En bild om dagen - 28 januari 2011Idag har det varit Olivers dag. Hans tredje tand har preciiis brytit igenom om nu ligger han och skriker till i sömnen då och då. Det är nog mer tand som vill tränga genom det stackars tandköttet...
Oliver har klättrat på ALLT idag för att träna sig på att stå.
Hugo sov läääääänge i vagnen idag. Under tiden städade jag och Oliver undan lite tvätt. Fast Oliver hittade alla mina props till baby- och barnfotograferingar och bestämde sig för att leka med och smaka på alla de sakerna istället för att hänga med mig :) Här är det en babysko som han smakar på.

Det här är sista bilden i den veckolånga utmaningen "En bild om dagen" och jag vill passa på och tacka Sara och Marlene för att ni också var med i utmaningen. TACK!!! Det har varit superskoj att se era bilder! Själv har jag lärt mig en del om mitt eget sätt att fotografera och jag har lärt känna min "nya" kamera lite bättre :)

Kommentarer
Postat av: Marlene

Tack för utmaningen! Har varit väldigt roligt. Kanske blir en till utmaning nån gång framöver? :)

2011-01-30 @ 12:18:16
URL: http://nedja.blogg.se/
Postat av: Sara

Säger som Marlene: Tack för utmaningen! Det har varit riktigt roligt. Samtidigt har det varit lite småjobbigt vissa dagar, och då har man fått tänka till och jobba med hjärnan. Den finns ju där än fast man inte tror det då man ammar ;-)Vad söt han är med hela skon i munnen! Stackars lite som håller på få tänder. Kan tänka mig att allt ska bitas på då. Har han bitringar som man kan kyla? Kanske finns andra knep också.. Måste kolla upp det innan lillan börjar få sina små risgryn.Vilken nalle du äger! Den måste ju vara hur stor som helst :-)Min favorit av alla dina bilder i veckan som var är den med fötterna. Den första bilden! Hänger den på väggen än? ;-)

2011-01-31 @ 15:30:28
URL: http://saraoflapland.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se