Bröllop i Vårdnäs kyrka/Bjärka Säby slott

Fina ni, lycka till med allt i framtiden! Tack för en fantastisk dag i kärlekens tecken!
 
 

Vacker solosång i Vårdnäs kyrka

Den här bilden säger väl allt. När en duktig solosångerska sjunger en vacker kärlekssång under ett så högtidligt tillfälle som en vigsel så rinner ofta tårar på en och annan kind. Här är det marskalkarna som biter sig i läppen för att hålla tårarna inne ♥ Hur fint ögonblick som helst och jag minns mina egna känslor när jag stod där som fotograf, hörde den vackra sången och såg alla känslor hos brudparets nära och kära. Mäktigt!!!
 

The ups and downs of life...

Jag får ofta höra att jag har ett bra jobb som får vara med om så fina stunder när jag fotograferar. Och det måste jag hålla med om. Kärleken på bröllopsdagar, lyckan och förväntan under graviditeten, glädjen och stoltheten hos nyblivna föräldrar vid nyföddfotograferingar, familjegemenskapen vid dop och andra speciella tillfällen. Jag får följa era bebisar när de växer upp och jag får lov att vara en liten del i erat liv, att fånga det ni har på bild och att skapa minnen åt er. Jag är enormt tacksam för mitt underbara jobb som fotograf och NI skänker mig otroligt mycket glädje när jag träffar er!
 
I lördags hade jag en sådan där alldeles underbar dag. Jag fick vara med om en vigsel, se kärleken, träffa familjen, ta glada, kärleksfulla porträtt. Jag höll tillbaka tårarna under vigseln sådär som jag brukar göra, vädret var fantastiskt, bröllopsgästerna supergulliga, omgivningarna vackra och hela jag blev fylld av lycka.
 
När jag på kvällen kom hem och öppnade min e-mail fick jag ett tråkigt besked. En av mina kunder hade fått ett allvarligt sjukdomsbesked och med ens försvann den där lyckokänslan i kroppen. Jag har sedan jag läste mailet varit trött, nedstämd och funderat mycket.
 
Ni som är kunder hos mig betyder så mycket för mig! Jag få ta del av er lycka, men har även fått ta del av era mindre lyckliga historier och det påminner mig om att allt i livet inte är självklart.
 
Lova mig att ni tar hand om er, tar tid för varandra, umgås med barnen, slutar gnälla över småsaker och njut av allt gott som livet har att ge!
 
Bamsekramar från mig ♥♥♥

Bröllopsfotografering i Gamla Linköping

Den här veckan är det redigeringsvecka. Det känns riktigt roligt att kunna ägna all tid åt att redigera alla fina bilder som är beställda ♥ Idag ska jag färdigställa bilderna från bröllopsfotograferingen i Gamla Linköping i maj. Fina ni är ♥♥♥
 

VINN EN CANVAS!!!

För att visa hur mycket jag uppskattar alla er som varit mina kunder under mitt första år som fotograf anordnar jag nu en tävling på Facebook där ni kan vinna en av de bilder ni beställt mellan 1 sept 2011 - 31 aug 2012 som en canvas, 50x70 cm (det går även att välja en mindre storlek givetvis).
 
Gå in på min facebooksida och skriv en kommentar om att ni vill vara med i tävlingen och ange gärna vilken bild ni skulle vilja ha förstorad. För att vinna måste ni godkänna att bilden visas på Facebook. Jag tar emot anmälningar under v 38 och tävlingen startar i veck
 
Tack för ett underbart år och stort lycka till i tävlingen!

Årets sista bröllop!

Imorgon har jag mitt sista bröllop för i år. Så idag ska jag tagga riktigt ordentligt. Väderprognosen säger uppehåll och sol. Jag hoppas att det drar in lite moln mitt på dagen, för vi har 3 fina locations för porträtt och med middagssol blir det klurigt att få till det. Men, jag ska inte klaga, allt är bättre än regn ;)
 
Jag måste säga att jag har haft otroligt mycket tur med vädret på mina bröllop i år! Under ett enda bröllop har det fallit regn under porträttfotograferingen och det var det bröllopet vi redan innan bestämt att vi skulle fota porträtten inomhus, oavsett väder :D Ett par bröllop har regnet öst ner under vigsel, förberedelser och fest, men så har det varit uppehåll under just porträttfotograferingen. Hur bra kan det bli!?!?!
 
Ett stort tack till alla årets brudpar för att jag fått vara med om er stora dag. Det har varit ett stort nöje att föreviga er lycka! Jag har fällt en och annan tår och inte alltid lyckats dölja det för era gäster ;) Men det hör till... Även en bröllopsfotograf blir emotionell vid dessa tillfällen.
 
Under förmiddagen laddar jag mina och kamerans batterier och under tiden redigerar jag bilder från ett av mina första bröllop i år. Porträtten togs i Gamla Linköping. Hur fint som helst!
 

♥ Noel, 14 dagar ♥

En ny storfavorit bland mina nyföddbilder är den här på Noel i pappas händer. Det ser så fridfullt och tryggt ut! Jag älskar när nyföddbilderna med föräldrarnas händer lyckas!  ♥♥♥
 

Theodors första år

När man är mitt i det inser man inte hur fort tiden går. Mitt i vardagskaoset med amningar, vaknätter, tvätthögar som växer, tänder som gör ont och allt det där hinner man inte riktigt med att förstå att bebisen växer och utvecklas så fort. Och helt plötsligt har det gått ett år sedan man fick sitt barn och man undrar vad som hände. :)
 
Jag hade nöjet att träffa Theodor och hans föräldrar vid 4 tillfällen under hans första år och vi hade roligt under våra fotograferingar. Fina Theodor som varje gång han kom till studion hade fullt upp med att undersöka omgivningen och var lite inne i sin egen värld. Det här kommer att bli en klok och förståndig pojke! ♥
 

Väggkalender 2013

Igår gick jag igenom det andra (och sista) provtrycket för min väggkalender för 2013. En liten ändring - en flagga som skulle flyttas i januari. Jag har lämnat ok till tryckeriet att trycka upp en första upplaga av kalendern! Det känns sååå roligt och spännande!!! Det kommer att säljas på barnmässan BARNKALASET i Linköping nu på söndag, 9 september.
 
Det här är en kalender med mina nyföddbilder från mitt första år som nyföddfotograf och till varje bild har jag författat ett par rader om den starka kärleken man som förälder har till ett barn. Jag älskar bilderna, och vissa av texterna rör mig till tårar trots att det är jag själv som skrivit dem. Haha, ja jag är känslosam. ♥♥♥
 
Kalendern är en hyllning till livet, de mirakel som händer varje dag utan att vi egentligen tänker på det. Att det finns liv är ett mirakel och en stor gåta i sig och för mig är det som händer under graviditeten fantastiskt. Våra barn är små mirakel!
 

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se