Sarah i Ekotemplet, HagaparkenHär kommer en snabbredigerad bild från Hagaparken förra veckan då Sarah (bilden) och Helena fick njuta av att bli sminkade och hårstylade av Elin Wiklund samt fotograferade av mig. Visst är hon vacker, Sarah?!?!?! Bilden är tagen i Ekotemplet, ett ställe som jag längtat efter att få fota på sedan jag sett alla fina bilder som Emelie Ohlsson tagit där!

Solen strålade den här dagen och jag drog nytta av det för att få olika typer av ljus inne i Ekotemplet. Här har jag använt solljuset som effektljus i håret (märk väl att jag använder studiotermer för mitt fotograferande i naturligt ljus -haha!) och reflekterat ljus med hjälp av ett vitt duschdraperi (glömde reflexskärmen hemma) för att få fint ljus i ansiktet. Vad tycker ni?

modell för en dag - fotograf - Linköping - Laila Villebeck - Stockholm - Ekotemplet - Hagaparken - Elin Wiklund

Kommentarer
Postat av: kaffehörnan

Var inne och kolla din hemsida, snyggt gjord

Har du gjort den själv

2011-08-12 @ 00:29:32
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Sarah

Jättefin bild, Laila, ögonen blev särskilt läckra i det starka ljuset. Gillar dock inte dubbelhakan, går det att göra ngt år den? Retusch!!!;) Annars är den verkligen supersnygg! Längtar efter att få se mer! Kram!

2011-08-12 @ 01:08:46
URL: http://www.mrshartmann.blogspot.com
Postat av: Anonym

Lite för ljust i ansiktet av draperiet (vanlig åkomma med reflexskärm) men annars en jättefin bild! Snyggt med hårljuset! :O))

2011-08-12 @ 01:16:22
Postat av: Matilda Wik - fotograf i Norrköping

Jättefint! Himla läcker styling också!

2011-08-12 @ 08:44:34
URL: http://mwfotografi.blogg.se/
Postat av: Fotograf MissJeni

Stiligt! :D

2011-08-12 @ 12:44:49
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Patrik

Väldigt fint!

2011-08-12 @ 20:26:32
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Postat av: SimplyElina

Jätteläcker bild! Fyndigt med draperiet! Du är inspirerande.

2011-08-12 @ 21:40:36
URL: http://simply-elina.blogspot.com
Postat av: Katarina

SUPERFIN!!!! Jättekul att se den då jag faktiskt känner Sarah :)Och tack! ;)

2011-08-12 @ 22:59:30
URL: http://brakatarina.se
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Superfin! Har också länge varit sugen på en fotografering i ekotemplet pga emelies bilder, men själv har man ju 30 mil dit =/

2011-08-13 @ 11:09:44
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se