♥ Joline och Wilmer ♥

Joline och Wilmer träffade jag första gången när Joline bara var några dagar gammal. Hon var en av de första nyfödda jag fotade. Det var sommaren 2011, ett par månader innan jag startade mitt företag som fotograf. Jag visste redan då att jag ville fokusera på nyföddfotografering och då jag och mamma Sandra har en gemensam kompis, så fick jag tips om att Sandra var gravid. Jag hörde mig för och visst fick jag "öva" mig som nyföddfotograf på hennes lilla prinsessa :)
Sedan dess har vi träffats många gånger och det är så kul att se hur barnen växt och utvecklats. Två smarta ungar med världens härligaste och omtänksammaste föräldrar ♥
 
 
 
Så här söta var Joline och Wilmer när jag träffade dem första gången, vid Jolines nyföddfotografering:
 

Det vackraste som finns

 
Det absolut vackraste som finns är att bli förälder. Att ta emot ett nytt liv och att få ge värme, kärlek och trygghet till detta nya liv. En liten bebis som ska växa upp och utvecklas till en egen individ. Vid mina nyföddfotograferingar har jag den stora glädjen att ta familjens allra första porträtt på bebisen, porträtt som kommer att uppskattas inte bara nu, av föräldrarna, utan även framöver av barnet själv och om man ser ännu längre, av kommande generationer. Tänk att få se en bild av sina mor- och farföräldrar tillsammans med sin mamma eller pappa som nyfödd ♥
Jag har sagt det förut och jag kommer att säga det många gånger igen: JAG ÄLSKAR MITT JOBB SOM FOTOGRAF! :)
 
fotograf - Linköping - Norrköping - nyföddfotograf - newborn photography - babyfotograf - nyföddfotografering - barnfotograf - babyfotografering

♥ Thea, 6 år ♥

 
På onsdag är jag tillbaka från ett alldeles underbart jullov. Det har varit fantastiskt härligt att vara ledig och få rå om sig själv, huset och familjen några dagar. En liten snabb fotografering gjorde jag dock under lovet. Fina Thea kom till studion som modell för att jag skulle få provfota den här fina, rosa klänningen som jag köpte in till studion i höstas. Jag fotar ju mest bebisar, men jag känner att jag vill ha något prinsessigt även till de lite större barnen :)
 
fotograf - Linköping - Norrköping - barnfotograf - barnfotografering - prinsessklänning

Nyföddfotografering 2015!

 
Gott nytt år! :) 2015 är här och jag välkomnar det med glädje! Det här kommer att bli ett fantastiskt år med många nya möjligheter och erfarenheter.
 
Jag fortsätter min inriktning mot nyföddfotografering och babyfotografering. De senaste dagarna har det kommit in flera nyföddfotoförfrågningar och jag är nu fullbokad i januari. Men är du gravid med BF i februari eller mars 2015 så finns det fortfarande möjlighet att boka in en nyföddfotografering hos mig. Mer info finns på min hemsida: www.lailavillebeck.com  
Bokning sker via mail till: info@lailavillebeck.com
 
Det är viktigt att ni hör av er under graviditeten för att jag ska kunna planera riktigt och garantera en plats för fotografering. Fotograferingen sker när bebisen är 4-10 dagar gammal för de allra finaste bilderna som blir ett minne för livet. De där allra första dagarna går så snabbt och bara ett par veckor efter födseln har bebisen hunnit utvecklas en massa :) 
 
Varmt välkomna!

Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se