Kronprinsessan Victoria?

Ett brudporträtt på Sofia vid ett av Ljungs slotts vackra fönster. Är hon inte lite lik kronprinsessan Victoria? :)
 

Storebror

 
Bilden på storebror kommer troligen att bli den här. Han ser lite finurlig ut och jag tycker att bilden speglar hans personlighet väldigt bra :) Det står mellan den här och en bild där han skrattar på ungefär samma sätt som O på bilden nedan. ♥
 
fotograf - Linköping - Norrköping - barnfotograf - barnfotografering

Egna förstoringar!

 
Det är dags att beställa lite nya förstoringar på våra egna barn :) Eftersom vi har gjort en rokad av rummen här hemma, så har vi nu ingenting uppe på väggarna i vårt sovrum. Och vad kan vara finare att ha än stora förstoringar av barnen? Den här bilden kommer vi att förstora på Oliver (vilken vi ska välja på Hugo har vi inte bestämt riktigt ännu).
 
Bilden är ett resultat av mitt test med nya lekar som jag ska använda mig av när jag fotar barn i åldern 3-8 år. Mina barn tyckte att det var hur roligt som helst att "leka" i studion och när vi var klara ville de fortsätta och fortsätta och fortsätta.... Det bådar gott inför våra kommande besök i studion ;)
 
fotograf - Linköping - Norrköping - barnfotograf - barnfotografering - studio

Bröllopsporträtt i Ljungs slott

 
Idag har jag påbörjat redigeringen av Sofia och Rikards fina bröllopsbilder. Porträtten tog vi inne på Ljungs slott och vigseln hölls i Ljungs kyrka. Hur vackert som helst!
 
fotograf - Linköping - Norrköping - bröllopsfotograf - Ljungs slott - bröllopsporträtt - bröllopsfotografering - Ljungs slott - vigselringar - brudbukett
 
 

Rekvisita till nyföddfotografering

 
Nu är det spännande! Det ligger ett stort paket till mig på posten och väntar!!! Jag har myror i hela kroppen, men jag kan inte hämta paketet utan bil då paketet väger över 12 kg... Bland annat finns resväskorna ovan med i paketet :) Även plädar och tyger i fina färger, grönt, rosa och grått. Eftersom jag har en trillingfotografering som väntar till våren så har jag även passat på att beställa fina saker till den ♥
 
På onsdag nästa vecka ska jag hem till en familj i Norrköping och fota en liten nyfödd kille. Mitt hjärta bankar lite extra för denna familj som jag aldrig träffat, men som jag följt via mammans blogg. ♥♥♥ Jag plockar nog med mig lite nytt till den fotograferingen :)
 
fotograf - Linköping - Norrköping - barnfotograf - nyföddfoto - newborn photography - rekvisita - nyföddfotografering - babyfotografering

Nyföddfotografering ♥ Malva, 6 dagar ♥

I förra veckan gjorde jag en nyföddfotografering med lilla Malva, hennes mamma, pappa och 2 storebröder :) Hur mysigt som helst! Jag har fotat mellanbrodern i Babyns första år och storebror har också fått slinka med på någon bild här och var. ♥
 
Malva finner sin trygghet i famnen och därför började vi fotograferingen med Malva tillsammans med mamma och pappa. Det blev många fina bilder!!! Men också många skratt och stor åtgång av våtservetter, handdukar och papper ;) Helt klart värt det!
 
 
fotograf - Linköping - Norrköping - newborn photography - nyföddfoto - nyföddfotografering - babyfotograf - babyfotografering

Magcoaching

Idag har jag startat mitt magcoachingprogram för Olga Rönnberg. Det är egentligen för mammor som just fött barn. Oliver fick jag för 2½ år sedan, men med tanke på att jag inte kommit igång med någon träning efter det, och framför allt inte har stärkt upp min bål, så testar jag att köra det här programmet. Tänkte även att det kunde vara lite roligt eftersom jag träffar så många nyblivna föräldrar. :)
 
Dagens program har bestått av en mängd plankor och jag klarar alla, utom sidoplankan där jag bara orkar stå 40-50 sekunder. Men det är ju inte så långt kvar till att orka 1 min, så jag tror att jag är där om bara några dagar. Blir spännande att se hur mitt träningsprogram kommer att utvecklas och hur kostupplägget kommer att se ut. Man får inte sitt kostschema förrän i vecka 2 av träningsprogrammet. Jag kommer förmodligen att tycka att det är jobbigt att väga all mat jag stoppar i mig - inte riktigt min grej - men jag längtar efter att få inspiration till att äta riktig mat igen!
 
Att jobba 70 timmar per vecka och dessutom ha 2 barn är inte direkt en hit när det kommer till att äta rätt och röra på sig. Så nu hoppas jag att det här kan bli en liten kickstart för mig ♥
 
Någon av er som gjort magcoaching hos Olga???

Barnfotografering

 
I inlägget nedan visade jag en bild på söta Astrid. Astrids familj är känd som "Familjen Bee" bland deras vänner och för att göra en liten rolig grej av det så virkade Astrids mormor en liten bi-mössa och -gadd för fotograferingen. Strax innan jag kom hade de även hittat en liten bikostym till storasyster. Medan vi väntade på att Astrid skulle somna för hennes nyföddporträtt så fotade jag storasyster i bikostymen :D Hur kul som helst! Fler bilder kommer!
 
fotograf - Linköping - Norrköping - barnfoto - barnfotografering - barnfotograf - Stockholm - bikostym - babyfotografering - nyföddfoto

Nyföddfotografering i Stockholm

I oktober träffade jag sockersöta Astrid och hennes familj i Stockholm för en nyföddfotografering. Just den här dagen var Astrid väldigt hungrig och lite orolig och vi fick vänta lääänge på att hon skulle somna ordentligt. Men när hon väl sov fick vi fantastiska bilder. Det gäller att ha tålamod, och vet ni, tålamod har jag i otroliga mängder! :D
 
Är du intresserad av en nyföddfotografering? Se till att boka in ditt BF hos mig i god tid, gärna redan när du är kring vecka 30 i graviditeten för att inte riskera att jag är fullbokad. Just nu tar jag emot bokningar för nyföddfotograferingar med bebisar som är beräknade i februari, mars och april 2013.
 
Välkomna med er bokning på info@lailavillebeck.com.
 
Mer info om mina nyföddfotograferingar finns på min hemsida: www.lailavillebeck.com
 
fotograf - Linköping - Norrköping - nyföddfoto - nyföddfotografering - babyfotograf - Stockholm - BF februari mars april 2013 - babyfotografering - gravid

Stokke TrippTrapp-stol

 
Idag har hela familjen varit iväg och inhandlat en TrippTrappstol till Oliver. Hugo har haft en sedan han var en liten bebis. När Oliver växte ur sin IKEA-matstol så stod vi i valet och kvalet om vi skulle köpa en ny eller begagnad TrippTrappstol. Men så kom mormor med lösningen - Oliver fick en matbordsstol av ett annat märke i present!
 
Allt var frid och fröjd. Naturligtvis räknar man med att alla företag som tillverkar barnsaker gör det med kvalitet och säkerhet i bakhuvudet. Men den här billigare stolen var faktiskt inte mycket att hänga i julgranen. Det blev lätt hack i den, fotstödet åkte fram och tillbaka, den höll inte vikten för en vuxen person (tänk allt den utsätts för - barn som klättrar, står, hoppar, slår osv - då måste den bära upp mer vikt än vad ett barn väger då det sitter still) osv osv.
 
Nej, tacka vet jag kvalitet! Hugos TrippTrappstol har tidigare använts i många år av hans kusiner och den är fortfarande hel och stabil. Hugo har själv haft den i 4½ år... Man tjänar inte ett dugg på att köpa billigare kopior. Punkt slut. Är nu en mycket stolt ägare av två TrippTrappstolar och jag rekommenderar alla föräldrar att satsa på kvalitet när det gäller saker som barnen använder mycket. Då fungerar det lika bra att köpa begagnat också, om man vill spara några hundralappar ♥

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se