En far och hans son


Imorgon träffar jag Felix igen. Senast jag såg honom var han bara 12 dagar gammal och var så här liten. Nu är han 4 månader och jag är så nyfiken på hur han ser ut! :)
Familjen har just beställt sina nyföddbilder, så jag sitter på kontoret och redigerar för fullt. Den här bilden är en av de bilderna jag föll lite extra för!
 
fotograf - Linköping - Norrköping - nyföddfotografering - newborn photography - babyfotograf - nyföddfotograf

Laila i bakfickan!

Det trillade in finfina ord i min mailbox igår!
 
"Laila har fotat vår dotter Ellie i Babyns första år och storasyster har också fått följa med för syskonbilder.
Laila har alltid mött oss med glädje och lekfullhet. Det har känts personligt och hon har lyssnat in både barn och vuxna. En fotograf som fångar "det" och som låter barnen leka sig genom fotograferingen. Varje dag ser vi bilderna på våra barn och de kommer vara underbara minnen av barnens personligheter. Vi kommer anlita Laila igen och skulle helst ha henne i bakfickan varje gång det är dags att föreviga de speciella ögonblicken i barnens liv!"
Louise och Martin
 
Ja, tänk om jag hade möjligheten att sitta i era bakfickor och fota de viktiga händelserna i barnens liv! :) Jag gillar att leka paparazzi, men en bakficka skulle nog vara lite för kvav och trång för att jag skulle trivas i det långa loppet ;)
 
Här kommer i alla fall några av bilderna på supersöta tjejerna Ellie och Jelia:
 
 

Familjefotografering!


Äntligen! Nu är det bokat! I början av juni tar jag med mig min lilla familj och åker till Stockholm. Där ska vi bland annat bli fotograferade av superhärliga Juliana Wiklund
 
Jag fotar mina barn ganska ofta, men vi föräldrar hamnar ju aldrig på bild tillsammans med barnen. Och för mig är det viktigt att barnen faktiskt får med sig fina minnen på oss så som vi är nu. Jag känner mig inte bekväm framför kameran och min kropp ser inte ut så som jag skulle önska - men vem bryr sig. Jag är jag nu och bara för att jag väger några kilon för mycket så ska jag inte låta bli att föreviga vår lilla familj. Vill inte vänta och vänta och vänta, för en vacker dag kanske det är försent. Man vet ju aldrig vad som händer i livet. Det här är något som jag vill ge mina barn! :)
 
Längtar som 17 till vår lilla familjehelg i Stockholm!!! Är det någon som har tips på roliga aktiviteter i Sthlm?

Kurs: Auktoriserad porträttfotograf, del 1


I måndags var jag i Göteborg för att gå den första delen i SFG's kurs för att bli auktoriserad porträttfotograf. Jag träffade många trevliga kollegor från olika delar av landet och som jag bara "sett" på Facebook innan. Två av dem hade jag träffat tidigare på "Inspirationsdagarna" i Ängelholm för ett år sedan och det var såklart jättekul att träffa dem igen :)
Kursen i måndags handlade om ljussättning och lärare var Johan Westin. Jag har länge, länge, länge velat gå kurs för Johan Westin. Ja, flera år innan jag ens startade eget som fotograf. Och nu blev det äntligen av. Hade önskat att kursen var över flera dagar!
Med oss hem fick vi en uppgift där vi ska ta 3 bilder med 3 olika ljussättningar. En mjuk, en hård och en klassisk. På söndag tar jag med mig Hugo till studion och försöker göra klart uppgiften redan då ♥ Håller tummarna för att jag har en son som ställer upp på mina idéer :)

♥ Valdemar, Astrid och Alfred - 9 månader ♥


Det är fantastiskt roligt att få se dessa sötnosar utvecklas och börja bli stora :) Tänk att de små larverna som jag fotade för snart 9 månader sedan nu både kan sitta och stå med stöd.
Trillingar är ju något alldeles fantastiskt och det värmer mitt hjärta lite extra när jag tänker på att de här tre liksom hör ihop och att de varit tillsammans från allra första början ♥♥♥
 
Bilder på gänget från tidigare fotograferingar:

fotograf - Linköping - Norrköping - babyfotografering - babyfotograf - trillingar - trillingfotografering - nyföddfotograf - nyföddfotografering - triplets - baby photography
 

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se