♥ Karin och Jonas, Vårdnäs kyrka ♥

Jag får aldrig nog av bilderna på Karin och Jonas. Deras glädje och kärlek smittar av sig! Tidigare inlägg med bilder från deras bröllopsdag finns här.
 
Och här kommer ytterligare några av mina favoriter: ♥
 

Vackert brudpar

 
Här kommer en sneak peak från dagens bröllopsfotografering vid Vårdnäs kyrka.
 
Jag älskar spontana och okonstlade bilder och därför är det så härligt när brudpar känner sig avslappnade framför kameran. Det är då man kan se den äkta värmen och kärleken mellan två människor ♥♥♥ Ett stort tack till alla härliga människor jag träffat idag för en underbart rolig dag!!!

♥ Nyföddfotografering ♥

 
Inför barnmässan i Linköping som hålls den 9 september måste jag plocka fram lite nya, fräscha bilder att kunna visa upp. Det här lilla äpplet har blivit lite av en sommarfavorit så den får följa med på ett eller annat sätt ♥♥♥

♥ Karin och Jonas, Vårdnäs kyrka ♥ 16 juni 2012 ♥

Nu kan jag inte hålla mig längre! Här kommer ett litet urval av bilderna från Karin och Jonas sagolika bröllop i juni! Karin och Jonas var bland de första som bokade mig inför den här sommarens bröllop och när jag träffade Karin på barnmässan i oktober förra året så visste jag att det här skulle bli ett fantastiskt bröllop :)
 
Härligare par får man leta efter! Och ni, spana in buketten och alla blommor i kyrkan. Det är Karin själv som har arrangerat! Supervackert!
 
Fler bilder från det här bröllopet kommer säkerligen upp inom kort. ♥♥♥
 

Ellen och Jacob, 16 dagar

 
En stor favorit från nyföddfotograferingen med supersöta Ellen och Jacob! De små liven skötte sig exemplariskt under fotograferingen och sov riktigt duktigt båda två :) ♥♥♥

En bild om dagen - 20 juli 2012

 
Vi är igång! Första lagret med färg är lagt. Vi har tyvärr ganska dåligt med plats, så vi får måla rummet i två omgångar. Nu kör vi matbordsdelen, under och i trappan. I slutet av nästa vecka kör vi tv-delen (där alla möbler nu står ihopträngda...) :)

En bild om dagen - 19 juli 2012

 
Här får ni en glimt av vad som pågår under mina semesterdagar. Vi målar om på nedervåningen. För att underhålla pojkarna låtsades vi att jag lade ut stora bilbanor på golvet som de fick tävla på :) Vem har sagt att det är tråkigt att måla om?!?!?! ;)

Olle, 6 månader

Olle fotade jag som nyfödd. Vi hade oturligt nog valt en orolig dag för fotograferingen och vi väntade i flera timmar innan Olle kom till ro och somnade, men då fick vi några riktigt fina bilder. Bland annat den här som nu hänger i väntrummet på Mödravårdscentralen Storken i Linköping:
 
 
När Olle kom till studion för sin 6-månadersfotografering var han hur glad, nöjd och söt som helst och han gav mig MÅNGA fina bilder. Det här är en av dem och jag kommer att visa fler, det kan jag lova! ♥♥♥
 

Nyföddfotografering ♥ Theodor, 10 dagar ♥

 
Jag älskar den här bilden på Theodor från hans nyföddfotografering. Jag brukar inte visa vakenbilder från mina nyföddfotograferingar eftersom mitt mål är att de ska sova när jag fotar dem, men det här blicken är så fantastisk så jag var bara tvungen. I augusti har jag nöjet att träffa Theodor igen, då han är med i "Babyns första år". Det blir spännande! ♥♥♥

Ellen ♥ 4 månader

 
Ellen är en av flickorna som är med i fotopaketet Babyns första år hos mig. Jag sitter och redigerar hennes bilder nu och jag smälter totalt när jag ser hennes stora, fina ögon! Hon ser ut som en liten docka! Det ska bli så kul att träffa henne igen vid 7 månader och se hur mycket hon vuxit!

Jag vill passa på att tacka min moster för de fina stickade underbyxorna hon gjort åt mig i olika färger. Jag använder dem ofta, men de kommer tyvärr aldrig riktigt fram i bilderna jag visar. Som här skymtar de bara som något rosa i bakgrunden ;) Men de är guld värda!!! ♥
 

♥ Elise och Joel ♥

 
Vackra Elise och Joel gifte sig i juni och trots att det regnade större delen av dagen så var det uppehåll när vi tog bröllopsporträtten i Gamla Linköping. Det blir mycket lycka för det här paret i framtiden :)

En bild om dagen - 3 juli 2012

 
Oliver har aldrig ätit mjölkprodukter eftersom han haft mjölkproteinallergi. Nu verkar han dock ha vuxit ifrån allergin och den senaste veckan har han fått mjölkinnehållande margarin på smörgåsen. Idag bestämde vi oss för att trappa upp mängden mjölk och det kändes högtidligt att gå till affären för att hitta mjölkprodukter. Det vi fick med oss hem var leverpastej, ost och Mildas matlagningsmargarin. Jag kände mig otroligt glad och stolt när jag gick där i affären och läste innehållsförteckningar för att hitta matvaror MED mjölk i :D Jag ville skrika ut till alla i affären att "MIN SON KAN ÄTA MJÖLKPRODUKTER NU!!!"

Pojkarna var mindre upphetsade över mina inköp. De somnade i vagnen båda två...

Idag fick Oliver sin första ostmacka. Någonsin. Halva ostskivan verkade vara jättegod, men sista halvan plockade han bort och åt bara mackan. (Kanske blev han fundersam när jag gjorde ett sånt ståhej med att ta bilder och grejer.) Men ändå! Nu har han ätit ost!

Om Olivers mage mår fortsatt bra av mjölkprodukterna så är planen att nästa vecka göra lasagne med både mjölk och ost i. Kanske pannkakor någon dag. Och taccos med ost och vår älskade tsatsiki som jag var så ledsen över att vi var tvugna att ta bort från vår taccomeny för 4 år sedan då vi upptäckte att Hugo var mjölk- och sojaallergiker. Åh, vad gott!!!!
 

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se