BabyfotograferingIdag är det en lite spännande dag. Jag ska åka till Kolmården igen och fota en liten kille som är ungefär 4 veckor. Man vet aldrig vad det kan bli för bilder när de är i den åldern :) Att få fina nyföddbilder som t ex de jag tog på Joline är oftast inte möjligt när de blivit såpass "stora". Vi får se om pojken behagar sova, eller om vi tar lite vakenbilder. Det blir bra vilket som :D

Kommentarer
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Hoppas det gick bra :) Jag skulle försöka mig på nyföddfoto på en 6 veckors i vintras. Ja men tjena, blev snarare babybilder :-)sv; åh va roligt att du gjort det, jag ska försöka fylla på med en fotografering om dagen nu till jag är i fatt :-)

2011-08-13 @ 11:04:10
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: becca

vacker bild !

2011-08-13 @ 11:18:53
URL: http://fotobex.blogg.se/
Postat av: amanda

åh så fina bilder du knäpper!kramis

2011-08-13 @ 11:31:48
URL: http://ajey.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken underbar bild!

En fråga - om du åker hem till folk för att fota bebisar, tar du med reflexskärmar och annan fotoutrustning. Eller fotar du med befintligt ljus?Dina bilder är som vanligt suveräna!! /Annica

2011-08-13 @ 11:42:01
URL: http://annicabjorklund.blogg.se/
Postat av: Jag är hon.

aaww , så gulliga små bebis fötter , jag dör lite när jag ser dem :'

2011-08-13 @ 14:25:32
URL: http://childhoods.blogg.se/
Postat av: LIIV - vanlig men unik

Den där bilden gillade jag verkligen! Jättefin!

2011-08-13 @ 14:55:30
URL: http://liivahliin.blogg.se/
Postat av: Fotograf Hannah - Driver eget företag

Svar: Ja, det var det också :DVilken söt bild!

2011-08-13 @ 15:11:02
URL: http://hannahsfoto.blogg.se/
Postat av: Sofie

åh en av mina favoritbilder :)

2011-08-13 @ 17:26:17
URL: http://sofnys.blogg.se/
Postat av: Jen Fotografi - Fotograf i Västervik

Tack! :-)Haha, ja det är alltid väldigt speciellt när man laddar in bilderna i datorn och man ska få se de på skärmen. Känns lite som att se de för första gången trots att man sett de i kameran ;-) Ser fram emot att se de! Om de kommer upp här vill säga :-)

2011-08-13 @ 17:26:48
URL: http://jenfotografi.blogg.se/
Postat av: Fotograf Laila Villebeck

Svar till Annica:

När jag fotar nyfödd/baby hemma hos någon annan så tar jag med rekvisita och filtar. En reflexskärm har jag alltid med mig men jag tror bara att jag behövt använda den en enda gång. Jag använder mig av fönsterljus.

2011-08-13 @ 18:37:12
URL: http://lailavillebeck.blogg.se/
Postat av: Evelina

Åh gud vilken fin blogg! :O

2011-08-13 @ 20:58:04
URL: http://blogg.veckorevyn.com/evelinahjelte
Postat av: emelie (foto)

vilka söta foton du tar, superfina!

2011-08-21 @ 00:41:58
URL: http://primadonnajordgubbssylt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotograf Laila Villebeck,
Linköping, Östergötland

Fotografen med babyn i fokus! Laila har tagit sin hobbyverksamhet ett steg längre och driver nu sitt eget företag som fotograf med inriktning mot gravidfotografering, nyföddfotografering, babyfotografering och barnfotografering. Jobbar även som bröllopsfotograf. Följ med i bloggen och låt er inspireras av alla bilder! Välkomna!

Godkänd för F-skatt!

bloglovin

Kontakta mig via mail:
info@lailavillebeck.com


JAG SAMARBETAR MED:
GRAVIDFOTOGRAFERING
Att vara gravid är en unik situation i livet! Som fotograf hjälper jag dig att bevara det vackra som graviditeten innebär. Du kan ta dina porträtt i studio i centrala Linköping, i hemmamiljö, eller utomhus. Partner och/eller tidigare barn är välkomna att vara med.
Läs mer på min hemsida!

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Ett mirakel! En av mina stora passioner som fotograf är att fota nyfödda. När babyn är 4-10 dagar gammal är chansen störst att fånga de härliga egenskaperna hos er pojke eller flicka. Min studio ligger i Linköping, Östergötland.
Läs mer på min hemsida!

BABYFOTOGRAFERING
En graviditet kan kännas oändligt lång, men när babyn väl kommer går tiden fort! Glöm inte att föreviga de viktiga stegen i babyns utvecklig! De vanligaste tidpunkterna att ta babyporträtt är när de har lärt sig sitta (ca 6 mån) och när de fyller ett år.

ETTÅRSFOTOGRAFERING
Den första födelsedagen är speciell! Jag är glad att så många väljer att låta barnen göra sina ettårsporträtt hos mig. Under en vanlig ettårsfotografering försöker jag fånga det som är speciellt för barnet. Utvecklingen ser ju olika ut, och det kan handla om att stå (med eller utan stöd), ev gå, krypa, klappa händerna, vinka osv osv
Läs mer på min hemsida!

BARNFOTOGRAFERING
Att jobba som barnfotograf är något jag verkligen älskar! Alla barn är olika och jag strävar efter att fånga varje barns personlighet på bild. Jag tar ert barns porträtt i studio, hemmamiljö eller utomhus.
Läs mer på min hemsida!

REFERENSER
”Laila är en enastående fotograf och vi är oerhört tacksamma för alla vackra bilder hon tagit på våra barn. Hon har följt dem från allra första början och har verkligen lyckats fånga de där fantastiska ögonblicken på bild.”
Amanda, mamma till Thure och Selma

"Vår dotter Alva (tre och ett halvt år) kan, tack vare Laila, leka sig igenom hela fotosessionen. Detta har resulterat i helt oemotståndliga foton där man verkligen kan se hur Alva njuter av livet. Vi kan inget annat än rekommendera Laila till alla som vill anlita en proffsig och lekfull fotograf."
Ann-Charlotte och Andreas

"Laila är framför allt professionell, men även lättsam, glad och humoristisk - vilket ger underbara bilder som resultat. Hon vet hur man fångar två hjärtans stora livsögonblick, och gör det med glans. Laila är praktisk och ger väldigt bra och tydlig feedback. Vi rekommenderar varmt Laila som bröllopsfotograf!"
Evelina och Johan

"Vi är så glada att vi anlitade Laila som vår bröllopsfotograf. På ett avslappnat och proffsigt sätt lyckades hon både ta otroligt vackra porträttbilder samt fånga alla de speciella ögonblicken under vigseln. Hon har verkligen känslan för hur man tar bilder som är naturliga och sprider värme. Vi kan absolut rekommendera Laila som fotograf på er stora dag!"
Sandra och Erik


Blogg listad på Bloggtoppen.se
http://www.barnfotografer.se