Isak 8 månader

Isak 8 månader

Det här är Isak som jag fotograferade i lördags. Hans mamma Rebecca och pappa E kom till Linköping hela vägen från Uppsala och det är jag så glad för. Det var kul att få träffa Rebecca och det var lite synd att tiden gick så snabbt...

Isak är en riktigt söt kille och han var så duktig i studion! Han tyckte att det var jättekul, det syntes! Han ålade snabbt fram mot kameran flera gånger med världens största leende och det sprätte i hela hans kropp av upphetsning :)

Jag ville sååå gärna få till den här bilden där Isak ligger och håller i sina fötter. Isak var väl inte riktigt med på noterna till att börja med, men till slut gav han med sig och ställde upp på min idé. Tack Isak! :)

De stickade underbyxorna som Isak har på sig har min moster gjort så ett stort tack till henne också! Hon har stickat flera grejer till min "babygarderob för fotograferingar" och det ska bli så roligt att använda allt fint :D Jag är en lycklig skit! :p

Kommentarer
Postat av: EMILIA

kan tänka mig att set är svårt att ge direktiv till en sådan liten kille!

2011-01-11 @ 19:37:01
URL: http://espot.blogg.se/
Postat av: Marlene

Jättesöt bild. Tur dom gör som man vill till slut även om de alltid ska trilskas ;)

2011-01-11 @ 19:45:16
URL: http://nedja.blogg.se/
Postat av: olivia-drömmen mot att bli fotograf

guud vilken sötnos! :Dsv: tack :)

2011-01-11 @ 20:39:18
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/
Postat av: Fotograf Matilda Bäcker

Sv: Ja jag tänkte det kunde vara både fint och lite personligt :)Jättesöt bild på Isak! Kul att ha en babygarderob till såna här fotograferingar :)

2011-01-11 @ 20:43:17
URL: http://matildabacker.blogg.se/
Postat av: sofia hassan

herregud vilket fint barn! :D

2011-01-11 @ 21:05:46
URL: http://sofiahassan.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Tack Laila, vi är så nöjda med bilderna! Och blir lite smickrad över kommentarerna här, även om det mest är din förtjänst såklart att bilden ovan blev så bra... =)

2011-01-12 @ 09:15:59
URL: http://rebeccabloggar.blogspot.com
Postat av: Fotograf Laila Villebeck

Vad skönt att ni är nöjda med bilderna! Det gör mig glad :)

Klart att ni skall vara stolta över Isak. Tänk, han är 8 månader och har redan blivit handplockad som modell!!! :D

2011-01-12 @ 13:19:04
URL: http://lailavillebeck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se