En bild om dagen - 24 januari 2011Bröder. Och bästa vänner!

Hugo och Oliver har redan stort utbyte av varandra. De gillar varandra och vill gärna leka tillsammans hela tiden. När Hugo är på dagis så märks det ganska ofta att Oliver saknar sin storebror! Hemma är det jätteskönt att kunna plocka fram deras favoritleksaker (bilar) och veta att sedan kan de sitta och leka med varandra en lång stund. (Här har jag lagt några bilar i en uppochnervänd pall från IKEA eftersom jag vet att Oliver älskar att plocka i och plocka ur saker...)

Kommentarer
Postat av: Marlene

Roligt att dom är sånna bra vänner, hur stor åldersskillnad är det mellan dom?Man kan ana kärleksbandet mellan dom här, och sen att dom har en sån fräck bil att leka med gör inte saken sämre ;)

2011-01-24 @ 22:01:23
URL: http://nedja.blogg.se/
Postat av: Fotograf Laila Villebeck

Svar till Marlene: Det är 2 år och 3½ månad mellan dem :)Hugo älskar filmen "Bilar" :)

2011-01-24 @ 22:29:43
URL: http://lailavillebeck.blogg.se/
Postat av: Chris

Härlig bild. Tycker om skärpedjupet så att man bara anar barnen i bakgrunden.

2011-01-25 @ 06:40:48
URL: http://cwjm.wordpress.com/
Postat av: Rebecca

Vad underbart att de kan leka ihop! Hur bra är Hugo på att "passa" Oliver?Angående bröd, jag vet inte vad rekommendationerna är riktigt men jag tror att man kan testa även riktigt grovt bröd till dem nu. Jag har dock inte gjort det än.Men en lantbröd till exempel, naturligtvis utan konserveringsmedel och andra e-nummer och med så lite salt som möjligt. Jag ger mellan-Bregott till, minst salt i det.Snart ska jag testa att ge Isak ett riktigt mörkt bröd och se vad han tycker! Typ danskt rågbröd.2011-01-25 @ 11:27:02
URL: http://rebeccabloggar.blogspot.com
Postat av: Sara

Oj vad man blev glad av den här bilden. Leendet på bilen gör att man själv får ett leende på läpparna :-) Väldigt fin bild som vanligt! Superfint skärpedjup och pojkarna ser ut att ha det roligt där bak.

Blev påmind om att jag nog borde köpa några leksaksbilar till lillan. Då det är första barnet har man inte några leksaker på lager.

Jo du.. när man ska skriva en kommentar här och den sidan kommer upp så ser man inte inlägget som man ska kommentera. Det är lite knepigt då man kanske vill titta på bilden igen samtidigt som man skriver. Förstår du hur jag menar? :-) Det kanske går att ändra någon inställning. Om du vill förstås :-)

2011-01-25 @ 12:36:14
URL: http://saraoflapland.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se