Finalister i tävlingen "Bildboost online"Ovan ser ni finalbilderna i min fototävling "Bildboost online". (Klicka på bilderna för att se dem större!) Tack till alla er som deltog med era fina bilder och tack till alla er som röstade!

Finalisterna är Katarina Ratcliff, Katarina Hansson, Ellinor Sjöberg och Mirre Karlsson (de två sistnämnda hamnade på delad tredjeplats, därav att det blev 4 finalister istället för 3). Nu är det mitt jobb att utse en vinnare och det kommer att bli svårt! Jag funderar över helgen och presenterar vinnaren på måndag.

Vinnaren får konstruktiv kritik på några av sina bilder, ett sätt att kanske se sina bilder på ett annat sätt och att utvecklas som fotograf och bildskapare!

Vilken bild är er favorit?

Följ mig via Bloglovin' för att inte missa vem som vinner. Då missar du inte heller nästa tävling!!! Det är mycket roligt på gång under hösten! Klicka:

 bloglovin

Kommentarer
Postat av: EMELIECATRINE

Så kul att du blev glad över kommetaren, det som var meningen. Och jag menar varenda ord jag skriver =)Jag flyttade till Bergen i april med en tjejkompis för att jobba här. Hon hade jobbat här förut, så följde med henne efter hon varit och rest. Och 3 jobb senare så trivs jag nu bra =) Men stannar väl inte allt för länge, jul är första målet, sen får vi se... En fråga, har du gått någon fotokurs eller har du bara lärt dig själv? Jag älskar och fota, det är det bästa jag vet. Har samma dröm som dig, barn/gravidfotograf - så underbart Dock väldigt svårt att slå igenom tror jag, tur att bloggar öppnar många nätverk =)Får man fråga vad du fotar med för kamera? Kram

2011-08-06 @ 15:13:05
URL: http://emeliecatrine.se/
Postat av: MADDES

Min favorit är bild nummer två

2011-08-06 @ 16:03:32
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Emma

Min veckans blogg är avgjord nu ;) så kika in och se om det va du som blev det ;)annars kan du kommentera länken nedan om du vill bli nästa veckans blogg ;)

Lycka till ;)

HÄR: http://daghjort.blogg.se/2011/august/veckans-blogg-vinnare.html#comment

2011-08-06 @ 20:27:54
URL: http://daghjort.blogg.se/
Postat av: Ingen Vanlig Tina

min favorit är bild nummer 4! den ger mig en riktigt somrig känsla ~

2011-08-07 @ 05:20:47
URL: http://ingenvanligbalkong.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se