Gott nytt år!!!

Gott nytt år på er alla mina kära bloggläsare!

Idag tar jag ledigt från "En bild om dagen" och presenterar dagens bild längre fram.

Kram på er!

En bild om dagen - 30 december 2011



Hugo kan skriva sitt namn! Han var så söt! Han skrev först sitt namn som ni ser, sedan ville han skriva en gång till, men började för nära vänsterkanten för att skriva åt vänster (som han brukar göra). Då sa han: "Oj, men då kan jag skriva åt andra hållet istället." Och det gjorde han, precis som att det inte spelar någon roll åt vilket håll man skriver :D ♥♥♥

Gravidfotografering

Sista dagarna innan jul var det många som passade på att fota sina vackra gravidmagar! Flera par hade särskilda önskemål och några gav mig fria tyglar och allt det här gav mig en liten nytändning när det gäller gravidfotografering. Det är så roligt att få leka lite med ljussättningen och att få chansen att skapa bilder som står ut i mängden.

En av favoriterna från veckan är den här:



Jag vill önska de blivande mammorna och papporna lycka till med nedkomsten av bebisarna och jag ser fram emot att få träffa er för era nyföddfotograferingar! ♥

fotograf - Linköping - gravid - gravidfotografering - gravidmage - studio


En bild om dagen - 29 december 2011



"Kan själv" har aldrig funnit i herr Hugos vokabulär så det är en stor lättnad att vår prins nu har lärt sig att klä på sig själv :)

Med "en bild om dagen" vill jag i största möjliga mån dokumentera var barnen befinner sig i sin utvecklig, samtidigt som jag vill ta vardagsbilder med lite finess och konstnärsanda. Idag var Hugo på sånt modellhumör att efter strumpbilderna tokade han till sig lite och ville att jag skulle fota honom. Jag har en hel serie bilder i stil med den här med pyjamaströjan på huvudet:


Mitt i allt fotande av Hugo trillade Oliver och blev ledsen. Men så fort han fick vara med framför kameran blev han glad igen. Med en tår på kinden satte han sig och visade att han också kunde "ta på sig strumpan" - eller i alla fall ta på strumpan ;)


En bild om dagen - 28 december 2011



Skumbad är riktigt härligt!

En bild om dagen - 27 december 2011



De där små fingrarna (Olivers) ska pilla på allt möjligt och omöjligt ;)

En bild om dagen - 26 december 2011



Och jag som tyckte att Hugo hade långa ögonfransar... Men Oliver är snäppet värre som ni ser här. När Oliver blir lite äldre så att man kan styra och ställa lite med honom när man fotar, så ska jag ta bilder på hans och Hugos ögonfransar från samma vinkel för att jämföra :)

En bild om dagen - 25 december 2011



Mammas julklappstofflor är varma och sköna!

En bild om dagen - 24 december



Julafton! Bröderna sitter i soffan och äter äpple i väntan på Kalle Anka, ankmiddag, ris á la Malta och naturligtvis ATT FÅ ÖPPNA PAKETEN!!! ;)


En bild om dagen - 23 december 2011



Första dagen på jullovet! Hugo och Oliver fick några dagar tidigare varsitt julkort från en dagiskompis och självklart ville Hugo ge julkort tillbaka :) Dagen innan julafton blev det således julpyssel med hjälp av ett kartongark i ljusgrönt och klistermärken med dinosaurier och rymdraketer.

Det här är några timmar innan Hugo fick håret klippt. Vi hann med mycket da'n före doppareda'n :D

God jul!

Äntligen är julafton här! Vi har haft nedräkning här hemma de senaste två veckorna. Hugo har hållt noga kontroll på hur många dagar det har varit kvar tills tomten kommer med alla paket :)

Som ni vet fick mitt företag, Fotograf Laila Villebeck, tre julklappar av tomten i år och nu är de öppnade. Vilka bra presenter!!! Precis vad jag behöver och vill ha!

Julklapp nr 1:
En märkmaskin från Dymo. Perfekt för att kunna organisera och märka alla lådor jag har med rekvisita. Det är mycket att hålla reda på med mössor o dyl i olika storlekar. Nu kommer jag lätt hitta vad som finns i vilken låda :)



Julklapp nr 2:
En GPS! En underbar hjälp för alla bröllop och nyföddfotograferingar nästa år!



Julklapp nr 3:
Adobe Premiere Elements 9. Något alldeles extra för bloggen och er som läser bloggen! Nu har jag ett verktyg att skapa filmer och klipp så att ni kan följa med Behind the Scenes. Passar ju extra bra nu när bloggen snart fyller 1 år (1 januari 2012).



Tack snälla tomten för dessa klappar!

God jul på er allihop! Hoppas att ni får lika bra, användbara, fina och roliga klappar under er gran i år! KRAM! ♥♥♥

Barnfotografering ♥ Hilda ♥



Finaste Hilda kom uppklädd och fin till studion för att ta lite fina bilder :) Eftersom jag råkar veta att Hilda är en busig tjej så blev det här snabbt en av mina favoritbilder. Jag tycker att den visar hennes personlighet. ♥

En bild om dagen #2

Mitt jullov har börjat! Imorgon är jag hemma med barnen och därmed börjar min andra omgång av en bild om dagen där jag porträtterar mina barns uppväxt med just... en bild om dagen. Jag har begränsat mig till att använda 50 mm och bländare 2.8 för att kruxa till det lite för mig. Jag kommer att visa bilderna på bloggen, men kanske med en liten tidsförskjutning med tanke på att det är julhelg :D


♥ Isabelle, 5 månader ♥



Det här är söta Isabelle. Hon bor i Norge, men har morföräldrar i Norrköping och kommer därför till Östergötland då och då. Isabelle är med i "Babyns första år" och den här bilden är från hennes andra fotografering då hon hade en fantastiskt söt julklänning på sig. ♥

Fullbokat i juni!

Juni 2012 verkar vara en populär månad för bröllop! Jag har nu bokat upp alla helger i juni för bröllopsfotograferingar. Undantaget midsommarhelgen då jag tar ledigt för att fira med min familj. Jag ser fram emot alla fina sommarbröllop :) Något att längta till såhär de allra mörkaste dagarna på året...

bröllopsporträtt

Nr 100

Faktura nr 100 skickades iväg idag. Det känns lite speciellt ;)

Babyrekvisita



Äntligen kom de! Mina specialbeställda apmössor för 6-månaders. Det är supertrevliga Candice som har virkat dessa med specialönskemål från mig. När jag beställde dem hade hon 8 veckors väntetid och sedan har det tagit 2 veckor att tillverka och frakta dem. Men nu är de här!

De stickade blöjöverdragen har min duktiga moster stickat och visst är det fantastiskt att de funkar så bra i färg med apmössorna med tanke på att jag beställt från två håll!?!?!? De naturvita och bruna blöjbyxorna har jag haft sedan tidigare, medan de båda rosa och de blåa är nya.

Imorgon ska jag fota Theodors 6-månadersfotografering. Jag hoppas att han går med på att prova någon av mössorna :D Här är Theodor för exakt 3 månader sedan:


Galen vecka!!!

Jag trodde på förhand att veckan innan jul skulle bli en lugn vecka, att ingen skulle ha tid att fotografera sig så här tätt inpå jul. Men tji vad jag hade fel! Jag har inte mindre än 8 st studiobokningar den här veckan! Lägg därtill flera stora bildbeställningar som ska betas av och bilder som ska delas ut samt dopkort som ska beställas, så vet ni vad jag gör dagarna innan jul ;)

Den 23 dec-8 jan har jag jullov. Jag har tagit föräldraledigt för att kunna vara hemma med Hugo och Oliver. Men jag förstår nu att det blir till att jobba på kvällarna med bilder samt layout på hemsida och blogg. Och sedan fuskar jag lite med Marias syrianska dop den 7 jan. Det blir en upplevelse!



Line, 1 år  Fotograf: Laila VillebeckIsak 8 månader

Dopfotografering ♥ Rasmus ♥

I oktober fick jag äran att föreviga Rasmus fina dop i Slaka kyrka. Här är ett litet urval av bilder från dopet:


Anton och hans mamma



Det här är en av mina favoritbilder från fotograferingen av Anton, 3 månader. Den känns så oplanerad och spontan vilket den också är. Jag tog den för att testa ljuset :) Den innehåller också lite av en kontrast tack vare mamma Nadjas glädje och den lite fundersamma minen hos Anton. Vad är det han fått syn på?

En utmaning!

Idag har jag varit iväg till Krokek för fjärde gången i år för att fota bebis! :) Den här gången var det inte nyfödd, utan en liten kille på 3 månader. Vädret var ju inte det bästa att köra i och det var mycket dåligt med fönsterljus när vi fotade eftersom molnen låg tunga över hela himlen. En utmaning med andra ord! Men fina bilder fick vi till :)

Vad har ni gjort idag???

♥ Systrar ♥

"Sisters are different flowers from the same garden."

Bilderna på söta Julia och Linnea är klara och ivägskickade till deras mamma :) Här är några av mina favoriter:


Julklappar till Fotograf Laila Villebeck



Jag måste ha varit snäll i år, för tomten har varit här med inte mindre än 3 julklappar till företaget! Lycka! Undrar vad som finns i dem.... Det avslöjar jag här på bloggen på självaste julafton! :)

Vinn presentkort på 300 kr!

Just nu lottar jag ut 5 st presentkort på 300 kr som kan användas vid valfri fotografering under 2012 (dock ej bröllop) på min facebooksida! Gå in och var med och tävla: http://www.facebook.com/pages/Fotograf-Laila-Villebeck/203371666347948
Lycka till

6-månadersfotografering och möte inför dop

Jag har varit iväg i studion för att fota söta Elliot som blivit 6 månader. Han är så otroligt söt och lätt att fota - bjuder på de allra härligaste leendena :) Här är en bild från Elliots första fotografering i fotopaketet "Babyns första år" då han var 4 månader:


Nu ska jag strax iväg och träffa en tjej som också är med i Babyns första år, Maria. Hon ska döpas i början av januari och jag har fått äran att föreviga detta. Maria är en liten syriansk flicka och eftersom det är ett ortodoxt dop är det lite fler moment som ingår än vad det är i ett vanligt svenskt dop. Då jag inte har någon erfarenhet av syrianska dop ska vi gå igenom alla detaljer idag. Jättespännande! :)

Här är en charmig bild på Maria från hennes 3-månadersfotografering:


Ettårsporträtt ♥ Josiah ♥

Idag har jag en kontorsdag. Riktigt välbehövligt måste jag säga då jag halkat efter med det mesta. Mail, bokföring, bokningar, städning på kontoret osv. Men nu börjar jag komma ikapp igen :)

Bjuder på en charmig bild från Josiahs ettårsfotografering:


Tomteverkstad!

NU har sista beställningen av bilder innan jul gått iväg och det känns underbart! Jag har redigerat bilder här på kontoret så att det rykt om datorn. Jag har också börjat dela ut tidigare beställda julkort och bilder så jag känner mig lite som en hjälpsam tomtenisse ;)

För första gången på länge lämnar jag kontoret innan kl 00.00. Nu är det våra egna julkort som ska läggas i kuvert, adresseras och frankeras. Imorgon är det Lucia och vi ska fira på dagis kl 08.00. Hugo vill vara tomte! Oliver får också vara tomte. Det ska bli mysigt att sjunga lite med barnen och äta en lussekatt innan jobbet börjar.

Imorgon är det redigering av beställda digitala bilder som gäller!

Bröllopsfotograf 2012

Åh! Nästa år får jag påbörja mitt bröllopsfotograferande långt innan jag hade tänkt mig. :) Sista helgen i februari är inbokad och det låter som att det kommer att bli en vacker vigsel med mycket levande ljus. Lite av en utmaning ljusmässigt sett, men det ska jag väl fixa!

Ser fram emot bröllopssäsongen och på tal om bröllopssäsong så ska jag försöka hinna med att ordna min bröllopssida till hemsidan så snart som möjligt. Det ska bli så mysigt att titta igenom alla bröllopsbilder och skapa gallerier av 2011 års bröllopsfotograferingar :)


En prinsessa!



I september fick jag besök av två prinsessor i studion. Det här är storasyster Linnea som klättrar på stegen! Lillasyster kommer det bilder på inom kort :)

Nobelfesten 2011

Jag sitter och lyssnar på sändningen från Nobelfesten och jag känner mig lite sorgsen över att ha lämnat forskarvärlden. Missförstå mig inte - jag känner att jag har gjort helt rätt som valt att bli fotograf istället för att fortsätta min akademiska karriär, jag känner att jag hamnat helt rätt nu. Ändå känner jag nu, för första gången, att en bit av mitt hjärta finns kvar. En av mina drömmar när jag var liten var att bli forskare (och jag hade som mål att ta nobelpriset - haha) och jag kom ju så långt som att bli filosofie doktor inom molekylär bioteknik 2007. Men jag kände att något saknades, jag fick inte använda min kreativitet fullt ut. Som forskare lägger man ner otroligt mycket tid och kraft på sitt arbete och jag tyckte inte att det var värt det när jag inte kände mig "hel" när jag jobbade.

Så nu sitter jag här med världens bästa jobb och får njuta av forskningens allra godaste bitar genom att titta på TV:n på Nobeldagen varje år :) Kan väl inte bli bättre och jag ska sluta känna mig sorgsen!

Jag beundrar er, alla mina vänner från universitetet som går igenom år av grubblerier, motgångar och misslyckade försök innan ni får resultat. Ni skänker världen kunskap och förståelse för livet!


Hon är så söt!

Hon är så söt när hon sover
själv har jag inte fått mig en blund
Det är den bästa av gåvor
att kunna sova lugnt
                   - Bo Kaspers Orkester



nyföddfotografering - Linköping - fotograf - nyföddfoto - barnfotograf - Norrköping - newborn photography - nyfödd - BF jan, feb, mars 2012 - babyfotografering - Mjölby

Härliga barn!

Min start på dagen blev inte så bra. Kl 5 vaknade Oliver och väckte mig. Han var dock ganska tillfreds med att vara kvar i sängen så jag somnade om och vaknade till lite då och då av att Olivers fötter var lite överallt på mig. På magen, i ryggen, i ansiktet... Kl 05.30 vaknade jag av en skarp smärta i ryggen. Oliver bet mig!!! :o Han var helt enkelt trött på att ligga och vänta på att jag skulle vakna!

Tur att barnen i studion var snällare mot mig idag ;) Bland annat har jag träffat lilla Siri igen. Hon har hunnit bli 6 månader och har börjat krypa lite smått. Här är från hennes 3-månadersfotografering:




Jag är helt slut i kroppen efter den här dagen, så fram till 19 ska jag ladda upp bilder på datorn och plocka lite med bilder som kommit och ska packas om till kunder. Efter det ska jag natta Oliver och jag undrar om jag möjligen kommer att somna före honom ikväll?!?!?! :D

Jobb, jobb, jobb

Nu snurrar det på fortare än jag hinner säga.... apelsiiiin! Idag är det en studiodag och jag ska fota en liten kille som kommer från Stockholm. Sedan är det bland annat en babyfotografering på schemat. I eftermiddag sätter jag mig och redigerar undan bilder som ska vara klara innan jul, packar julkorten som kommit, kontaktar kunder för bildavhämtning osv osv. I helgen kommer familjen i andra hand eftersom jag vill jobba undan så mycket jag bara hinner. Men lite julklappsshopping och tredjeadventsmys ska vi nog hinna med :)


Älskade nyföddfotograferingar

Idag har jag varit iväg på nyföddfotografering hela dagen. MYS!!! Nu ska jag ladda upp bilderna på datorn innan jag går och hämtar mina pojkar på dagis :) Under tiden bjuder jag er på den här bedårande bilden från en tidigare nyföddfotografering. Sigrid, 7 dagar. Ta hand om er!



nyföddfotografering - Linköping - fotograf - nyföddfoto - barnfotograf - Norrköping - newborn photography - nyfödd - BF jan, feb, mars 2012 - babyfotografering - Mjölby

Neo 6 månader

Idag har jag tredje redigeringsdagen på raken. Bland annat är bilderna på "Neo bus" klara för beställning. Neo har hunnit bli 6 månader och han kan sitta utan problem. Han är med i "Babyns första år" och var första sötisen som jag fick chansen att träffa en andra gång. HÄR hittar du bilder från när han var 4 månader.

Behöver jag säga att jag älskar mitt jobb som fotograf?



fotograf - Linköping - barnfotograf - babyfotografering - Norrköping - Motala - Mjölby - Finspång - Babyns första år - 4 månader - baby

Modellfotografering

Jag sitter och redigerar mina beställningar inför jul och kom plötsligt att tänka på den här påfågelsessionen jag hade med Mandyoch Linda 2008. Det var första gången jag träffade dem och det höll på att inte bli någon session eftersom Linda hade en riktig kaosmorgon, men allt redde ut sig så att vi kunde köra. Det är jag glad för! Jag älskar bilderna från den här sessionen!


fotograf: Laila Villebeck
modell: Mandy Temo
smink: Linda Hallberg

♥ Alice 1 år ♥

Nu är det en månad sedan jag fotade Alice för hennes ettårsporträtt. Det var en härlig timme i studion och Alice hade med sig sin nalle som hon fick gosa med lite :)




fotograf - Linköping - ettårsfotografering - ettårsporträtt - barnfotograf - Norrköping

♥ Tilde, 12 dagar ♥

Jag får inte nog av dessa mjuka, lena, härliga, gosiga nyfödda! Här kommer några bilder på Tilde som jag fotade när hon var 12 dagar gammal. Om jag hade så söta läppar som Tilde så skulle jag också suga på dem ;)

Tack för en mysig fotografering!



nyföddfotografering - Linköping - fotograf - nyföddfoto - barnfotograf - Norrköping - newborn photography - nyfödd - BF jan, feb, mars 2012 - babyfotografering - Mjölby

Julkort 2012

Ikväll har jag skickat iväg beställningen på alla julkort som mina kunder beställt genom mig. Nästan 300 julkort med mina bilder kommer att glädja sina mottagare i år. Det är kärlek det ;)

♥♥♥



En riktig inspirationssöndag

Idag plockade jag med mig hela min fina familj på en tur till Tornby där jag tänkte hämta inspiration för kommande nyföddfotograferingar. Det har varit turer mellan blommor, lakan, korgar, juldekorationer osv osv. Och jag är jätteinspirerad! :) Flera gamla idéer som jag haft har fått ny näring och ett par nya har ploppat upp. Nu gäller det bara att få tag i rätt folk och få till den perfekta rekvisitan och så kör vi! ;)


Recept: Mjölk- och äggfria lussekatter



Ingredienser
35 st
50 g jäst
100 g mjölkfritt margarin
5 dl havremjölk
2,5 dl sojayougurt naturell
1 g saffran
1½ dl socker
½ tsk salt
ca 17 dl vetemjöl
russin

Gör så här
Smula jästen i en degbunke. Smält det mjölkfria margaringet i en kastrull. Tillsätt havremjölken och värm till fingervärme, 37 grader. Häll degspadet över jästen. Rör om så att jästen löser sig. Tillsätt sojayoughurt, saffran, socker, salt och det mesta av mjölet. Arbeta degen tills den blir blank och smidig och släpper från bunkens kanter. Tillsätt ev mera mjöl. Låt jäsa övertäckt ca 30 min. Baka ut degen till lussekatter. Lägg dem på smorda plåtar eller plåtar med bakplåtspapper. Garnera med russin. Låt jäsa 20-30 min. Sätt ugnen på 225 grader. Grädda i mitten av ugnen 5-7 min. Låt svalna på galler under bakduk.

♥ Ha en riktigt mysig andra advent imorgon - passa på att baka lite ♥

Lycka till!

(OBS! Var försiktig med att använda sojaprodukter i bakning och matlagning då det är lätt att barn utvecklar allergi mot soja. I det här fallet hittade jag dock inget bra alternativ.)

Sigrid - en sovande prinsessa

Seriöst!?!?! Hur söt får man vara??? :D Jag kan inte låta dessa bilder vara! Ni känner säkert igen den här pallen från mina tidigare ettårs- och babyfotograferingar i studio. Här avslöjar jag vad jag egentligen köpte pallen till... Nyföddfotograferingar såklart!



nyföddfotografering - Linköping - fotograf - nyföddfoto - barnfotograf - Norrköping - newborn photography - nyfödd - BF jan, feb, mars 2012 - babyfotografering - Mjölby

♥ Sigrid och Lukas, 7 dagar ♥



Så små, så perfekta, så ljuvliga!

Idag har jag träffat och fotat Sigrid och Lukas som skötte sig exemplariskt under fotograferingen. Jag älskar nyföddfotograferingar och även om tvillingar "kräver sin fotograf" så är det extra mysigt eftersom jag ofta får chansen att bekanta mig med bebisarna lite extra. Idag har jag flaskmatat Lukas. Bara det en upplevelse eftersom mina barn aldrig tagit flaska. Senare somnade Sigrid lugnt och tryggt i min famn. Funderade ett tag på att smuggla med mig en av dem i någon av mina korgar när jag åkte hem, men klokt nog så insåg jag att de har det bättre hos sin mamma, pappa och storasyster :D

Tack för en supermysig fotografering idag familjen!!! :)

nyföddfotografering - Linköping - fotograf - nyföddfoto - barnfotograf - Norrköping - newborn photography - nyfödd - BF jan, feb, mars 2012 - babyfotografering - Mjölby

3 månader!

Idag fyller mitt företag 3 månader! Jag har varit egen företagare i ett kvartal... Fantastiskt! Nu innan jul är det galet mycket att göra och det droppar in bildbeställning efter bildbeställning precis som jag nämnt tidigare. Det är jättekul och jag har verkligen sett fram emot att få redigera alla dessa fina bilder på alla fantastiska barn jag fotat under hösten.

84 st fakturor har jag hunnit skicka ut på dessa 3 månader. Det har gått bättre än jag någonsin vågat hoppas på så här i företagsstarten :)

Det här firar jag idag på bästa sätt - jag ska åka till Finspång och fota nyfödda tvillingar. Jag ska också skämma bort mig lite genom att köpa två "julklappar" till företaget. Vad dessa innehåller tror jag att jag ska avslöja på julafton! :p


Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
[email protected]


JAG SAMARBETAR MED:




GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se