jag får ta del av många intressanta, spännande och roliga berättelser. Jag har fått ta del av era berättelser kring förlossningar, ibland mer dramatiska sådana, roliga amningssituationer, husbyggen mm mm. Ibland tappar jag hakan, som den gången jag fick höra om en kloakråtta som kommit upp ur toalettstolen hos en bekant. Hur läskigt är inte det!?!?!?! Många har också delat med sig av tyngre, tråkigare saker som hänt i livet. Jag tar till mig alla dessa berättelser och ni är alla så speciella för mig. Tack för att ni ger mig sånt förtroende och tack för att jag får träffa och fota era små. Jag hoppas att mina bilder skänker er lika mycket som ni skänker mig ♥♥♥
 

Våra små änglar!

 
Från och med 2013 kommer jag att ha temafotograferingar någon gång då och då. Ett av de teman som jag kommer att ha är ÄNGLAR. Förra veckan hade jag en provfotografering för att testa min idé och min rekvisita och det var nyttigt :) Jag har några små ändringar som jag ska göra, men jag kom ändå hem med en hel del fina bilder på de små modellerna ♥
 
Håll ögonen öppna här på bloggen, så kommer snart mer information om änglafotograferingarna.

Spricka i tån???

Imorse halkade jag på några papper som mina gossar hade slängt ner på golvet. På något sätt lyckades jag slå i mina tår och det gjorde så in i bänken ont! Jag var dock på väg till studion för julkortsfotografering och tänkte inte så mycket på det, utan haltade ut till garaget, hämtade och packade bilen. När jag kom hem från fotograferingen drog jag av mig strumpan och tån hade ett rött streck rakt över och var svullen. Inte kan jag böja på den heller så jag är rädd att den har en spricka.
 
Sist jag skadade en tå var när en 500 kg häst som jag ledde blev skrämd och hoppade på min lilltå. Det tog ett år innan den tån läkte... Jag hoppas verkligen att det inte dröjer lika länge innan den här tån slutar göra ont! Hopplöst med skadade tår!!!
 

♥ Ellen 7 månader ♥

Julruschen för en fotograf börjar tidigt på året :) Jag har fått in en stor mängd bildbeställningar som ska vara klara innan jul, så det är bara att börja jobba hårt! Vilken tur att bilderna skänker mig så mycket glädje, då blir det så mycket lättare ♥ Ikväll ska jag färdigställa Ellens 7-månadersbilder. Bjuder på en av de söta bilderna:
 
 
Och här är en bild från Ellens 4-månadersfotografering:
 
Det syns verkligen att hon vuxit och utvecklats en massa! Ser verkligen fram emot att se henne vid ettårsfotograferingen! ♥♥♥

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se