Annorlunda gravidporträttJag har ganska många idéer när det gäller fotograferingar. En sak som jag ville prova var att skapa en bild som bilden ovan. Så när Maria var och tog sina gravidporträtt tillsammans med sin sambo i måndags, så frågade jag snällt om jag kunde få prova min idé på henne.

Min tanke var egentligen inte att få en färdig bild, utan jag ville se hur tyget föll och hur det såg ut på bild. Men jag gillade resultatet så mycket att jag ville göra något av det ändå. Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Ulrika - Fotograf u.norman

Det blev riktigt häftigt! Formerna blir jättetydliga och i svartvitt blev det lite fine-art över det hela, grymt snyggt :D

2011-09-21 @ 21:17:12
URL: http://unorman.wordpress.com
Postat av: Kristin

Sv: Tusen tack! :D

2011-09-21 @ 21:18:43
URL: http://kristinljungberg.blogg.se/
Postat av: Katarina

Instämmer med ovan till 100%. Så jädra snyggt!!! Och i svartvitt blev det art som sagt var. Love it!

2011-09-21 @ 22:47:25
URL: http://brakatarina.se
Postat av: Kikki

Supercoolt verkligen, vilka idéer Du har!! :)

2011-09-21 @ 23:07:10
URL: http://minbubba.blogspot.com
Postat av: Veronica

Så himla läckert! Gillar dina ideér. :DKram

2011-09-22 @ 08:17:41
Postat av: Linda

Det här blev en grymt snygg bild..gillar oxå dina ideér =)

Kram Linda

2011-09-22 @ 11:04:20
URL: http://biresevphoto.blogg.se/
Postat av: Carro - Mammaliv & Foto

Den där bilden var riktigt fin!

2011-09-22 @ 13:34:42
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Isabell

Riktigt häfftigt ! Hur gjorde du detta ? :)

2011-09-22 @ 17:56:05
URL: http://bellaglee.devote.se
Postat av: Fotograf MissJeni

Jag tycker idén är jättespännande! Tyget ser ut att falla mjukt på henne, men sedan blir det lite mer stramt tills det försvinner ut ur bild, jag undrar hur det hade sett ut om det hade fått fortsatt "falla" liksom, om du förstår hur jag menar? :)

2011-09-22 @ 19:56:47
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Christina Blanck

Första tanken jag fick var att jag undrar hur det ser ut om du roterar bilden, så att tyget formar ett hjärta och det ser ut som om kvinnan på bilden svävar. Ev. kan man be mannen att sträcka ut händerna eller liknande så det ser ut som om han "omfamnar kärleken" som du tar fram i bilden? Fina bilder i övrigt!

2011-09-30 @ 12:35:47
Postat av: Anonym

Skulle vilja veta vad du använder för tyg till denna bild? Bilden är jättehärlig!

2012-06-07 @ 11:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se