Vision Board 20112011 kommer att bli ett händelserikt år för mig! Nu går jag "all in" för att få mitt eget företag! För att inspireras ytterligare sitter jag och gör ett Vision Board för året som jag delar med mig av till er :) Vissa delar ser annorlunda ut på mitt papper eftersom jag vill behålla en del detaljer hemliga. Men ungefär så här ser mitt 2011 ut i mitt huvud. Häng med på mitt äventyr och följ bloggen!

Kommentarer
Postat av: Fotograf Annie

Åh vad spännande :)

Lycka till i företagsskapandet :)

2011-01-04 @ 15:33:49
URL: http://anniesfotografier.blogg.se/
Postat av: Fotograf Matilda Bäcker

Sv: Hehe jag tror jag förstod vad du menade, och som sagt, jag valde att ta det som en komplimang :)Kör hårt 2011, med ditt företag och allt! :)

2011-01-04 @ 19:34:35
URL: http://matildabacker.blogg.se/
Postat av: Fotograf Matilda Bäcker

PS. Har du nån Bloglovin? Försökte hitta nån knapp men utan framgång. Tänkte nämligen följa dig! :) Inte nog med att jag hittade massa godbitar bland dina bilder, det är också kul att följa nån så här från starten :) Om du inte har Bloglovin tycker jag du ska skaffa det, för här har du en blivande prenumerant :)

2011-01-04 @ 19:38:29
URL: http://matildabacker.blogg.se/
Postat av: miranda

Hej, jag är säker på att du kommer att klara dina mål med bravur, du är ju superduktig:-).

Fin blogg ochså:-)

2011-01-08 @ 19:44:36
URL: http://mirandaknez.com
Postat av: Fotograf Laila Villebeck

Tack Miranda! :)

2011-01-08 @ 23:06:51
URL: http://lailavillebeck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se