Babyns första årIgår träffade jag två godingar på 9 månader. De är båda födda samma datum och är med i Babyns första år. Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger - det är sååå kul att få träffa dessa små flera gånger under deras första år och få se dem växa och utvecklas! Jag börjar redan få lite småångest över att om bara 3 månader så har några av "mina" bebisar hunnit fylla ett år och Babyns första år är därmed slut för dem. Men jag hoppas att ni återkommer längre fram :)

Ni som har barn födda i början av 2012 kan nu anmäla er till porträttpaketet Babyns första år! Jag ser fram emot att få träffa nya små ansikten! ♥ Välkomna!

Kommentarer
Postat av: Carla - fotografi

Jag skulle mot berzan och tog en annorlunda väg som gick mellan biblioteket och abisko...

Då tittar jag och mina kompisar in i ett fönster full med en massa underbara foton på små barn.

Och jag känner igen de så väl och inser att det är dina.

De är verkligen helt fantastiska och det var häftigt att se ett helt galleri fullt med de!!

2012-03-13 @ 09:26:29
URL: http://standingcarla.blogg.se/
Postat av: Fotograf MissJeni

Gillar inte när tangenterna leker sitt egna liv, hann ju inte skriva något inlägg i förra kommentaren :pSÖT bild i alla fall! :D

2012-03-13 @ 12:11:00
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Ulrika - Fotograf u.norman

Guud vilken underbar bild! Såå himla söt unge och du har lyckats fånga honom i exakt rätt ögonblick! I love it!

2012-03-13 @ 12:54:07
URL: http://unorman.wordpress.com
Postat av: Becca

Vilken charmig bild, jättefin!

2012-03-13 @ 14:50:26
URL: http://fotobex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se