Magdans med vingar



Det har varit en tuff natt och tuff dag för Oliver igen! Jag har inte sagt något, men han var så upprörd och skrikig i måndags att Jeroen var inne på sjukhuset med honom för att kolla upp att han inte hade öroninflammation. Det hade han inte och läkarna hittade inget annat fel på honom heller. Men han har skrikit fram till lunchtid idag (alltså flera dagar och nätter i sträck). Nu verkar han vara mer lugn och tillfreds. Han har lekt, skrattat och "sjungit" under eftermiddagen och han somnade om lugnt nu på kvällen efter att ha vaknat till lite snabbt. Måtte det vara nog med skrik nu!!!

Jag har feber...

Välkommen tillbaka Murphy - ska jag säga det?

Bilden ovan är från magdanssessionen med Terese i lördags. Hon hade sina vackra silvervingar med sig och hon lekte en stund med dem :) Det var riktigt roligt att fota Terese, hon är fantastiskt duktig på att dansa. Jag bad henne dansa en stund (hon hade musik med sig) så att jag kunde ta några bilder in action och jag stod (satt/halvlåg) bakom kameran och log. Det var sååå bra! :)

2 dagar kvar!



Nu är det bara idag och imorgon kvar av föräldraledigheten! Jag laddar inför slutspurten med affärsplan, budget och hemsida :) Barnen verkar vara friska nu, och min förkylning ska väl snart ge med sig hoppas jag.

Håll tummarna för ok väder, ingen vind och hyfsat varmt någon dag nästa vecka. Då ska jag ta med mig mina pojkar ut i fårhagen och fota självporträtt tänkte jag! Det får ni inte missa! Haha! Jag känner mig inte särskilt bekväm framför kameran, men övning ger färdighet heter det ju och skam den som ger sig!

Imse Vimse

Minns ni min februaribild med Hugo som sjunger imse vimse spindel? Nu kan Oliver göra röreslerna till sången! :D Eller ja, han försöker. När vi börjar sjunga för han ihop sina händer med spretiga fingrar, han viftar på regnet och kastar sig bakåt med uppsträckta armar för att visa hur solen går upp :) Vi har knappt sjungt sången med Oliver och ändå kan han redan det där! Mycket faschinerande! Han tycker att det är superskoj!

Klappa händerna när du är riktigt glad kan han också! Han lyckas med en klapp, sedan trasslar fingrarna in sig i varandra, men lika glad är Oliver för det!

Rasmus på stegen



En bild från en härlig ettårsfotografering med Rasmus tidigare i år! :)

4 dagar kvar!

Nu, mina vänner, är det bara 4 dagars mammaledighet kvar! Sedan kan jag ägna mig åt min företagsstart på heltid. Och kalenderna ser redan fullproppad ut!

fre 1 april: Inskrivning på arbetsförmedlingen, möte med ev samarbetspartner
lör 2 april: Budget och hemsida
sön 3 april: Bröllopskonsultation
mån 4 april: Möte arbetsförmedlingen, ev självporträtt utomhus
tis 5 april: 2 st möten på Nyföretagarcentrum
ons 6 april: budget och hemsida
tors 7 april: budget och hemsida
fre 8 april: fota morgongåva

Sedan hoppas jag på att kunna ta en helhelg med familjen. Det beror lite på hur det gått med budgeten och hemsidan - de ska vara klara på mån 11 april tänkte jag, så förmodligen sitter jag och filar lite över helgen också. Det brukar ju bli så ;)

Magdans



Jag tänkte att ni skulle få en tjuvkik från gårdagens plåtning av promotionbilder för Terese som är magdansös! Just de här rörelsebilderna var en liten extragrej som jag ville att vi skulle göra för att bryta av mot de skarpa helkroppsbilderna. Jag tycker att det är snyggt med den här rörelseoskärpan i just magdansbilder! :) Vad tycker ni?

Var är Murphy? ;)

Idag har allt gått vägen! Solen sken, fotograferingen med magdansösen gick fint, jag lyckades lägga vantarna på den sista gula badankan på ICA Maxi, jag hittade en lagom (tror jag) stor zinkbalja och Oliver somnade lugnt och tryggt utan att ammas! En toppendag helt enkelt!

VABBA från bloggen?



Jag har 4 dagar kvar att vara hemma med barnen. Just idag känns det fantastiskt skönt att det inte är längre än så. Båda min killar har nämligen haft feber sedan igår och det tar verkligen på krafterna att hand om dem när de är sjuka! Därför hinner jag inte riktigt med att blogga heller på det sättet som jag skulle vilja och idag har jag frågat mig själv om det går att VABBA från bloggen? ;)

Jag är färdig med ettårsportfolion till hemsidan och har lagt upp bilderna på min fanpage på Facebook. Gå in och kolla. Ni som inte gillar mig redan kan ju passa på att göra det nu! :D

Ettårsfotografering är verkligen något av det jag tycker är allra roligast när det gäller att fota barn! Ettårsdagen är dagen då babyn blir ett barn! Ettåringar har en tydlig personlighet och jag älskar att träffa alla olika barn och med bl a ballonger fira att de fyller sitt första år! Därför har jag gjort ettårsfotograferingen till en av mina specialiteter. Jag ser fram emot att få träffa och föreviga alla dessa ljuvliga barn!

Magdans!


Dansare: Anki Rosanna
Fotograf: Laila Villebeck

Jag fick en förfrågan av en tjej i Linköping om att fota magdansbilder i studio. Det tackade jag ja till! :) Sist jag fotade magdans var 2009 och bilden i det här inlägget är därifrån. Det ska bli otroligt roligt att skapa vackra bilder i dansens tecken igen!!! Längtar!

Portfolio gravid är klar!



Mitt i allt vardagskaos fortsätter jag att jobba med hemsidan :) Nu har jag valt ut vilka bilder som ska ligga i Portfolion för gravidfotografering. I väntan på att hemsidan går live så kan ni ta en tjuvkik på vilka bilder jag valt ut på min fanpage på Facebook. Passa på att gilla mig där också när ni ändå är inne ;)

Jag vill också be om ursäkt för att jag inte är inne och kommenterar och peppar så mycket på era bloggar just den här perioden. Lite för mycket att göra och lite för lite tid att göra det på... Men jag lovar att bättra mig så snart allt lugnat sig lite! <3

Sjukling

Hugo är sjuk. Hög feber och hosta. Som vanligt när han är sjuk så blir allt otroligt jobbigt och han vill absolut inte sova, alla ljud är farliga (även datorsurret, vinden som viner, dörrar som stängs, steg i trappan...) och mat vill han absolut inte ha. Jag skickade honom till sin säng för ett tag sedan och han har legat och gnällgråtit ett bra tag och ropat in mig flera gånger. Han vill att jag ska sitta hos honom. Men jag är envis! Jag vet att om jag sitter där så får han en anledning att prata och därigenom hålla sig vaken. Så jag går in, pussar honom i pannan och säger Sov gott! och går ut igen. Känns jobbigt att sitta i rummet bredvid och höra att han är ledsen.

Men nu tror jag faktiskt att han somnade, så jag gjorde nog rätt ändå. Det är svårt att vara en bra mamma! :) När man tror att man gör rätt så gör man fel och när man tror att man gjort fel så blir det rätt ändå.


Happy



Härliga Samuel fotade jag i studion i december 2010. Kolla in hans härliga leende! Jag smälter! :D

Ur Arkivet - Barnfotografering 2009



Det här är en bild som är tagen i juni 2009. Ni som följt min blogg ett tag har sett alla fina bilder på Selma. Det här är Selmas bror, precis lika söt han! Anledningen till att jag vill visa den här bilden är att det var ungefär i den här perioden (sommaren -09) som jag började "hitta hem" när det gäller barnfotografering på vit bakgrund. Mycket har förändrats (och förbättrats) i mitt sätt att fotografera, men här hittade jag faktiskt en gammal bild som till stor del ser ut som de bilderna jag tar idag. En prototyp skulle man kanske kunna säga - hahaha!

Portfolio Baby klar


Nu är babyportfolion till hemsidan "klar" (helt färdig blir den ju aldrig eftersom jag uppdaterar den löpande, men ni fattar...). I väntan på att hemsidan går live så kan ni ta en tjuvkik på vilka bilder jag valt ut på min fanpage på Facebook.

En ny tand



Den här lille filuren har fått en ny tand! Nr 5 är också på väg. Skulle tippa på att den kommer på tisdag...
Bilderna i det här inlägget kommer från samma tillfälle som den här den här.


Gilla mig!

Två nyheter!

Den första nyheten är att jag har skaffat mig en Fan Page på Facebook. Gå in och gilla den vettja, så får ni ta del av lite extra mumsigheter framöver :) *klick klick*

Den andra nyheten är att jag har lagt till en Gilla-knapp till varje inlägg (eller ja - tack Jeroen för hjälpen - hehehe), så nu kan ni gilla mina inlägg här på bloggen!

Trevlig fortsättning på helgen!

En härlig lördag!


Idag har det varit en härlig dag! Jag har jobbat några timmar med min budget, simmat, ätit en härlig sushilunch med mina vänner, köpt kontorsmaterial till företaget och busat lite med familjen :) Kan väl knappast bli bättre?!?!

Imorgon står det jobb med budgeten på schemat hela dagen. Super!

Bilden är från en fantastisk ettårsfotografering med lilla söta Selma förra året.

En vecka bakåt och två veckor framåt

Nu är det en vecka sedan jordbävningen/tsunamin i Japan. Samtidigt som jag känner mig sorgsen över allt elände som naturkatastrofen fört med sig och samtidigt som jag lider med alla de drabbade så är jag oerhört lättad att min Tokyobaserade vän råkade befinna sig på säker mark i Europa när jordbävningen slog till och att hon nu befinner sig i trygga Sverige.

Samtidigt måste jag också se framåt. Om två veckor lämnar jag över föräldraledigheten till Jeroen! Det känns lite konstigt efter att ha varit hemma i snart 11 månader! Men jag behöver VERKLIGEN göra något annat nu. Jag passar på att njuta av de sista bebisveckorna med Oliver - vi busar, fnittrar, jollrar, joggar, badar och trivs tillsammans. Hugo har varit extremt pappig sedan i höstas, men det sista har jag och han också kunnat ha fina Hugo-mammastunder tillsammans. Lika skönt som det ska bli att få sin egen tid, lika mycket kommer jag att sakna att ha all vardagstid med barnen.


Portfolion börjar ta form

 

Förra veckan satt jag och Jeroen och jobbade mycket med hemsidan. Något som börjar kännas färdigt är portfolion för barn. Det känns otroligt roligt att spännande att bygga upp den nya hemsidan och jag hoppas på att snart kunna presentera den för er :)

I det här inlägget visar jag några av bilderna som ligger i barnportfolion nu. Klicka på dem för att se dem större!


Möte på Nyföretagarcentrum

Imorse var jag på möte på Nyföretagarcentrum. Det var bra och jag fick nya tider inbokade med en bokföringsrådgivare och en revisor i början av april. Och jag fick med mig en hel drös med broschyrer, tips, mallar och kontakter att söka upp. Men just nu orkar jag inte ens plocka upp alla papper ur väskan. Det får bli en slökväll i kväll. Till helgen ska jag jobba med affärsplan och budget. Hela lördagen och hela söndagen. Det blir bra träning för mig att hålla mig till skrivbordet medan resten av familjen har lattjolajban på nedervåningen.

Super Hero


Modell: Susanna
Smink: Elin Wiklund  
Foto: Laila Villebeck

Första bilden från söndagens session med Susanna och Elin är klar! Love it! Måste påpeka att masken är ditsminkad! Vi bestämde att jag skulle redigera bort ögonbrynen och då såg masken plötsligt riktig ut. Väl sminkat av Elin måste jag säga!

Imorgon bitti ska jag på möte på Nyföretagarcentrum, så nu blir det nana natten för mig. Sov gott!!!

BTS



Det är inte bara när jag fotar barn som det står lek på schemat i studion. Modeller och makeupartister gillar också att leka, tack och lov ;) Om ni undrar över fotprydnaderna så var det kallt på golvet. Här får ni alltså en första glimt av sminkningen som Elin gjorde på modell Susanna i söndags. Fantastiskt kreativt! Så snart vi valt ut våra favoritbilder från sessionen kommer de upp här på bloggen :)

Den där Elin



Jag hade tänkt ställa makeupartisten Elin framför kameran igår. Det gjorde jag också, men jag är inte så övertygad om att resultatet håller... HAHA!

Självporträtt



Vilken dag! Det hände en massa knasiga saker. Jag skulle fota självporträtt men glömde stativ, hårspray och minneskort till D80 (tanken var ju att jag skulle hålla i D700 och låta D80 ta bilderna med hjälp av fjärrutlösare). Nu fick jag hålla i D80 istället. Eftersom jag inte har någon fjärrutlösare på D700 fick jag ställa den på timer. Jättesvårt att hamna rätt i fokus och att vara "snygg" i rätt ögonblick - hahaha! Stativet ersattes av en stege...

Elin hade glömt några småsaker också, men allt ordnade sig. En av Susannas klackar gick av under plåtningen... Hissanordningen till en av bakgrunderna gick sönder... Ja, ni vet, en helt vanlig "den 13e".

Romantiska detaljer



När jag träffade Emelie Ohlsson för en inspirationsfika i Stockholm för snart en månad sedan, hade hon precis varit och handlat lite romantiska detaljer till hemmet. Allt gick i rött/rosa och jag blev sååå sugen på att köpa små söta, romantiska, rosa saker till hemmet jag också. Men jag vet inte om mina 3 grabbar här hemma skulle uppskatta en massa rosa ryschpysch så jag har inte köpt något.

Förrän igår. Då kompromissade jag lite. Romantiskt - ja, rosa - nej. Alla mina pojkar tyckte om det. Jeroen sa att det var fint, Oliver försökte på alla sätt och vis att nå upp till lyktorna jag hängt i fönstret och Hugo frågade "Ska du julpynta nu mamma?". :) Alla nöjda, alla glada!


Imorgon smäller det!


Elin i full färd med att forma drakhorn under vår förra plåtning tillsammans med Evelina.

Fick ett meddelande förut från världens bästa Elin att hon hittat diverse attiraljer till morgondagens modellfotografering. Jag ser sååå mycket fram emot plåtningen!!!


Barnfotografering - Molly



Ännu en härlig bild med Molly och ballongerna.

Molly med ballonger



Molly är ett av barnen som jag har fotat flera gånger. Hon är en fantastisk tjej som är smart och uttrycker sig väldigt bra. Full av glädje och energi. Barnfotografering kan inte bli roligare :)

Syskonfotografering



För att skänka lite värme till världen en dag som denna, med tsunamin i Japan, vill jag visa den här fantastiskt härliga bilden på Florence och Milo. Håll era kära nära och tala om hur mycket ni tycker om dem :)

En färgklick!


Det slog mig just att bilderna från babyfotograferingen med Oliver förra helgen blir nog de sista studiobilderna med Oliver som baby. Nästa gång det är studiodags så är det ettårsbilder som gäller! :o Oj, vad tiden går snabbt!!!

Min vardag mars 2011



De kommande dagarna och veckorna kommer jag att lägga ner mycket (MYCKET) tid på att skriva min affärsplan. Det är riktigt spännande, nervkittlande, roligt, förvirrande och allmänt fantastiskt att sitta med det här. Min dröm att få bli fotograf här i Linköping håller på att förverkligas! Jag har sugit på karamellen i flera år och nu är det läge att starta! Bjuder här på några ord som susar runt i huvudet på mig hela dagarna :) Visst är det härliga ord!?!?!?!

Längtar till söndag!



Hittade en gammal bild i arkivet som jag lekt lite med för länge sedan :) Den föreställer modellen som jag ska fota på söndag. Elin Wiklund ska sminka och som vanligt när jag och Elin är i farten med TFP så blir det "extremsminkning". Jättekul! Längtar! :)

Pyssel



Igår började vi om med layouten till min nya hemsida. Tanken är att hemsidan och bloggen ska vara komplement till varandra och gå i samma stil. Därför kommer jag att ändra om lite i layouten på bloggen allteftersom. Men ni kommer att känna igen er hela tiden - jag lovar ;)

Headern på blogg och hemsida ser i princip likadana ut så för att skilja dem åt lite extra lade jag till texten ovan i headern här på bloggen. Tycker ni att det ser ok ut?

Snart är det april :)



Nu är det inte långt kvar till 1 april då jag går av min mammaledighet! Något av det första jag ska göra är att kidnappa min egen son, den äldre modellen, och ta med honom till några ställen som jag har tänkt skulle passa som locations för barnfotograferingar.

Bilden ovan är från förra sommaren då sonen fick testfotograferas på fotbollsplanen. Ett ganska bra knep att ta till när barnen är kameraskygga. Förra året blev Hugo sur och gömde sig så fort jag ville ta kort på honom, men när han fick spela fotboll, då gjorde det inget att kameran var med! ;)

Klara och ballongen


Jag älskar att göra barnfotograferingar, för man vet aldrig vad som händer i förväg! Klara tog på sig sin fina röda kjol och skulle dansa lite för mig. Men ballongen, den ville hon inte släppa. Fast en ballongdans är ju aldrig fel ;)

Oliver igen



Det blev så många bra bilder på Oliver igår så vi skulle kunna göra en hel bok med bara hans bilder från en session! Undrar om vi inte ska göra det! Den skulle ju kunna fungera som inspirationsbok för blivande kunder också :)

Här provar Oliver den nya barnfåtöljen i rotting. Den gillades mycket och han fäktade med både armar och ben när jag lyfte upp honom ur den.



Om ni fotar bebisar eller små barn och vill prova att låta dem sitta i en stol eller på en pall, så se till att det står en annan vuxen precis bredvid barnet, utanför bild. När jag fotar så här i studion med vit bakgrund så brukar jag säga att så länge det är 1 cm mellanrum mellan förälderns hand (eller ben eller vad det kan vara) och barnet/rekvisitan så kan jag alltid retuschera bort. Fotar man i miljö blir det krångligare, men för det mesta kan förälderna vara tillräckligt nära för att hinna fånga upp bebisen om han eller hon skulle vara på väg att trilla, utan att komma med i bild. I dessa bilder behövde jag inte retuschera bort någon och då ser det ändå ut som det är mycket luft runtomkring - eller hur!?!?! Men han står där, pappan. Precis bredvid :D

3 år och tuff som tusan! ;)




Häromdagan kom Hugo och Jeroen gåendes och Hugo hade händerna i fickorna. Cool kille ;) Lika cool var han i studion igår.

En bild på Oliver i likadana kläder som Hugo hittar ni här.

Babyfotografering 10 månader



Oliver fick alltså äran att prova ut ny rekvisita som jag köpte förra helgen. Bland annat köpte jag den här docksängen på IKEA och den verkar ju fungera bra på babyfotograferingar ;)


Syskonfotografering



Barnfotografering är inte alltid det lättaste. Och handlar det om att fota sina egna barn blir det ofta en extra utmaning ;)

Den här mamman ville sååå gärna ha en bild på pojkarna tillsammans i sina (nästan) likadana Ralph Lauren-t-shirts - och här är de. Mina små solstrålar! Jag kommer att visa fler bilder från dagens fotografering, flera blev riktigt bra!

Men först ska jag skämma bort mig med ett långt bad och ett par fototidningar medan J tar hand om barnen och hemmet :D Det är jag värd!

Dags för fotografering!



Idag ska den här herren fotograferas i studio igen! :) Storebror hänger med också.

Nyföddfotografering - fingrar



De små fingrarna är inte så dumma de heller ;)
Händerna hör till samma lille kille som fötterna i förra inlägget!

Nyföddfotografering - fötter



Det är väl ingen som missat att nyfödda har helt fantastiska fötter!?!?! Jag älskar verkligen de där unika strecken under fötterna som är extra framträdande på ett par nya fötter :)

Första digitala sessionen


Modell: Anki
Fotograf: Laila Villebeck

Augusti 2008 köpte jag min första digitala systemkamera! Innan dess hade jag fotat analogt. Första gången jag använde min digitala Nikon D80 var när jag fotade Anki i Gamla Linköping. Bilden ovan är ett resultat därifrån. Det är otroligt kul att se sina gamla bilder med nya ögon :)

Ikväll har jag suttit med min affärsidé. Jag ska på ett möte på Nyföretagarcentrum om 2 veckor för att få lite hjälp. Är det någon av er som varit där?

En bild om dagen - 19 februari 2011


Spjälsäng smakar smaskens

Även om jag inte hann redigera och publicera bilder till fotoutmaningen under perioden 19-27 feb så har jag faktiskt fotat de flesta av dagarna. Utifall att jag skulle få tid över ;) Här är alltså mitt bidrag till 19 feb - bokstaven S.

Barnfotografering - Klara



Igår visade jag en bild från ettårsfotograferingen med Rasmus. Hans storasyster Klara var också med i studion och det är ju klart att hon också skulle fotas med bokstäver :)

Varm i hjärtat! :)

Jag fick en fin kommentar som värmde mitt hjärta. Det var från Camilla som jag fotade när jag precis lärt mig fota i studio och fortfarande körde analogt :)

"... Jag tycker verkligen att du ska satsa på ditt företag. Du är kanonduktig. Va dock allt för länge sen du tog kort på mig nu, men kommer ihåg stunden i studion va helt underbar även fast vi inte kände varandra överhuvudtaget. Bilderna är så himla bra. Älskar verkligen bilderna som du tog på mig...."



Tack Camilla! Så här i sluttampen av förberedelserna för att starta företaget känns det extra kul att få positiv feedback och pepp!

Ettårsfotografering - Rasmus



Igår blev jag klar med en stor bildbeställning och bilderna ska snart skickas iväg :) Idag jobbar jag med bilderna från ettårsfotograferingen med charmtrollet Rasmus :) Finns det något bättre än att sitta och jobba med bilder på barn? Titta bara hur sööööt han är!!!! Jag sitter och ler hela tiden. Vilken dröm att få göra det här på heltid! Snart är jag där!

Barnfotografering - Florence som älva


Här är en charmig bild från barnfotograferingen med Lisas barn förra helgen. Hon ville ha en bild där Florence snurrade med sin fina klänning. Jag fick lite konstnärlig inspiration där i just den stunden och ställde in kameran på slutartid 2 s med blixten på första ridå och bad supersöta Florence snurra. Det här är testbilden jag tog för att visa hur jag tänkte och vi gillade den jättemycket allihop :) Vad tycker ni?

Foto som jobb OCH hobby


Bilden på Lena Ph är analogt fotograferad under en spelning på Liseberg för några år sedan. Filmen är pressad till ISO1600 vilket ger kornighet och högre kontrast i bilden.

När jag fikade med Emelie förra helgen så konstaterade vi att det är så härligt att syssla med fotografi för man blir aldrig fullärd utan man kan hela tiden lära sig nytt och utvecklas.

Jag har funderat vidare på detta och tänker ungefär så här: Många vill inte göra sin hobby (foto) till sitt jobb för att de då anser att det blir något slags "tvång" och är kanske rädda att det inte ska vara lika roligt att plocka fram kameran. Det här är något som inte gäller för mig - jag tycker bara att det blir roligare ju oftare jag får fota, särskilt med de motiv jag har att fota. Glada, busiga, härliga barn.

Sedan är det ju så underbart med foto att man kan ha det BÅDE som hobby och jobb på så sätt att om man jobbar inom en genre så finns det alltid andra kategorier där man får jobba på ett helt annorlunda sätt och där man har mycket att lära sig. För mig skulle konsertfoto kunna bli en hobby!

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
[email protected]


JAG SAMARBETAR MED:




GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se