Jag älskar mitt jobb!

En liten anteckning ur mitt dagliga liv:
 
Igår kväll, strax innan midnatt hämtade jag bilen i garaget för att köra upp den utanför ytterdörren och packa all rekvisita jag skulle ha med mig till studion idag. Ikväll, vid 22.30, packade jag ur bilen och packade om till nyföddrekvisita för morgondagens möte med en liten kille på 9 dagar. Imorgon kväll kommer jag att packa om bilen igen för en nyföddfotografering med en liten tjej. Det roliga är att jag springer upp och ner i trappan med alla korgar med ett leende på läpparna. Så mycket älskar jag att ta med mig rekvisita som passar de små i olika åldrar, så mycket älskar jag att göra ERA bilder speciella ♥
 
Anledningen att jag packar bilen så sent på kvällen är att när jag kommer hem från mina fotograferingar så vill jag ägna några timmar åt familjen innan barnen går och lägger sig. Så bilen får helt enkelt stå... Och så jobbar jag lite extra på kvällen istället när barnen sover. Och när man kommer hem med fina bilder som gör föräldrarna lyckliga är det värt det.
 
Men så här kan jag såklart inte hålla på hur länge som helst. Drömmen om en egen studio där min rekvisita och bakgrunder kan stå kvar dygnet runt växer sig starkare :) En vacker dag!
 
En favoritbild från dagens studiofotograferingar:
 
 
(Hahahahah! Ironiskt nog så valde jag en bild där både mössa och korg är familjens.... Sååååå roligt!!!)

Kommentarer
Postat av: Helen

Hihi,ja, jag hade en ide i huvudet med den där mössan och korgen och du uppfyllde mina förväntningar till 110%!!! Korgen finns som sagt på lagergaus ifall någon undrar... Tack än en gång för en underbart proffsig fotografering! Är så glad att du förevigar minnet på min lilla bebis och vår älskade storasyster!!!Ska bli så spännande att få se de uppgraderade syskonbilderna!!! Ha en fin dag!!!! Hoppas dagen med egen studio slår in snart, det skullde du vara värd!!kramar

Svar: Tack snälla Helen! Jag är så glad att få göra er glada ♥♥♥
None None

2012-10-03 @ 07:25:17
URL: http://www.milfamera.bloggplatsen
Postat av: Becca

Aww gud så söt bild !!!

2012-10-03 @ 16:13:56
URL: http://fotobex.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se