GravidfotograferingFör några dagar sedan fotade jag den här fina magen. En av parets önskningar var att få med den här nallen med magen och pappans händer i bild och så här tolkade jag deras önskan. Jag tyckte att det var en väldigt fin idé eftersom pappan valt ut nallen åt bebisen! Nu är det inte så lång tid kvar tills ni får träffa ert mirakel! Lycka till med allt!

gravidfotografering - Linköping - fotograf - Östergötland - studio - gravidmage - mammamage - babylycka - Laila Villebeck - mamma - pappa

Kommentarer
Postat av: Veronica H

Tack!! Vi är super nöjda med alla bilder och du är så duktig! Vi ser fram emot nyföddfotograferingen sen. :D2011-07-20 @ 14:19:03
Postat av: Sandra

Åh vilken fantastiskt vacker bild!

2011-07-20 @ 15:51:47
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Katarina

Underbar bild, verkligen!

2011-07-20 @ 22:41:33
URL: http://brakatarina.se
Postat av: Sandra

For et nydelig bilde! jeg synes du tolket deres ønske perfekt! :)

2011-07-20 @ 23:36:59
URL: http://soelvskjeen.wordpress.com
Postat av: Matilda

Lottar ut valfritt iphoneskal i bloggen! Kolla in, www.matildas.blogg.se :)

2011-07-21 @ 03:32:35
URL: http://matildas.blogg.se/
Postat av: Sandra

Underbar, vad duktig du är! Och grym som vågar följa dina drömmar, inspirerande!

2011-07-21 @ 08:50:52
URL: http://sandraolevis.blogg.se/
Postat av: Jenny

underbar tolkning, jättefin bild!

2011-07-21 @ 09:30:03
URL: http://jennydfoto.wordpress.com
Postat av: Marie

mycket vackert och kreativt.smarta paketerbj du har att man få fota i växastadie, mycket bra ju =D

2011-07-21 @ 14:44:47
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Jennie & Fröken Flis

jättefin bild, och tack för tipsen :-)

2011-07-21 @ 15:00:47
URL: http://jenniesays.blogg.se/
Postat av: becca

Oh vad söt ! :D

2011-07-21 @ 20:05:39
URL: http://fotobex.blogg.se/
Postat av: julia

gud vad vackra bilder du tar :) har tittat lite :) kram

2011-08-13 @ 19:36:18
URL: http://jjuliamartinsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se