Kul eller kaxigt?

När jag var iväg på inspirationskurs i Ängelholm hos Fotograf Mats Landerberg, så blev jag imponerad och inspirerad över hans fina studio som han och hans fru inrett i en gammal stallbyggnad. Bland alla bilder fanns även en liten inramade tidningsartikel som var roligt att få läsa. Nu har jag funderingar på att rama in artikeln som var i Corren i påskas för att kunna hänga upp den i min framtida studio. Skulle det vara kul tror ni? Eller uppfattas man som skrytig och kaxig då? :) 
 
(Klicka på bilden för att se den större!)

Kommentarer
Postat av: Mia

Är man duktig får man skryta.. och man får absolut vara stolt över det man gör..
Så typiskt svenskt att man inte skall framhäva sig själv..
Så självklart skall du rama in artikeln =)

Kram Mia

Svar: Tack Mia! Ja, visst är det typiskt svenskt! Och den där "rädslan" för vad andra ska tycka sitter djupt rotad. Men om jag hittar någon bra plats så ska jag sätta upp dem. Tror att de flesta tycker att det är roligt att läsa. Och de som inte tycker det kan ju låta bli ;)
None None

2013-04-27 @ 22:04:10
URL: http://nattmia.blogspot.com
Postat av: Elin

Klart du ska spara, rama in och hänga upp! Dina bilder är fantastiska och det är bara kul som kund att läsa när man kommer till studion :)

Svar: Tack! :) Ja, det är lite så jag tänker: Jag tycker ju att det är jättekul att läsa om andra när jag kommer till dem, så varför skulle andra inte tycka att det är roligt att läsa om mig? ;)
None None

2013-04-28 @ 08:56:23
Postat av: Mia Fridh

Tveka inte - klart du ska rama in det och sätta upp det. Dina bilder är inte bara grymma, de är så inspirerande också. Var stolt över det du gör.

2013-04-28 @ 17:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se