Oliver som modell för JONOLI



Häromdagen visade jag ju en bild på Hugo när han var modell för JONOLI. Oliver var också med i studion och var modell för de här härliga röda velourbyxorna och blå elefanttröjan.

Mer från JONOLI



Just nu sitter jag och redigerar bilder på reklamfotograferingen med kläderna från JONOLI. I övrigt har jag riktigt mycket redigeringsjobb att göra nu och det ska bli riktigt roligt att sitta och redigera 4 dagar nästa vecka! Äntligen kan jag komma ikapp ;)

Tyra Banks?



Idag har jag bland annat haft nöjet att fota barnkläder från butiken JONOLI. Först ut som modeller var Hugo och Oliver. Efter att ha lämnat dem på dagis åkte jag tillbaka till studion och fotade Zoe, Lisa, Elsa och Ida i en hel drös härliga och färgglada kläder. Nu har jag det stora nöjet att göra en första gallring av bilderna. Det är lite annorlunda mot när jag fotar för privatpersoner, där jag endast tar bort bilder som inte är helt skarpa eller där någon blundar. Nu kommer jag att vara hårdare och jag måste erkänna att jag känner mig lite som Tyra Banks. Så här måste det vara för henne när hon sitter och väljer ut den bästa bilden för varje modell i Top Model ;)

Vecka 5

Jag har ju alldeles missat att uppdatera er om hur mitt företagande fortskrider. Vi är nu inne i vecka 5. Den här veckan är minst lika tokig som förra veckan. Jag har lagt in två redigeringsdagar, ett möte med banken, en kvällsinformation på Skatteverket, en nyföddfotografering, fotografering av barnkläder för butiken Jonoli, 2 studiofotograferingar, 5 st temafotograferingar (höst) och en dopfotografering. Håll i hatten, nu kör vi! ;)

Nästa vecka tar jag det mer lugnt och har hela 4 redigeringsdagar och endast en dag i studion.

En liten ängel



Jag bjuder på en av mina favoritbilder från idag! Emilia i hängmattan.

Nyföddporträtt ♥ Emilia, 25 dagar ♥



Idag har jag träffat den här söta tjejen igen. Emilia. Det gör ont i magen att skriva det, men hennes nyföddsession var en av de få sessioner som försvann i min hårddiskkrasch :( Jag hade inte säkerhetskopierat hennes orginalfiler till backupdisken innan kraschen. Så himla typiskt! Och jättedumt! Hennes lågupplösta bilder finns dock kvar, så allt är inte borta, och jag har fortfarande hopp om att alla orginalfiler går att rädda... (Hoppet är ju det sista som överger människan...)

Jag har ändå fotat om Emilia idag och vi hade turen att hon sov en lång stund och att hon fann sig i att flyttas runt en del trots att hon hunnit bli 25 dagar gammal :) Mycket skönt, och det lättar mitt hjärta ganska mycket!

♥ Caroline och Björn ♥



Idag har jag en heldag med redigering och det är främst Caroline och Björns bröllopsbilder jag kommer att ägna mig åt. Bilden i inlägget tog vi vid Bergs slussar och jag älskar verkligen färgerna i bilderna härifrån. För mig är sensommaren full av färger i pastell och det kommer fram i dessa bilder.

♥ Isabelle, 12 veckor ♥



I fredags hade jag fint besök från Norge! Lilla Isabelle kom till studion för att ta sina babyporträtt och hon charmade mig totalt med sina söta leenden :D

En helg full av kärlek (och tårar)



Vilken helg jag har haft! I lördags föll en och annan tår både under vigseln och under de fina talen som gästerna höll för brudparet på festen. Haha, några av gästerna upptäckte att tårarna rann på mig på kvällen, det var lite småpinsamt och roligt på samma gång. Dagen var helt magisk och alla var så kärleksfulla och mysiga.
Idag fotade jag Tildas dop och tårarna rann på mig både en, två och tre gånger under dopet också. Jag trodde inte att jag skulle bli så känslosam under ett dop, men tji fick jag. Prästen sa så fina ord om barn, familj, kärlek och ansvar, Tildas moster sjöng en vacker sång och mina tårar rann :D

Dop idag!

Den här helgen är verkligen fullspäckad! Heldagsbröllop igår, dop och kalas idag :)

Lilla Tilda ska döpas idag och det ska bli superspännande att få se henne nu eftersom jag inte sett henne sedan jag fotade hennes nyföddporträtt.


Bröllop imorgon!

Imorgon har jag glädjen att fota ett heldagsbröllop och det är tokarna Josefine och Christian som ska vigas :) Det här kommer att bli hur bra som helst!


Barnkläder från JONOLI

Igår träffade jag Gunilla, grundare till barnbutiken JONOLI som säljer unika barnkläder i färgstarka och mjuka tyger. Jag har det stora nöjet att fota JONOLI's kläder för butiken och även till barnmässan Barn och kompani som äger rum på Cloetta Center den 15-16 oktober.
Igår fick jag med mig två stora högar med kläder som dessa pojkar ska vara modeller för:



På onsdag ska fler kläder fotas och då är det Gunillas och Jennifers (som har Vackert i vitt) barn som ska fotas i de fina kläderna.

För övrigt kommer JONOLI och Vacker i Vitt öppna butik på Bokhållaregatan den 8 oktober. Ett hett tips är att titta in hos dem. De har mycket fina barnkläder och smycken!

♥ Caroline och Björn ♥



Det är en månad sedan Caroline och Björn gifte sig i Ledbergs kyrka. Vilken dag det var! Blir jätteglad av att titta på deras bilder och inspirationen smyger sig på inför bröllopsfotograferingen på lördag! :)

Babyns första år - Möt Siri, 3 månader



Mitt paket "Babyns första år" verkar bli populärt. Jag har just nu 4 st inbokade "babymedlemmar" och ett par till verkar vara på G. Det ska bli sååå roligt att följa dessa små liven under deras första år!

Först ut var Siri. Hennes 3-månadersporträtt tog jag för två veckor sedan. De här bilderna på fårfällen älskar jag, en klassiker som jag gärna gör just på första fotograferingen i babypaketet. Det blev många fina bilder på Siri och även på hennes storasyster som fick vara med på några bilder.

Annorlunda gravidporträtt



Jag har ganska många idéer när det gäller fotograferingar. En sak som jag ville prova var att skapa en bild som bilden ovan. Så när Maria var och tog sina gravidporträtt tillsammans med sin sambo i måndags, så frågade jag snällt om jag kunde få prova min idé på henne.

Min tanke var egentligen inte att få en färdig bild, utan jag ville se hur tyget föll och hur det såg ut på bild. Men jag gillade resultatet så mycket att jag ville göra något av det ändå. Vad tycker ni?

Mer ironi

Jeroen tittade på datorn igår och såg att datumet då saker började gå snett med min primära hårddisk var den 1 september. Dagen då jag startade mitt företag. Va? Nästan så att man vill skratta lite. Men ändå inte.

Det verkar vara lite värre med hårddisken än vad jag ville erkänna från början. Jag tror att min hjälte till sambo tittar på den en sista gång nu för att se om det är något han kan lösa. Annars provar vi att skicka in den någonstans.

Det allra allra mesta finns på en backupdisk som jag jobbar mot nu, men fy tusan vad jobbigt det känns!

Jag sa häromdagen att det kändes lite konstigt att allt gick så bra och att jag bara väntade på bakslaget. Nu kom det. Med buller och bång.

Jag ska tillägga att det allra mesta finns som säkerhetskopior. I alla fall vad gäller orginalbilder. Redigerade bilder har jag varit slarvigare med att göra backup på. Men det går ju att göra om...

Den här bilden på nyfödda Mirandas hand ovanpå mammas och pappas händer får ge mig lite värme och kärlek... ;)


Isn't it ironic

"It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take"
Alanis Morissette

Just när jag har jättemycket att göra med roliga fotouppdrag, kommande samarbeten och flera bildbeställningar som rullar in så kraschar hårddisken som jag jobbar med bilderna ifrån. Blä! Som tur är har jag min dataansvarige under samma tak, så nu jobbar vi på för att får ordning på sakerna. Det ser ut som att allt går att rädda, men naturligtvis kommer allt ta längre tid eftersom jag måste ladda om allt i Lightroom osv. Jag är sååå glad att jag fick iväg ett gäng bildbeställningar idag innan kraschen.

Nya hårddiskar är dessutom på beställning.

Kunde det här inte vänta till efter jul (då jag förmodligen har lite mindre att göra än just nu)???!!!???

Bröllopsporträtt



Jag sitter och redigerar bröllopsbilder från Caroline och Björns bröllop medan Oliver ligger i vagnen och sover :)

Kl 13 ska vi vara på Allergicentrum för att kolla upp Olivers mjölk- och äggallergi.

Vecka 4



Redan vecka 4 sedan företagsstart! Tiden går ruskigt fort! Den här veckan blir lite annorlunda med besök på Allergicentrum och studiedag mitt i veckan och bröllop samt dop lördag/söndag. Jag har också ett spännande möte inför ett framtida samarbete som jag berättar mer om framöver. Ett personligt möte med Skatteverket är också inbokat.
Utöver det har jag såklart studiofotograferingar och redigering av bilder eftersom bildbeställningarna börjar trilla in. En varierande och bra vecka med andra ord!

Busiga barnbilder



Det här är en av mina favoritbilder från barnfotograferingen med Linnea och Julia som jag gjorde igår. Tjejerna var jätteduktiga och vi fick stor variation på bilderna. Ett bra avslut på arbetsveckan! :) Trevlig helg på er!

(Jag och Hugo ska försöka få en plats till Hugo på "Funky Kidz" som är dans för barn nu på morgonen. Vad ska ni göra?)

Grym vecka!



Den här veckan har varit sååå rolig! Jag har träffat massor av trevliga människor och jättesöta barn och jag ser verkligen fram emot att bildbeställningarna ska rulla in så att jag får plocka fram och jobba med bilderna!

I onsdags var en liten tjej på ett år och tog sina ettårsporträtt. Mamma hade en bebis i magen så när modellhumöret tröt på blivande storasyster så passade vi på att ta gravidbilder också. :) Ska bli kul att visa er bilder från denna session. En glimt får ni i bilden i detta inlägg ;)

Idag har även ett korn till ett nytt samarbete såtts. Ser MYCKET fram emot att spinna vidare på detta!

Min belöning!



Den här fina klockan var det som låg i kassen jag visade i gårdagens inlägg. Det är en present till mig själv som belöning för att jag jobbat hårt för att få igång företaget som fotograf.

Jag har inte haft klocka på armen sedan 1995! Men den här känns hemma redan efter några timmar på armen. Jag skulle kunna sova med den! En klocka på armen kände jag att jag behöver nästa lördag då jag fotar heldagsbröllop och har en del tider att hålla reda på. :) Jag är så glad att jag hittade rätt så fort!

Ännu en dopfotografering bokad!



Den här söta tjejen heter Tilda och jag fotade hennes nyföddporträtt i maj. Nästa helg ska hon döpas och jag ska vara med och föreviga dopet :) Det ska bli jättekul att träffa Tilda igen. Jag har inte sett henne sedan nyföddfotograferingen så det blir spännande att se hur hon vuxit och utvecklats. ♥♥♥

Michael Kors

Idag har jag varit på möte med Nyföretagarcentrum och fått ett par riktigt bra tips av bästa Margareta. Med mig hem från stan fick jag med mig en kasse från Michael Kors. Någon som kan gissa vad det är i den? :D


Studentporträtt



Igår mötte jag upp med Mandy i Trädgårdsföreningen för att fota hennes studentporträtt. Hon gick aldrig till någon fotograf när hon tog studenten för några år sedan och det är jag glad över ;) Mandy berättade att hennes mamma har saknat fina bilder på Mandy i mössan. Nu är de på väg!

Det blev otroligt många fina bilder och jag kommer visa upp fler här i bloggen.


Nyföddfotografering



Sötaste Emilia får vara modell även för denna underbara stickade keps! Jag fullkomligt älskar dessa kepsar och jag har en rosa för tjejer och en blå för killar. Traditionellt och bra ;)
Nu dröjer det en månad till nästa inbokade nyföddfotografering, men  då smäller det till med inte mindre än tre nyfödda på kort tid. Det ska bli sååå mysigt att träffa dessa bebisar. (Oktober är förresten en mycket bra månad att vara född - så ni vet.)

Vecka 3 och fullbokad!

Vi är inne i min tredje vecka som företagare och den är fullbokad! Hur härligt som helst! 2 möten, flertalet fotograferingar och redigeringstid har jag på agendan denna vecka. Idag är det studentfoto och morgongåva som står på schemat. Ni kanske kan ana att jag njuter av att få göra det jag tycker allra bäst om. Och jag känner att jag är riktigt lyckligt lottad som har möjlighet att göra så varierade fotograferingar! *big smile*

barnfotograf, Linköping

Nyföddfotografering ♥ Emilia, 7 dagar ♥



I fredags träffade jag den här söta tjejen. Emilia, endast 7 dagar gammal! Hon var så duktig och sov sött under fotograferingen. Emilia fick äran att prova några av mina nya mössor som jag köpt in för just nyföddfotografering. Här har hon zebramössan på sig. Visst är hon söt i den!?!?!?!

Dopfotografering!



Nu har jag bokat en dopfotografering med den här härlige killen; Rasmus! Han bor i samma område som mig och jag kommer att träffa honom många gånger eftersom han är en av dem som är med i mitt "Babyns första år"-program. Sedan springer vi på varandra på Öppna förskolan och affären då och då. Mycket mysigt att få se honom växa. Han var så pytteliten när jag fotade hans nyföddporträtt :D

Jag kommer att plocka fram ett dopfotograferingspaket under de närmsta dagarna om det är någon mer som är intresserad... :) *trumvirvel*

fortsättning följer!

Fina ord!

Veckan som gått har varit så full av saker att göra att jag helt glömt bort en fin referens som jag fick från paret Sandra och Erik vars bröllop jag fotade i Vårdnäs kyrka i juli. De skrev så här:

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik



Tack snälla ni! Det var ett nöje att fota ert bröllop!

TEMAFOTOGRAFERING HÖST via Facebook

Nu är hösten här och löven börjar sakta med säkert få fina färger. Jag har tänkt att löpande under året ha temasessioner. Tanken med dessa sessioner är att jag under bestämda datum (en eller två dagar beroende på intresse) fotar under ca 15-20 min med ett visst tema till en billig peng och sedan väljer ni som vanligt ut bilder ni vill beställa ur ett webgalleri.

Nu vill jag bara snabbt se hur intresset är för en HÖSTFOTOGRAFERING med det här upplägget? Det blir utomhusfotografering bland höstlöven, t ex i Trädgårdföreningen. Passar barn från 6 mån och uppåt. Eller varför inte hunden, en kort parfotografering eller gravidfotografering?

Någon gång under v 38 hade jag tänkt mig och priset för fotograferingen landar kring 350 kr.

Om ni tycker att detta erbjudande låter intressant så gå in på min Facebooksida och skriv en kommentar i anteckningen "Temafotografering höst" (ni binder då inte upp er till en fotografering, utan bokningar tar jag upp under nästa vecka om intresset är tillräckligt stort).


Barnfotografering - Nova och Nelly

I tisdags hade jag två prinsessor på besök i studion. Söta Nova och Nelly förevigades i sina fina, rosa klänningar! Jag tokälskar kusinens dockvagn som de hade med sig och funderar på att införskaffa en sådan i mitt rekvisitaförråd :D Det är så mycket man vill ha ;) Just den här vagnen kommer jag dock att få se igen nästa vecka då Nova och Nellys kusin ska fotas. Ser jag verkligen fram emot! :)


Nu har jag hört det en gång för mycket!

Igår när jag var på väg till studion kom tre unga personer gåendes mot mig. De hade precis gått förbi skyltfönstret där mina bilder på bland annat nyfödda står nu under några veckor. Mitt hjärta började bulta när jag hörde vad de pratade om. "När ni får barn så måste ni ta sådana bilder på bebisen...." ..... De pratade om nyföddfotografering! :D Fantastiskt kul att höra att mina bilder får folk att börja prata och fantisera!



En annan sak som jag har tänkt på är att jag varje vecka får mail eller kommentarer från någon eller några som säger att "åh, om jag bara visste att man kunde fota nyfödda på det där sättet, då skulle jag ha gjort det!" Tycker att det är jättesynd att någon ska missa att göra en nyföddfotografering för att de inte vet om att det finns!

Hur ska vi lösa det här tycker ni!?!?! Hjälp mig att tipsa alla gravida om att det går att göra nyföddfotografering! :) Det är en jättemysig sak att göra och ett gyllene tillfälle att fånga det nyfödda barnets speciella egenskaper!


Vilken dag - vilken vecka!

Ojojojoj! Idag har varit en härlig dag med bankmöte och nyföddfotografering! En bra avslutning på en bra vecka! Jag älskar mitt nya jobb :D Fredagskvällen ska jag ägna åt att sortera in mina bankpapper i en pärm, kika lite på bankens e-bokföringsprogram, städa undan rekvisitan jag hade med mig till fotograferingen idag och sedan blir det nog att glo på något tv-program.

Under nyföddfotograferingen fick jag chans att prova flera av mina nya mössor och hårband och lilla tjejen blev sååå söt. Jag hoppas att jag får tillfälle att visa några bilder. Under en amningspaus flörtade jag lite med husets hundar som jag också fick tillfälle att fota lite snabbt, helt oplanerat!

Imorgon ska jag försöka hinna ner på stan och kika på en present jag tänkt köpa till mig själv för att fira min företagsstart. Spännande va?!?!?

Trevlig helg på er! Vad ska ni göra i helgen?

Babyfotografering



Idag träffade jag en liten tjej på 3 månader som jag fotograferade. Hon var otroligt söt! Vi tog bland annat bilder liknande de i det här inlägget. Jag fullkomligt älskar just den här varianten på babybilder. Naken på en fårfäll. Supersött! (Det är Oliver på övre bilden och Selma på nedre bilden.)

Storasyster var med idag också och ville gärna vara med på kort, så helt oplanerat tog jag flera bilder på henne också. Det gäller att passa på när de vill vara med framför kameran ;)

Imorgon har jag äntligen möte med banken så att jag får mitt bankgiro och kan börja fakturera :) Sedan bär det av mot Norrköping för en nyföddfotografering. Längtar!

♥ Wictor ♥

Nu går allt i ett i ett! Jag måste be om ursäkt för att jag inte hinner svara på alla era gulliga kommentarer här på bloggen. Jag läser dem alla och blir jätteglad :) Jag ska se till att hinna svara på era frågor så snart som möjligt! Under tiden visar jag er fina bilder från Wictors nyföddfotografering.


♥ Nyföddfotografering, Wictor ♥



God morgon! Sitter och redigerar bilder från Wictors nyföddfotografering! Så mysigt!

Fotbollsfotografering

Förra sommaren var Hugo väldigt svår att fotografera. Han ville inte alls att kameran skulle riktas åt hans håll.
Så jag försökte komma på knep för att ändå få lite bilder på honom. Ett knep var att ta med bollen och Hugo till fotbollsplanen medan bebis-Oliver låg och sov i vagnen. Med bollen blev det roligare att fotas, även om det var svårt för mamman att hänga med i svängarna ;)

Vecka 2

Andra veckan som företagare har inletts :) Den här veckan blir riktigt rolig och omväxlande! Ikväll och på onsdag ska jag på informationsträffar på Skatteverket, jag har ett möte med banken och ett möte med Studiefrämjandet. Dessutom ska jag fota barn, baby och nyfödd.

Min första "babymedlem" kommer till studion i veckan! :D En liten tjej som kommer att fotas 4 gånger under sitt första år. Det här är ett paketerbjudande som jag har som heter "BABYNS FÖRSTA ÅR" och det står mer info om det på hemsidan om någon av er skulle vara intresserad. Det finns fortfarande platser kvar!

Här är några bilder som jag tagit på Oliver i studion vid olika tillfällen under hans första år:



(Klicka på bilderna för att se dem större!)

Tutu - tyllkjolar

Förra veckan fotade jag söta Frida som är 6 månader. Det blev många fina bilder! Frida fick även vara provmodell för mina nyinköpta tutu's och hårband som jag har köpt för babyfotograferingar. :) Det här fina röda setet passar jättebra inför jul - perfekt för julkorten! Jag har även en ny babyrosa tyllkjol med matchande hårband. Hur sött!?!?!?!


♥ Provfotografering Josefine och Christian ♥

I fredags träffade jag paret Josefine och Christian för att tillsammans med dem prata igenom deras bröllopsdag. De har bokat en heldagsfotografering och det ska bli hur kul som helst att föreviga deras dag!

Vi gjorde även en mycket snabb provfotografering vid en bänk vid slottet i Bjärka Säby.

Christian sa att han ville ha "rockiga" bilder så min plan är att blanda traditionella bilder med annorlunda vinklar och utsnitt. Spontant och svartvitt var två andra ledord under samtalet. På något sätt kom Bingo Rimér in i samtalet om bilder, men jag vet inte... Kanske under brudens förberedelser? ;) Lite galna är dessa underbara människor :p Kan inte bli annat än bra bilder under deras dag! ♥ Längtar!


Morgongåva



En varm och vacker sommardag blev jag inkallad till en möhippa för att fota porträtt och morgongåvebilder på den blivande bruden. Fantastiskt kul!

♥ David och Karolina ♥



David och Karolina gifte sig i Landeryds kyrka den 30 juli 2011. En önskan som paret hade var att ta några av porträtten vid bröllopsbilen - en superläcker Ferrari! Det var så kul att se hur Davids ögon lyste när han satte sig bakom ratten på Ferrarin ;)

TÄVLING PÅ MIN FACEBOOKSIDA!



Nu har ni världens chans! Jag lottar ut en fotografering inklusive 5 st 13x18 cm förstoringar och 2 st 18x24 cm förstoringar (värde 1750 kr) på min Facebooksida! Gå in och gilla Fotograf Laila Villebeck och var med i utlottningen du också! Lycka till!

Inspirerande miljö



Idag har jag bröllopskonsultation med Josefine och Christian. Jag fotade deras son Ludvigs ettårsporträtt tidigare i år och det ska bli superkul att träffa dem igen och gå igenom deras stora dag! ♥ Platsen för deras bröllopsporträtt blir förhoppningsvis den här, vid nya slottet i Bjärka Säby. Miljön där bjuder på många möjligheter och det är så vackert!

Första dagen på jobbet!

Idag var det första dagen på mitt nya jobb - hos Fotograf Laila Villebeck! ;) Och vilken underbar dag! Började den med att packa bilen med rekvisita till dagens 6-månadersfotografering. På vägen till studion stannade jag till vid Ikanohuset, köpte förvaringssaker till mitt kontor som är under uppbyggnad/ombyggnad och åt lunch. På eftermiddagen träffade jag Frida och hennes mamma. Frida var en söt liten tjej som gärna tuggade på skor och var allmänt nöjd. Hon bjöd gärna på leenden på fotografens begäran :D Hahaha! Efter fotograferingen var det dags för informationsmöte hos Skatteverket och när jag kom hem möttes jag av en stor bukett blommor. Tack mamma! :)

Nu ska jag ladda upp bilder på datorn!

Hoppas att ni haft en lika bra dag som jag!

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
[email protected]


JAG SAMARBETAR MED:




GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se