Workshop: Nyföddfotografering med Kelly Brown

I veckan har jag varit i Noordwijk, strax utanför Amsterdam, för att delta i en workshop med en av världens bästa nyföddfotografer, Kelly Brown. Hon bor i Australien, men reser just nu runt världen för att hålla workshops.
Jag har träffat kollegor från Holland, Sverige, Tyskland, Belgien och Frankrike och hela upplevelsen har varit fantastisk.
Kvällen innan vår workshop hade vi det stora nöjet att träffa Kelly och hennes familj (hennes tre barn är heeeelt fantastiskt söta, de charmade mig totalt!). Vi åt middag på en tapas restaurang nere vid stranden. Maten var fantastiskt god och vi fick in mer och mer och mer mat. Till slut rullade vi alla hem, mätta och belåtna :)
Workshopen hölls i ett stort vackert hus och vi fick se Kelly jobba med 3 små nyfödda bebisar. Vi fick också fotografera bebisarna efter att Kelly poserat dem :) Workshopen innehöll också lite om marknadsföring och redigering.
Kvällen avslutades med en middag på en populär restaurang där vi åt löksoppa och pasta. :)
 
Här är några bilder på Kelly Brown in action:
 
 

Kommentarer
Postat av: MissJeni - mamma till Lucas ♥

Åhhhh vad avis jag är! Berätta mer!! Var det givande? Lärde du dig något nytt? Fick du mer inspiration? Jag vill veta aaaaaallt :D

Svar: Hej Jennie! Ja, åh, det var såååå inspirerande. Jag känner mig fortfarande lite vimmelkantig av alla intryck, men jag har fått en liten extra spark i baken och en massa nytt att tänka på :) Laddar säkert upp lite fler bilder här så småningom. Jag har bara en kurs i Göteborg att klara av den här veckan först ;)
None None

2014-04-05 @ 20:43:57
URL: http://jeni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se