Bröllop i Lidköping


Idag packar jag väskorna för att åka mot Västergötland. På lördag fotar jag Jennies och Kajs bröllop i Vara/Lidköping och jag ser fram emot det så mycket! :)

Beautiful Mama - Martina

 
Framför kameran: Martina, Kristoffer samt tvillingarna Elton och Colin, 6 månader
Make up och hår: Elin Wiklund
Fotograf: Laila Villebeck
 

Beautiful Mama - Martina, Colin och Elton


Otrolig vackra tvillingmamman Martina förvandlades av Elin Wiklund till en glamourös tjej a la Hollywood inför vår Beautiful Mama-fotografering. Inspirationen till den här bilden hittade vi hos svenska Hollywoodfrun Isabel Adrian :) Men vi tycker nog att det är lite coolare att Martina håller sina TVÅ bebisar lite coolt i famnen ;) Och dessutom är Martina mycket snyggare än orginalet :D

Beautiful Mama - Evelina och Tove

 
Igår körde jag och Elin Wiklund (Beauty for you) igång vårt projekt Beautiful Day igen. Den här gången vänder vi oss till mammor och familjer och vi håller nu på att testköra våra idéer och planerar hur vi ska lägga upp våra dagar där ni mammor får komma och bli sminkade, hårstylade och sedan fotograferade tillsammans med era barn eller hela familjen.
Evelina och Tove var första gänget ut för våra provfotograferingar. Det blev en rockig styling på snygga Evelina och visst rockar hon och Tove på efterbilden!?!?! :)

♥ Emma och Jonas ♥

Emma och Jonas, stort grattis på er ettåriga bröllopsdag! Den 15 september 2012 gifte ni er och vilken fantastisk bröllopsdag ni fick! Tack för att jag fick vara med och dela er dag och fånga de fina ögonblicken! Jag är så glad att jag både fått vara med på ert bröllop OCH att jag fått se ert lilla charmtroll växa :) Stort lycka till i framtiden - vi springer säkert på varandra lite då och då ;)
 
 
fotograf - Linköping - Norrköping - bröllopsfotograf - bröllopsfotografering - bröllopsporträtt

Fler bilder från Emma och Markus bröllop aug 2012

I augusti 2012 gifte sig Emma och Markus. Det var en vacker utomhusvigsel i Gamla Linköping. Under den här dagen fanns det flera moment som gjorde det lite extra roligt för mig som bröllopsfotograf.
1. Emma var gravid och det är alltid lite extra speciellt med gravida brudar tycker jag. Liksom lite extra vackert :) Det blir så tydligt att "det här paret startar en familj här och nu" på något sätt.
2. First look. Jag fick vara med när Markus och Emma fick se varandra för första gången under bröllopsdagen. Vi gjorde first look ute på en liten skogsstig i Valla/Gamla Linköping. Som grädde på moset föll Emma bokstavligen pladask för Markus innan han ens hunnit vända sig om för att se henne. Hjärtat stannade nog lite på oss allihop och tankarna flög genom huvudet - hur gick det med magen!?!?!?! Blev klänningen smutsig!?!?!?! Är Emma hel och oskadad??? Allt gick bra sånär på någon söm på klänningen som vi fick fixa till :)
3. Emmas pappa följde Emma till vigselplatsen (jag tycker att det är en sååå fin tradition!).
4. Brudparet åkte häst och vagn från vigseln till festen.
 
Ett riktigt sagobröllop och jag säger det igen: Jag är så glad att jag fick vara med och dela denna dagen med er Emma och Markus ♥
 

♥ Sofia och Armin ♥


Fina, fina Sofia och Armin gifte sig i Kaga kyrka sista helgen i augusti. Sofias klänning var otroligt vacker och en sådan skulle jag kunna tänka mig när jag gifter mig! ♥

Zip it!

 
Fotograf: Laila Villebeck
Modeller: Mandy Temo och Linda Hallberg

Grattis Pernilla och Patrik!

Pernilla och Patrik fick kämpa lite extra för att få mig som bröllopsfotograf :) Ett missförstånd ledde till att jag bokade upp mig på en massa andra jobb runt omkring deras dag, den 1 september 2012. Jag var dock fri på deras datum och efter lite mailande fram och tillbaka så tackade jag ändå ja till att vara deras bröllopsfotograf. Svårt att motstå ett vackert skärgårdbröllop och ett så fantastiskt par som Pernilla och Patrik är ♥♥♥
Vi har också något gemensamt, vi firar något speciellt den 1 september. Ni firar er bröllopsdag och er bröllopsdag kommer alltid att vara speciell i mitt hjärta då 1 september är min jubileumsdag som egen företagare :) Stort grattis till er idag!!!
 

What a difference a day made
Twenty-four little hours
Brought the sun and the flowers
Where there used to be rain
My yesterday was blue, dear
Today I'm part of you, dear
My lonely nights are through, dear
Since you said you were mine
What a difference a day made
And the difference is you

Maria Grever and Stanley Adams 


Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se