WPPI Awards 2015

WPPI's (Wedding and Portrait Photographers International) årliga konferens i Las Vegas, USA, avslutades i veckan. I samband med konferensen hålls varje år en av världens största tävlingar för bröllops- och porträttfotografer (WPPI Annual 16x20 print, album and filmmaking competition) där foton, album och film tävlar i totalt 26 kategorier.

Bilderna bedöms efter fotografens tekniska skicklighet, ljussättning, komposition, förmågan att förmedla en känsla, kvalitet på printen osv. I år tävlade totalt över 3000 printar!!!

Nytt för 2015 var att det fanns en tävlingskategori för nyfödda och bebisar (0-1 år) i WPPI Awards. Nyföddfotografering är ett fenomen som växer sig allt större även utanför länder som USA och Australien där det varit populärt i många, många år.

Eftersom nyföddfotografering och babyfotografering är min inriktning så kunde jag inte motstå att ställa upp med 4 st printar i tävlingen. Jag är överlycklig över att alla 4 bilder blev belönade med ”Silver Award”. Silver får de bilder som uppnår 80-84 poäng (av 100). Nu är jag sååå peppad att fortsätta att utvecklas och nästa år åker jag till Las Vegas för att delta på WPPI's konferens och höra bildbedömningen live :)

Ett stort tack till Lundeby&Co As som är min leverantör av bilder och som tog sig an att printa mina tävlingsbilder i sista sekund. Dessutom mitt i julruschen. Så glad att printarna kom fram i tid ♥

Tack även till familjerna vars supersöta barn är med på tävlingsbilderna! ♥

Här kommer bilderna som jag tävlade med. 

84 poäng: WPPI Silver Award

83 poäng: WPPI Silver Award
 
82 poäng: WPPI Silver Award
 
80 poäng: WPPI Silver Award

Kommentarer
Postat av: Louise

Nej vad häftigt!!! Grattis :D och vilka fantastiska bilder!

Svar: Tack!
None None

2015-03-10 @ 16:58:19
URL: http://louisesyr.blogg.se
Postat av: Joanna-Journalist och föreläsare med Autism

så fina

Svar: Tack!
None None

2015-03-10 @ 16:59:32
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Camilla

Stort Grattis och underbara bilder :)

2015-03-10 @ 17:05:46
URL: http://millansfoto.blogg.se
Postat av: Becka

Underbara bilder!

2015-03-10 @ 17:08:28
URL: http://beckasofia.blogg.se
Postat av: Ann-Sofie

Men åh, stort grattis! Vad häftigt att få så fina poäng i en sån stor internationell tävling, då är man grym!! Förstår att du är stolt! Helt fantastiska bilder. Men jag har en liten fråga... bilden med bebisarna i korgen... alltså... är den tagen med tre små bebisar sovandes i samma korg? Vilket sömnmedel användes vid detta tillfälle? hehe :) Eller alltså... ja fattar inte? Hur gör man en sådan bild? Ren nyfikenhet! Lycka till med din fotografering även i framtiden!

Svar: Tack Ann-Sofie! Haha, trillingarna föddes tidigt men mådde väldigt bra efter födseln, så jag hade glädjen att fota dem som väldigt unga. I en period då de sov väldigt mycket och inte brydde sig om vad som hände runtomkring dem så mycket. De var helt fantastiska att jobba med!
None None

2015-03-10 @ 17:44:20
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Wow så kul! Vad duktig du är!

Svar: Tack snälla! :)
None None

2015-03-10 @ 18:05:19
URL: http://narannie.se
Postat av: Linda

Otroligt vackra bilder.

2015-03-10 @ 18:55:06
URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros
Postat av: Matilda - tonårsliv i rullstol

Fantastiska bilder!

2015-03-10 @ 19:17:36
URL: http://skogsrusset.se
Postat av: Catarajna [-foto]

Otroligt vackra bilder! Grattis :D

2015-03-10 @ 20:23:53
URL: http://catarajna.blogg.se
Postat av: Elina

KLOCKRENA BILDER, överdriver inte 1%! :D
Hoppas du hade en magnifik dag, kram!

2015-03-10 @ 20:27:18
URL: http://elinaedsberger.blogg.se
Postat av: Emelie

Vilka fantastiska bilder, riktigt bra jobb!

2015-03-10 @ 20:34:07
URL: http://annaemelietherese.blogg.se
Postat av: Mathilda.nu

Helt fantastiska bilder!

2015-03-10 @ 21:39:41
URL: http://mathilda.nu
Postat av: Jenny Gunnarson

Vilka fina! :D

Följ mitt liv som fotograf på bloggen! :)

Svar: Tack!
None None

2015-03-11 @ 00:38:13
URL: http://finest.se/jennygunnarson
Postat av: Sara

Fantastiskt fina bilder! :) Grattis!

Svar: Tack Sara!
None None

2015-03-11 @ 03:59:05
URL: http://sarapeterssons.blogg.se
Postat av: Hanna

Vilka vackra bilder! Stort grattis till dina Awards.

Svar: Tack Hanna!
None None

2015-03-11 @ 05:50:41
URL: http://hannafialotta.blogg.se
Postat av: Maria Ekblad

Åh vad fina! Just newbornfoto är verkligen något jag vill lära mig mer av :)

Svar: Tack! Ja, nyföddfotografering är verkligen helt magiskt! Jag är så glad att jag får hålla på med detta! ♥
None None

2015-03-11 @ 07:24:12
URL: http://dreamsof.se/
Postat av: Robex Lundgren

söta

2015-03-11 @ 08:48:59
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se