♥ Hillevi, 11 månader ♥

I slutet av mars hade jag minisessioner i studion med den nya bruna bakgrunden. Jag tycker att den gör sig riktigt bra på bild och är ett bra komplement till den vita. Lilla Hillevi var den första att bli fotad den här dagen och hon var en härlig liten solstråle som bjöd på leende efter leende ♥♥♥
 

VÅRSESSIONER VID ALVASTRA KLOSTERRUIN!

VÅRSESSIONER VID ALVASTRA KLOSTERRUIN
Söndagen den 12 maj håller jag fotograferingar vid Alvastra klosterruin!
 
Fotograferingen beräknas ta ca 30-40 min och kostar 800 kr. Miljön passar utmärkt för de flesta fotograferingar: baby, barn, syskon, familj, gravid och par!
 
Vid intresse, maila mig på info@lailavillebeck.com och ange ungefär vid vilken tid ni önskar fotas.
 
Vid alltför dåligt väder skjuts fotograferingen fram en vecka.
 
Varmt välkomna!
 

Kul eller kaxigt?

När jag var iväg på inspirationskurs i Ängelholm hos Fotograf Mats Landerberg, så blev jag imponerad och inspirerad över hans fina studio som han och hans fru inrett i en gammal stallbyggnad. Bland alla bilder fanns även en liten inramade tidningsartikel som var roligt att få läsa. Nu har jag funderingar på att rama in artikeln som var i Corren i påskas för att kunna hänga upp den i min framtida studio. Skulle det vara kul tror ni? Eller uppfattas man som skrytig och kaxig då? :) 
 
(Klicka på bilden för att se den större!)

Framsidan Correns Bilaga "Paus"

Just nu håller jag på att möblera om på mitt kontor för att få in en arbetsbänk där jag ska laminera och montera de bilder som beställs av mig. Mitt i allt ombyggnadskaos hittade jag den här fina bilagan till Corren :)
 
 
 
fotograf - Linköping - Norrköping - nyföddfotograf - newborn photography - nyföddfotografering - babyfotograf - babyfotografering

♥ Cidra, 1 år ♥

Fina, fina Cidra gjorde sin ettårsfotografering förra veckan. En supersöt liten tjej som var så glad och nöjd och bjöd på många fina skratt och leenden ♥ Hennes hårband passade dessutom perfekt till den lilla spetsdräkten som jag har i mitt klädförråd :)

♥ Emma, 1 år ♥

Emma är ett av barnen som fotats hos mig under sitt första år. På ettårsfotograferingen var det en glad och busig tjej som verkade trivas framför kameran. Att hon hade en fin rosa klänning med sig gjorde ju inte saken sämre ;) (Ja, jag gillar rosa :p ) Här är några av alla de fina bilderna som familjen valde att beställa förstoringar av:
 
 
 
 

NYHET: Collage!

Nu har jag plockat fram lite storleksförslag och priser för vackra bildcollage som ni kan göra med bilderna från en fotografering hos mig. Möjligheterna är oändliga, men jag lägger upp några förslag här som jag rekommenderar:
 
1. Först den lite moderna varianten som är supersnygg med bilder på den vita bakgrunden. Här har jag lagt ihop tre bilder från samma bildserie med lite olika ansiktsuttryck.
 
 
2. Kvadratiskt. Snyggt med 4 eller 9 bilder. Det går också att byta ut t ex de 4 bilderna längst ner till höger mot en större bild (6 bilder totalt i collaget), eller t ex de 6 nedre bilderna mot en större (4 bilder totalt).
 
3. Tre bilder med ram kring varje bild. Snygg variant på förslag nr 1 om bakgrunden inte är helt enfärgad, eller om det inte är luft hela vägen kring motivet.
 
 
Hoppas att det kan ge lite inspiration till nya bilder hemma på era väggar ♥ Storlekar och priser finns på min hemsida www.lailavillebeck.com
♥ Välkomna med er beställning! ♥

Personlig logotyp!

 
Under 2012 bytte jag logo. Jag ville ha en som var designad och som var personlig för mig. En som symboliserade hur jag är, hur jag jobbar och hur mina bilder ser ut. Så jag bad min designer göra en logotyp som var enkel och stilren med "något extra" för det är så jag försöker göra mina bilder. Jag ville också ha med hjärtan i min logo eftersom jag gör mitt jobb med kärlek ♥♥♥
 
Jag fick hem några olika förslag på layout och det var en som jag fastade lite för och som fick mig att spinna vidare i mina idéer kring min logo. Jag ville ha tre hjärtan som skulle symbolisera mina tre grabbar här hemma! Och lite mindre hjärtan runtomkring som symboliserar kärleken till mitt jobb och mina kunder.
 
Nu kändes logon komplett! För mig symboliserar logon både min arbetsstil men också mig som person och mitt liv. Så nu spelar det ingen roll att det finns så många andra übersnygga logos, som jag tidigare kunde bli lite avis på. Min logo är personlig. Den är JAG.

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se