God jul!

Äntligen är julafton här! Vi har haft nedräkning här hemma de senaste två veckorna. Hugo har hållt noga kontroll på hur många dagar det har varit kvar tills tomten kommer med alla paket :)

Som ni vet fick mitt företag, Fotograf Laila Villebeck, tre julklappar av tomten i år och nu är de öppnade. Vilka bra presenter!!! Precis vad jag behöver och vill ha!

Julklapp nr 1:
En märkmaskin från Dymo. Perfekt för att kunna organisera och märka alla lådor jag har med rekvisita. Det är mycket att hålla reda på med mössor o dyl i olika storlekar. Nu kommer jag lätt hitta vad som finns i vilken låda :)Julklapp nr 2:
En GPS! En underbar hjälp för alla bröllop och nyföddfotograferingar nästa år!Julklapp nr 3:
Adobe Premiere Elements 9. Något alldeles extra för bloggen och er som läser bloggen! Nu har jag ett verktyg att skapa filmer och klipp så att ni kan följa med Behind the Scenes. Passar ju extra bra nu när bloggen snart fyller 1 år (1 januari 2012).Tack snälla tomten för dessa klappar!

God jul på er allihop! Hoppas att ni får lika bra, användbara, fina och roliga klappar under er gran i år! KRAM! ♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Mia

Perfekta julklappar =)God Jul och sköt om dig och de dina..Kram Mia

2011-12-24 @ 10:42:19
URL: http://nattmia.blogspot.com
Postat av: Sofie

God jul Laila!!! :) kram Sofie

2011-12-24 @ 11:59:14
URL: http://sofnys.blogg.se/
Postat av: Tess

Oj vilken snäll tomte du hade! :) Ha en bra fortsättning på julen! Kram /Therése

2011-12-25 @ 17:07:23
URL: http://kervefors.se/blogg
Postat av: Sara

Vad roliga julklappar!:)Jag fick bland annat ett macroobjektiv och ett stativ, så jag är också supernöjd med mina julklappar!:D

2011-12-29 @ 14:33:47
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se