En liten mini-förkylning i kroppen

Imorse (kl 05.30 väckte Oliver mig) vaknade jag med lite halsont. Därmed blev dagens nyföddfotografering framflyttad tills på onsdag för att jag inte skulle riskera att dra med mig virus till den lille. Jag känner att jag har något som kryper i kroppen på mig, men jag känner mig mycket bättre än imorse och jag hoppas att inget bryter ut! Mina barn har varit snoriga i helgen så jag skyller allt på dem och dagisbacillerna ;)
 
Ser verkligen fram emot veckans fotograferingar eftersom jag nästan uteslutande har suttit vid datorn och redigerat bilder i två veckor. Cirka 20 bildbeställningar har jag hunnit med och det känns jätteskönt. Bara 4 st ligger kvar i min tidigare så enorma redigeringkö.
 
Imorgon blir det 4 st studiofotograferingar, sedan nyföddfoto i Vånga på onsdag och på torsdag åker jag hela vägen till Stockholm för ytterligare en nyföddfotografering. Just det, sedan blir det en gravidfotografering utomhus på fredag om vädret tillåter. DET blir spännande! ♥
 
I studion imorgon är det bland annat en liten bekant som dyker upp för sin 6-månadersfotografering - Alfons. Hans storasyster följer också med :) Så här såg det ut sist vi sågs:
 

Kommentarer
Postat av: Becca

Aww - så sött !

2012-10-01 @ 19:14:20
URL: http://fotobex.blogg.se
Postat av: Sofie

Åhhh underbara bilder! Du är grym! Vad roligt att du hade kommenterat på min blogg! :) och du har rätt i att alla "faser" har sin charm! <3

2012-10-02 @ 19:08:21
URL: http://sofiesida.blogdpot.se
Postat av: Helen Andersson

Jag älskar de där urfina syskonbilderna på mina barn och kan inte bärga mig tills jag får se de nya från idag. Tack än en gång för en proffsig fotografering!!! Kram

2012-10-02 @ 20:57:46
URL: http://www.milfamera.bloggplatsen.se
Postat av: Bettina

Vilka fina fotograferingar :)

2012-10-04 @ 11:56:30
URL: http://bettinaandersson.wordpress.com
Postat av: Carina

De här bilderna är så vackra att håret på armarna reser sig och hjärtat svämmar över. Du är så otroligt duktig! (nynnar "jag vill ju va som duuu")

2012-10-07 @ 17:37:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se