HästporträttJag kunde inte hålla mig från att visa er en bild från dagens hästfotografering! Det här är alltså en bild från fotograferingen som Kristin vann på min bloggtävling. Hon ville ha fina bilder på sig själv och sin häst. Det var hur kul som helst att fota hästar igen! :)

Imorgon är det redigering som gäller hela långa dagen. Bilder från bröllop, gravidfotografering och nyföddsession är det som ska finputsas! Kanske ska lyssna på någon bra musik när jag sitter vid datorn... Vad brukar ni lyssna på?

Kommentarer
Postat av: Kristin

Vilken UNDERBAR bild!! Tack så jättemycket för idag!

2011-05-17 @ 22:09:04
URL: http://kristinljungberg.blogg.se/
Postat av: Fotograf Matilda Bäcker

Sv: Det verkar vara den generella uppfattningen att den svartvita är bäst :)Jag brukar lyssna på olika låtlistor på Spotify, beroende på vilket humör jag är på. Melissa Horn funkar men hon är lite deppig emellanåt, så jag har en pepplista också med massa fartiga och glada låtar :) Redigerar jag bröllopsbilder blir det ofta kärlekslåtar :)

2011-05-18 @ 08:26:54
URL: http://matildabacker.blogg.se/
Postat av: becca

Jättefin bild :)

2011-05-18 @ 09:52:12
URL: http://fotobex.blogg.se/
Postat av: morz

ÅH! Den vill jag ha på väggen!!!!

2011-05-18 @ 10:13:23
Postat av: ulrika

Åh, det häär vill jag oxå göra! Verkligen mysigt kort. Ska nog önska mig det när jag fyller år ... Vad tror du, hur får vi bästa förutsättningarna för lyckade kort, hur lägger du upp det hela?

2011-05-18 @ 21:16:46
Postat av: Fotograf Laila Villebeck

Klart du ska fota Pinocchio Ulrika!!! Jag mailar dig om mer info!

2011-05-19 @ 08:25:01
URL: http://lailavillebeck.blogg.se/
Postat av: Petra

Underbara bilder. :)

Måste få fråga, vad för objektiv har du använt? Anledningen till att jag frågar är för att jag vill börja fotografera djur (och även barn) och kan inte riktigt hitta något objektiv som känns tillräckligt bra.

2011-05-27 @ 14:14:52
URL: http://linnea84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se