Nu är det gjort!Igår kväll fick jag iväg min ansökan om F-skatt! Jippie! Nu kör vi!!!

Kommentarer
Postat av: Erik Bergfur

GL HF!

Lite läskigt att göra det online tycker jag. Lite frågor att svara på, som man knappt förstår och sedan en stor "Skicka"-knapp.Jag dabbade mig såklart och glömde säga att jag ville ha A-skatt osso. Men handläggaren ringde och frågade om det var FA jag ville ha (och det var det ju).

2011-08-24 @ 10:40:37
URL: http://jennyocherik.wordpress.com/
Postat av: Sofie

Häftigt! Lycka till nu!!

2011-08-24 @ 10:49:13
URL: http://sofnys.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Grattis!! Vad roligt :) Ska själv försöka få iväg min ansökan snart, spännande med lite läskigt också...

2011-08-24 @ 11:45:49
URL: http://unorman.wordpress.com
Postat av: Annelie Mossberg

hej Leila!Å vad kul hoppas allt går bra :-)

2011-08-24 @ 12:04:34
URL: http://dorisfoto.blogspot.com
Postat av: becca

Vad roligt ! :D

2011-08-24 @ 12:18:21
URL: http://fotobex.blogg.se/
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Nämen, jag trodde du redan hade företag, det har jag missat totalt!? Va roligt, minns hur det kändes när jag skickat in min (läskigt och förväntansfullt!)och hur lååååång väntan var innan svaret kom... jag fick tyvärr komplettera min så min väntan blev extra lång, men det var bara för att jag trodde jag skulle tjäna så lite. Snart firar mitt företag 1 år, wohoo :) GRATTIS och lycka till önskar jag dig! :)

2011-08-24 @ 12:20:04
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Sofie

Sv:

Jaha, typiskt, men vi får kolla på dem. Ska bli kul att se hur de ser ut för övrigt :). Ja, jag är hemma imorgon, kommer du förbi? Kram

2011-08-24 @ 14:13:57
URL: http://sofnys.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Vad kul!!! Hopas allt går bra! =D

2011-08-24 @ 15:53:37
URL: http://nathssfoto.blogg.se/
Postat av: Katarina

Jättekul :) Lycka till!

Hm, vill du ha lite bokföringstips så kan du ju höra av dig haha!Jo, jag läste i ett inlägg om att du gärna ville fota förlossning. Jag såg en underbar bildserie (lång) om det. Bifogar här. Lite tårar i ögonen och sjukt vackert fotat. Lika underbar (!!!!!!) blogg!http://simplybloomphotography.com/blog/?p=7621Tar tid att ladda bloggen, men för en gångs skull så är det värt all väntan!!!

2011-08-24 @ 21:39:01
URL: http://brakatarina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se